Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדור הקודם של ה3 היה הרבה יותר טוב, מאובזר יותר בגרסה הבסיסית וגם לדעתי נראה טוב יותר.

אתה לא צריך להעלב, למי שמחפש קצת מעבר ללהגיע מA לB הרכב הזה לא כזה מגרה את בלוטות הכיף, מה לעשות.

לא נעלב, להפך, אני מתחבר למאזדה 3 בעיקר בגלל עיצוב ונסיעה יפה במנוע ה2000, אבל בנאדם שעבר מיונדאי גטס לא יכול לבוא בטענות כל כך למאזדה 3 ולטויוטה קורולה כאילו גץ זה פאר היציאה.

אולי המאזדה לא כזאת טובה, אבל היא נחשבת כמשפחתית ספורטיבית יחסית מבחינת התנהגות, והמנוע 2000 שלה זה בכלל אוטו להיט לצעירים לא משנה מה תגידו, היא מעוצבת בעיקר לצעירים+מוניטין אמינות.

למה שאני לא אהוב את הרכב הזה?הוא גם בטוח ויש לו 6 כריות אוויר.

מי אמר שזה האוטו הכי טוב בעולם?

אני פשוט אומר שמבחינתי היפניות עושות לי את זה הכי הרבה כי ברוב המקרים הן משלבות אמינות+ביצועים פחות או יותר וגם יופי(מאזדות למיניהם).

ייאמר לחובתה שהמושבים שלה מאוד קשיחים וצריכת דלק גרועה.

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי לא מעט רכבים בפזמ,מאזדה 3 בהחלט אחד הרכבים הפחות טובים בכל מדד שנהגתי עליהם.

פשוט גועל של רכב.

לא יכולתי לתאר את זה יותר טוב, אפילו כרכב ליסינג עם דלקן הוא מחדל בין לאומי.

ואנחנו שוב חוזרים לויכוח הלא נגמר של קורולה/מאזדה 3 2000 הרכבים הכי טובים עלי אדמות שנוצרו אי פעם בהיסטוריה המתועדת המוכרת לאנושות.

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה טוב במאזדה 3?

מה יותר טוב מאיזשהו רכב אחר בקטגוריה?

למה אנשים קונים את הזבל הזה אפילו?

התנהגות כביש, עיצוב (לטעמי). כל זה נכון לדור הראשון, אשר הופיע יחד, פחות או יותר, עם הדור השני של הפוקוס, ועדיף עליו לטעמי (בין גרסאות 1.6 או' סדאן). זה מה שמצחיק במאזדה3 - היתרון היחסי האמיתי היחיד שלה מעניין את הסבתא של רוב בעליה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואנחנו שוב חוזרים לויכוח הלא נגמר של קורולה/מאזדה 3 2000 הרכבים הכי טובים עלי אדמות שנוצרו אי פעם בהיסטוריה המתועדת המוכרת לאנושות.

חושב שטיפה הגזמתה בנושא של הכי טובים שנוצרו אי פעם , אם כבר הקורולה הרכב הכי נמכר אי פעם על זה אין ספק , מאזדה 3 חוץ מההיגוי החד שלה לא רואה משהו מיוחד שיכול להצביע לטובה .

לדעתי קצת קשה להגיד מה הרכב הכי טוב שיוצר אי פעם ,גם כי זה מתחלק להרבה קטגוריות,מחירים ועוד מלא נושאים .

אם כבר אולי הגולף בין הטובות וגם הנמכרות בעולם ,והטנדרים של פורד .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אני הייתי ילד טוב בשרשור שלך ברכבך החדש, אז אתה יכול להיות גם בשרשור שלי...(ילד טוב:wink:).

פורסם
חושב שטיפה הגזמתה בנושא של הכי טובים שנוצרו אי פעם , אם כבר הקורולה הרכב הכי נמכר אי פעם על זה אין ספק , מאזדה 3 חוץ מההיגוי החד שלה לא רואה משהו מיוחד שיכול להצביע לטובה .

לדעתי קצת קשה להגיד מה הרכב הכי טוב שיוצר אי פעם ,גם כי זה מתחלק להרבה קטגוריות,מחירים ועוד מלא נושאים .

אם כבר אולי הגולף בין הטובות וגם הנמכרות בעולם ,והטנדרים של פורד .

יותר ציני מזה לא יכולתי להיות, אני מקווה שהבנת את זה.

אני מתעב את המאזדה 3.

אושריקו - אין קשר ל"ילד טוב" או לא, ההגזמות עם היפניות כבר עברו את גבול הטעם הטוב מזמן, בוא נקרא לילד בשמו - גם הקורולה וגם ה3 הם בין הרכבים היותר לא טובים שנוצרו מבחינת כול פרמטר של נוחות/דלק/מרחב (בייחוד ה3)/"ספורטיביות" (מילה שלא מתחברת עם רכב משפחתי, אולי רכב עם התנהגות טיפ טיפה יותר טובה משאר המשפחתיות.

חוץ מזה אין לי שום בעיה עם יפניות, הייתה לי לאנטיס, אהבתי אותה מאוד, רכב מצויין ואמין שעושה את העבודה בשקט וללא יומרות מיוחדות, אבל תכלס? חוץ מזה? אין בו או בכול יפנית משפחתית אחרת שום דבר מיוחד, פשוט כלום, לא אבזור (בצורה מחפירה!), לא נוחות מיוחדת, לא עיצוב מיוחד, ולא תחכום במנועים או בגירים (לא תמיד זה לטובה או לרעה, אבל עדיין - למכור רכב עם גיר 4 הילוכים בשנת 2013 זו בדיחה מארץ הבדיחות).

פשוט רכבים שנועדו לנסוע מנקודה A לנקודה B וזה הכול, להמשיך פאר ולהלל אותם תוך כדי התהוללות על יומרות ספורטיוביות מיוחדות זה פשוט מצחיק/עצוב מכיוון שאין להן שום מאפיין כזה והן גם לא תוכננו לכך.

זה כמו שאני אגיד שהריו שלי חורכת אספלט מטורפת ותוקפת פניות בנס הרים יותר טוב מMX5, אבל אני לא אומר דברים כאלה כי זו האמת, הרכב לא נועד לדברים האלה, הוא לא בנוי לזה, ועם כול זה שאפשר להוציא לא מעט פאן במשחק עם הגיר הידני ומשיכת הילוכים זה עדיין לא גורם לרכב לההיפך למשהו שהוא לא.

פורסם
התנהגות כביש, עיצוב (לטעמי). כל זה נכון לדור הראשון, אשר הופיע יחד, פחות או יותר, עם הדור השני של הפוקוס, ועדיף עליו לטעמי (בין גרסאות 1.6 או' סדאן). זה מה שמצחיק במאזדה3 - היתרון היחסי האמיתי היחיד שלה מעניין את הסבתא של רוב בעליה.

אבל עם המנוע שמגיע לארץ, התוצאה לא פחות ממאכזבת.

יש לי לא מעט רכבים בפזמ,מאזדה 3 בהחלט אחד הרכבים הפחות טובים בכל מדד שנהגתי עליהם.

פשוט גועל של רכב.

לא יודע אם גועל נפש, פשוט כל אחד מהפרמטרים באוטו הזה היה יכול להיות יותר טוב, אם רק היו חושבים פעמיים.

הכי מצחיק אותי כל הילדונים (וגם המגודלים שבינהם) שפותחים פה על רכבים כמו מאזדה 3, והם נוהגים/נהגו על רכבים הרבה פחות טובים.

הגיע הזמן שתוציאו את התסכול אצל איש מקצוע ולא על רכב כזה או אחר. לא כל שרשור אתם חייבים להרוס עם השנאה העצמית שלכם. אתם רק מורידים את הרמה שבקושי יש כאן.

אין לי שנאה עצמית.

אני נוהג כיום על אלפא 156, שהיא רכב יותר טוב מהמאזדה 3 בכל פרמטר (אולי בטיחות אבל גם זה לא בטוח).

בעבר נסעתי על הגרוטאות הכי מגעילות שאתה יכול לתאר לעצמך, ויצא לי לנהוג בחיי על יותר מ6 מאזדה 3 שונות, מגרסאות שונות. יש לי אפילו שתיים במשפחה הקרובה (האצ'בק 2.0 שחורה של אחותי וסדאן של גיסי).

היחידה שהייתה לה הצדקה היא MPS של חבר בחו"ל.

הרכב הזה, עם כמה שהוא מתנהג לא רע בכלל, לארץ מגיע מסורס לחלוטין, עם מנוע נוראי ובלי אף אחת מהאופציות שאפשר לשים לו בחו"ל, שהופכות אותו לרכב סביר.

התוצאה היא רכב יקר יחסית למה שהוא נותן, עם צריכת דלק גבוהה (האלפא שלי עושה יותר לליטר :evil: ), בלי מספיק כוח ועם גיר דביל שלא מאפשר לנהג אמיתי ליהנות מהאוטו כמו שצריך.

בחו"ל יש את הגרסאות היותר רציניות.

בארץ מולדתי למשל, מאזדה 3 נמכרת בעיקר עם מנוע 2000 בגרסה ידנית.

זה נחשב לרכב נישה לכוסיות ולא לרכב פראקטי למשפחה.

אי פעם ניסית לנהוג על מאזדה 3?

יש לה כמה בעיות שאני יכול לשלוף עכשיו מהראש:

- אין מקום לרגל ימין של הנהג. הקונסולה המרכזית גדולה מדי.

- תא המטען אולי גדול אבל אי אפשר להכניס לשם כלום.

- הדשבורד "תוקף אותך" וקרוב מדי לנהג ולנוסע. גורם לתחושה של קלאוסטרופוביה.

- הפלסטיקים מרגישים לא איכותיים

- אין מקום לרגליים מאחורה

- ביציאה מהמושב האחורי אתה נתקע עם הראש בגג (ואני נמוך!)

- באותה יציאה, החלק התחתון של הדלת צר מדי אז אין לך ממש מקום להוציא את הרגל. או שאתה מקפל את הברך בצורה לא נוחה או שאתה נתקע ונופל עם הפנים על המדרכה כי נתקעה לך הרגל.

- אין במרכז ההגה "אזור מת" אפילו של מילימטר, אז כל תזוזה קטנה של ההגה בכביש ישר, תגרום לנוסעים מאחורה לבחילה.

- הרכב קשה מדי

- הגיר שלו אידיוטי ולא מעביר מספיק כוח

- המנוע עצלן בגרסה שמגיעה הנה

להמשיך?

פורסם

שונא - את הקנאים שיש להם מכוניות שהן לא יפניות, ונכנסים כל שני וחמישי למוסך, ובוכים בפורום על כל מיני תקלות שהמוסך מתעלל בהם.

אוהב - אנשים ששונאים מוסך,ולכן קונים יפניות,ובזול,ונהנים מרכב מצויין עשרות שנים.

פורסם
אבל עם המנוע שמגיע לארץ, התוצאה לא פחות ממאכזבת.

לא יודע אם גועל נפש, פשוט כל אחד מהפרמטרים באוטו הזה היה יכול להיות יותר טוב, אם רק היו חושבים פעמיים.

אין לי שנאה עצמית.

אני נוהג כיום על אלפא 156, שהיא רכב יותר טוב מהמאזדה 3 בכל פרמטר (אולי בטיחות אבל גם זה לא בטוח).

בעבר נסעתי על הגרוטאות הכי מגעילות שאתה יכול לתאר לעצמך, ויצא לי לנהוג בחיי על יותר מ6 מאזדה 3 שונות, מגרסאות שונות. יש לי אפילו שתיים במשפחה הקרובה (האצ'בק 2.0 שחורה של אחותי וסדאן של גיסי).

היחידה שהייתה לה הצדקה היא MPS של חבר בחו"ל.

הרכב הזה, עם כמה שהוא מתנהג לא רע בכלל, לארץ מגיע מסורס לחלוטין, עם מנוע נוראי ובלי אף אחת מהאופציות שאפשר לשים לו בחו"ל, שהופכות אותו לרכב סביר.

התוצאה היא רכב יקר יחסית למה שהוא נותן, עם צריכת דלק גבוהה (האלפא שלי עושה יותר לליטר :evil: ), בלי מספיק כוח ועם גיר דביל שלא מאפשר לנהג אמיתי ליהנות מהאוטו כמו שצריך.

בחו"ל יש את הגרסאות היותר רציניות.

בארץ מולדתי למשל, מאזדה 3 נמכרת בעיקר עם מנוע 2000 בגרסה ידנית.

זה נחשב לרכב נישה לכוסיות ולא לרכב פראקטי למשפחה.

אי פעם ניסית לנהוג על מאזדה 3?

יש לה כמה בעיות שאני יכול לשלוף עכשיו מהראש:

- אין מקום לרגל ימין של הנהג. הקונסולה המרכזית גדולה מדי.

- תא המטען אולי גדול אבל אי אפשר להכניס לשם כלום.

- הדשבורד "תוקף אותך" וקרוב מדי לנהג ולנוסע. גורם לתחושה של קלאוסטרופוביה.

- הפלסטיקים מרגישים לא איכותיים

- אין מקום לרגליים מאחורה

- ביציאה מהמושב האחורי אתה נתקע עם הראש בגג (ואני נמוך!)

- באותה יציאה, החלק התחתון של הדלת צר מדי אז אין לך ממש מקום להוציא את הרגל. או שאתה מקפל את הברך בצורה לא נוחה או שאתה נתקע ונופל עם הפנים על המדרכה כי נתקעה לך הרגל.

- אין במרכז ההגה "אזור מת" אפילו של מילימטר, אז כל תזוזה קטנה של ההגה בכביש ישר, תגרום לנוסעים מאחורה לבחילה.

- הרכב קשה מדי

- הגיר שלו אידיוטי ולא מעביר מספיק כוח

- המנוע עצלן בגרסה שמגיעה הנה

להמשיך?

חולק על רוב מה שכתבת, עשית מזבובים פילים.

דעתי שזו אחת המשפחתיות המוצלחות בשנים הראשונות שלה, ומשפחתית נחמדה במשך השנים האחרות.

יש לי ניסיון ענק עם הרכב הזה, ויש כאן עליו התלהמות לא מוצדקת בעליל. אולי כי ככה אתם מנסים לחנך את פותח הנושא ה''אהוב'' עליכם, אולי בגלל שזה רכב שנמכר מאד וזה כבר נמאס עליכם, ואולי מסיבה אחרת. מה שבטוח, לדעתי, השנאה לא קשורה לרכב עצמו.

כל ניסיון להוציא את הרכב הזה לאחת המשפחתיות הגרועות שנוצרו, מראה על בורות מוטורית לדעתי. במיוחד למי שמתיימר להיות חובב רכב.

יש באמת רכבים גרועים כמו אוואו, אקסנט, ריו, גטס, מאזדה 3 לא מתקרבת אליהם. היא רחוקה מהם. היא נתנה פייט רציני עד לא מזמן למכוניות חדשות יותר למרות שהוצגה ב2004, עשתה כאן היסטוריית מכירות ענקית, ובכל מבחן שעשו לה כאן בארץ ובעולם לא ירדו עליה ממש כמו שחלק מהמגיבים כאן עשו.

אבל אתה יודע מה אומרים.. אם מזכירים אותך הרבה, ויש לך לא מעט שונאים, סימן שאתה מוצלח. אולי זאת הסיבה.. :-)

פורסם

- אין מקום לרגל ימין של הנהג. הקונסולה המרכזית גדולה מדי. מוגזם, אבי הוא אדם כלל לא נמוך ובנוסף נכה עם רגל משוחזרת(!!!) ובעיות ברכיים ואין תלונות מצידו. גם כששאלתי מסקרנות כי ראיתי כאן בפורום תלונות על זה ואני לא הרגשתי את זה (אני מטר שבעים)

- תא המטען אולי גדול אבל אי אפשר להכניס לשם כלום. מסכים חלקית. אפשר להכניס המון דברים אליו, פשוט זה מסובך עקב פתח הטענה צר יחסית.

- הדשבורד "תוקף אותך" וקרוב מדי לנהג ולנוסע. גורם לתחושה של קלאוסטרופוביה. קלאוסטרופוביה?! תוקף אותך?! הדשבורד אולי קרוב יחסית לנוסעים מקדימה ואני מסכים שמרווח זה לא נקודת חוזקה של ה-3, אבל סתם הגזמה. נכנסים לי לרכב גם חברים שגבהם מעל 1.90 ולא שמעתי תלונות עד כדי כך. לא היה להם הכי נוח, אבל לא הרגישו יותר מדי צפיפות שמאפיינת עוד הרבה רכבים אחרים בקטגוריה

- הפלסטיקים מרגישים לא איכותיים עדיין לא משהו חריג לקטגוריה. רנו מגאן לא מציעה איכות עדיפה, קורולה גם לא, מיצובישי לנסר קלאסיק גם כן פחות איכותית. מספיק רק לגעת בכמה מתגים, לפתוח תאי אכסון, לפתוח ולסגור דלתות בחזקה כדי להבין שהמאזדה הציעה איכות סבירה. אולי היא לא גולף, אבל מזדקנת לא פחות טוב. עובדה.

- אין מקום לרגליים מאחורה לאנשים בעלי גובה ממוצע לא תהיה בעייה. אבל כן, באמת היא די צפופה בהשוואה למתחרות (למרות שקורולה מהשנים 2003-2007 יותר צפופה). בקיצור, קבל הסכמה.

- ביציאה מהמושב האחורי אתה נתקע עם הראש בגג (ואני נמוך!) אני גם לא גדול במיוחד ככה שאני לא יודע כמה אני מדד. אני לא קיבלתי שום מכה מהגג שלמרות שהוא משתפל הוא די גבוה. מה שמציק זה שפתח הדלת קטן במיוחד מלמטה)

- באותה יציאה, החלק התחתון של הדלת צר מדי אז אין לך ממש מקום להוציא את הרגל. או שאתה מקפל את הברך בצורה לא נוחה או שאתה נתקע ונופל עם הפנים על המדרכה כי נתקעה לך הרגל. מקודם כתבתי שאני מסכים, אך גם כאן אתה מגזים יתר על המידה.

- אין במרכז ההגה "אזור מת" אפילו של מילימטר, אז כל תזוזה קטנה של ההגה בכביש ישר, תגרום לנוסעים מאחורה לבחילה. בטח שיש שטח מת אמנם קטנצ'יק אבל הוא ישנו. בקיצור - לקחת יתרון ודפקת אותו כחיסרון מצוץ מהאצבע

- הרכב קשה מדי תורם להתנהגות כביש טובה ועדיין לא מדובר ברכב לא נוח במיוחד. עם הג'אנטים הגדולים המצב הרבה פחות טוב, אבל בגרסאות האקטיב הנוחות סבבה לגמרי.

- הגיר שלו אידיוטי ולא מעביר מספיק כוח מוסכם. הילוך ראשון תזזתי מדי, בור קטן בהילוך השני והילוך רביעי ארוך מדי. במצב טיפטרוניק הגיר מאפשר חופשיות לנהוג ולא מחליט לבצע כלום לבד שזה דווקא יתרון ומפצה קצת על החיסרון שלו במצב אוטמטי.

- המנוע עצלן בגרסה שמגיעה הנה הביצועים דווקא טובים ביחס למשפחתית. אני משווה את הדור הראשון לעומת המתחרים שלו מהתקופה ההיא.

להמשיך?

^

אני מעדיף את ה-3 דור ראשון על פני כל המתחרות שהיו לה באותה תקופה. לא סתם היא נמכרה בכמויות כאלה, זה שאתם אוהבים לשנוא אותה זה רק בשל העובדה שהיא נמכרת כמו לחמניות (טוב נו, הייתה נמכרת...). ה-3 החדשה כבר מיושנת טכנולוגית לעומת המתחרות שיש לה עכשיו, ואפילו נופלת מהישנה בצריכת הדלק ובביצועים.

אנשים פה זורקים דברים סתם לאוויר, אם המאזדה 3 הייתה מפגע סביבתי כמו שמתארים אותה כאן אף אחד לא היה קונה אותה ובטח ובטח היא לא הייתה נמכרת כל כך הרבה שנים בכמויות מטורפות שכאלה. היא אמינה, קלה לטיפול, זולה לאחזקה, נוחה במידה סבירה ביותר, איכות ברמה סבירה, מהנה לנהיגה (יותר מכל המתחרות), מאובזרת יחסית ובקיצור - כל מה שצריך. אנשים עם גטס ואלנטרה מדברים על ה-3 ועל הקורולה שהן לא נוחות וכו' וכו'. קודם תעשו בדק בית.

פורסם

אז לא הבנת.

זה לא רכב גרוע.

זה הרכב שמתנהג הכי טוב בקטגוריה שלו.

זה רכב שאמור להיות בשביל זוגות צעירים בלי ילדים, שרק דרך אגב צריכים מושב אחורי מדי פעם.

במקום זה, בארץ מוכרים אותו כרכב משפחתי (והוא לא!) וכרכב שאמור להיות רכב עבודה יומיומי.

להשוות את מה שאנחנו חושבים עליו לאוואו, אקסנט ושאר שיקוצים זה לא נכון.

למעשה, זה אפילו יותר גרוע.

מיונדאי (עד 2011) ציפיתי לרכב גרוע ומלא בעיות ארגוניומיות. ובחו"ל הוא עולה גם פחות.

משברולט (דייהו) גם. הם עושים רכבים מזעזעים.

אבל מאזדה?

מהם ציפיתי ליותר.

מהם ציפיתי למשהו שיהיה נוח כמו קורולה (הקורולה הכי נוחה מכל המשפחתומטיות היפניות) ושיהיה רכב שנוח לחיות איתו ביומיום.

במקום זה הם מביאים הנה רכב שהוא פשוט פשרה.

פשרה בין התנהגות וביצועים, פשרה בין התנהגות ונוחות, פשרה בין עיצוב ופראקטיות (תא המטען הזה ירדוף אותי למשך כמה שנים) ופשרה טוטאלית כשאתה שם גיר אוטומט לרכב שכל הפואנטה שלו היא שהוא ידני.

עם מה בדיוק אתה לא מסכים?

אתה יכול להכנס לפרטים של הרשימה שלי ולהגיד עם מה בדיוק אתה לא מסכים?

פורסם

לדעתי כל עניין המשפחתיות הוא די עניין של פשרה,אי אפשר להשיג את הכול מהכול .

מה שיוסי כתב לרוב אני מסכים,היציאה מ ה- 3 מאחורה די בעייתית כמו שברוב הרכבים החדשים הראש נדפק בקורה איך שנכנסים .

האמת שממאזדה לגבי סדרת ה -3 אני לא מצפה לכלום . מאזדה משקיעה ותמיד מפתיעה אותי לטובה עם ה -6 .

מאזדה לאנטיס שהייתה לנו היתה גרועה בכל דבר אפשרי שרק אפשר, ובאוהל יש יותר אבזור ממה שהיה לנו בה ,לצערי קנינו בזמנו LX כי לא היה במלאי GLX והיינו צריכים רכב בזמן קצר .

לגבי הקוראניות אני הייתי בטוח תמיד שזה רכבים גרועים וכו', התפלאתי לטובה מספר פעמיים למרות שלא רציתי להאמין בכך .

טאצ' ווד יש לנו קיה פורטה 2011 פרטית רכב אמין מאוד במשך שנתיים עובדת ללא שום תקלה,בזמן שהלאנטיס כבר ישבה במוסך מספר פעמיים ותקלות חשמל וחיישנים שכבר גרמו לנו לבקר במוסך יותר ממה שבעל מאזדה רגיל היה חושב .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

ואני אסכם את זה בצורה אחרת:"אם זה רכב ספורט ואני יודע שהוא קשיח כי הוא מתנהג מעולה, נו טוב. אם הוא פחות פראקטי כי הוא ספורטיבי, גם בסדר. אבל להתפשר על הכל ביחד? זה לא רכב מעולה בשום פרמטר. הוא לא גרוע אבל הוא אחד הפחות נוחים בקטגוריה"

בואו נזכור שהמתחרות העיקריות הן:

פורד פוקוס (לא מבריק אבל לא רע)

טויוטה קורולה (משעממת אבל נוחה)

C4 (יותר פראקטית, יותר יפה ויותר נוחה)

מגאן (הרבה יותר פראקטי ובכלליות רכב לא רע)

אימפרזה (צפוף וזוועתי אבל עדיין לא כל כך רע. גם לא הייתי קונה)

ג'טה (עם כמה שאני לא אוהב VW, דווקא הרכב הכי "שלם" בקטגוריה).

עריכה: התכוונתי לדגמים שיצאו כשהמאזדה 3 הייתה חדשה.

כיום השוק יותר רחב ממה שכתבתי, ואני מסכים שהפורטה היא אחלה אוטו.

גם יונדאי חדשות זה לא רע, למרות שלא מתאים לי באופן אישי. לאחי יש I35 סטיישן והוא ממש מבסוט ממנה.

• תוכן חדש...