Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהובים: מאזדה 3 דור 1 האצ'בק מנוע 2L, פורד פוקוס 1.6 אקובוסט ידני, אלפא 159 ועוד הרבה... אני לא בררן, רק אוהב לנהוג :wink: .

חלומות: מיצובישי לאנסר איבו 9 (דור קודם), מאזדה 3 MPS דור 1/ מאזדה RX-8, ניסאן 370Z/ ניסאן GTR, לאנצ'יה דלתא אינטגרלה, פורש (לא משנה איזה, אוהב את המותג...), פורד GT, לקסוס LFA.

שונא: הדגמים הסיניים של MG. חוץ מזה אין שונא, יש לא אוהב :-)

בדרך כלל מכוניות שמנסות לתת הכל, אבל בתכלס סתם משעממות למוות. בעיקר הדגמים העממיים של יונדאי/קיה וטויוטה.

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה טוב במאזדה 3?

מה יותר טוב מאיזשהו רכב אחר בקטגוריה?

למה אנשים קונים את הזבל הזה אפילו?

כי בישראל כמו בישראל - שיטת העדר.

למה אתה קונה מאזדה 3? כי השכן שלי קנה ואמר שזה אחלה רכב.

(לעשירים זה תקף על הונדה סיביק או אקורד)

למה אתה קונה אייפון? כי יש לכולם וזה הכי טוב.

למה אתה מאמין באלוהים? כי כולם מאמינים.

לישראלים יש תשובות די מפגרות לדברים הזויים.

(עכשיו תשאל אותי למה אני לא מאמין, למה לא קונה אייפון ולא קונה מאזדה 3 ואתה תקבל תשובות מפורטות על הכול)

שיטת העדר עושה את שלה. גם בסיאט איביזה כנראה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה טוב במאזדה 3?

מה יותר טוב מאיזשהו רכב אחר בקטגוריה?

למה אנשים קונים את הזבל הזה אפילו?

תראה ,אהבתי את המאזדה 3 שיצאה ב 2004 העיצוב היה נראה לי מאוד חדשני ויפה והמנוע 1.6 היה סביר אז .

עברו השנים והתחלתי ממש לא לאהוב את הרכב הזה, מהסיבה שמאחורה אין מקום לרגליים ליושבים מבוגרים והעיצוב לדעתי נראה מצועצע עם השנים יותר ויותר , ובעיקרון שההורים חשבו להחליף לרכב חדש פסלנו את המאזדה 3 מאותן סיבות . גם בגלל שהמפרט הטכני בגירסאת 1.6 נשאר אותו הדבר ולדעתי כיום הוא אפילו מביש .

לדעתי אם תשים לב רואים פחות מאזדות 3 חדשות על הכביש ,לדעתי הציבור הישראלי כן מקשיב ומקבל החלטות שונות ולשם שינוי ירד קצת מ ה - 3 1.6 .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אני מבין את זה אבל אני רוצה לדעת ברמה של הפרט.

יש פה שלושה אנשים שמהללים את המפגע הזה ומתארים אותו כרכב שהם אוהבים.

אתה יודע, הם שמים את זה בהררכיה מעל:

טויוטה קורולה (לא מעניין אבל לפחות זה פראקטי)

פורד פוקוס סטיישן (רכב הרבה יותר טוב מהמאזדה)

סקודה אוקטביה (אחלה רכב)

מרצדס (כל דגם, לא משנה)

וכו' וכו' וכו'...

WTF?

הם מעדיפים את הגרוטאה הלא פראקטית בעליל ושגורמת קלאוסטרופוביה לנהג ובחילה לנוסעים מאחורה על פני רכבים טובים, או אפילו רכבים בינוניים ביותר.

למה?

פורסם

אוהב:אינפיניטי

לא סובל:סוזוקי

עוד יותר לא סובל:ניסאן ג'וק(אפילו שזה בא בניגוד מוחלט לאהבה של לניסאן שלי :) )

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני מבין את זה אבל אני רוצה לדעת ברמה של הפרט.

יש פה שלושה אנשים שמהללים את המפגע הזה ומתארים אותו כרכב שהם אוהבים.

אתה יודע, הם שמים את זה בהררכיה מעל:

טויוטה קורולה (לא מעניין אבל לפחות זה פראקטי)

פורד פוקוס סטיישן (רכב הרבה יותר טוב מהמאזדה)

סקודה אוקטביה (אחלה רכב)

מרצדס (כל דגם, לא משנה)

וכו' וכו' וכו'...

WTF?

הם מעדיפים את הגרוטאה הלא פראקטית בעליל ושגורמת קלאוסטרופוביה לנהג ובחילה לנוסעים מאחורה על פני רכבים טובים, או אפילו רכבים בינוניים ביותר.

למה?

אמינות וסחירות נטו .

למרות שהיתה לנו במשפחה מאזדה 323 2002 ואמינות והיא הייתה שני כוכבים נפרדים לחלוטין,עד היום מקללים את האוטו הזה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

לדעתי הכי אהוב, זה במוו סדרה 3 אי שם בין 94 ל98 :)

הכי שנוא, כל המאזדה לנטיס למינהם, אני כלכך שונא את הרכב הזה :evil:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוהב:

את הרכב שלי. (זה שבחתימה). עגלה, אבל איזה כיף של עגלה:-)

חושק:

-וולוו 242 טורבו.

-פורד "קופסת נעליים" שעשו ממנה הוט רוד.

-שברולט קפריס SS (הגרסה של ניידות המשטרה).

-סובארו לאונה 4WD.

-איזה חיפושית משופרת.

לא מתלהב:

-יונדאי גטס.

-יונדאי אלנטרה.

-רנו פלואנס.

-קורולה מהדורות האחרונים.

-מאזדה 3 מהדור האחרון.

-קיאה פיקנטו ידנית.

-קיאה ריאו מהדור הקודם.

-סוזוקי איגניס.

-פורד פוקוס הדור הקודם.

לא סובל:

-העיצובים של יונדאי.

-ה over טכנולוגיה של הVAGיות החדשות.

-"ג'יפים" כמו טוסון, טוארג וX6 נפוחים ומיותרים.

-העיצוב של האיביזה והלאון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוהב: 300C ומוסטנג.

שונא: מאזדה 3.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכי מצחיק אותי כל הילדונים (וגם המגודלים שבינהם) שפותחים פה על רכבים כמו מאזדה 3, והם נוהגים/נהגו על רכבים הרבה פחות טובים.

הגיע הזמן שתוציאו את התסכול אצל איש מקצוע ולא על רכב כזה או אחר. לא כל שרשור אתם חייבים להרוס עם השנאה העצמית שלכם. אתם רק מורידים את הרמה שבקושי יש כאן.

כי במקרה של ה3, היא היתה מוצלחת ובגלל זה נמכרה טוב. לא משום סיבה אחרת.

היום יש חלופות מוצלחות יותר ובגלל זה היא נמכרת הרבה פחות כחדשה, אבל עדיין קניה טובה כמשומשת.

פורסם
הקורולה שלך מאוד רלוונטית לרשימה.

מיושנות, אפורות, משעממות, לא חסכוניות ביחס למתחרות האירופאיות, לא מודרניות (בחייאת ראבק, 1.6 בנזין עם גיר אוטומטי 4 הילוכים?! כשחלק מהרכבים עברו למנועי טורבו בנזין, טורבו דיזל או לפחות שדרגו גיר לאחד כזה שיש לו 6-7 יחסי העברה), בטיחות פחות טובה מהמתחרות עד מודל 2012, לא מאובזרות כמו שצריך.

מאזדה 3 - בחייאת ראבק. 9 שנים מוכרים את אותה טכנולוגיה מיושנת. 1.6 עם 105 כ"ס וגיר אוטומטי 4 הילוכים!

אני זוכר תגובות אחרות שלך בפורום אחר (מתחיל בF) לגבי טויוטה קורולה רובוטית, כנראה שיש אנשים לא החלטיים בחיים.

ולגבי המאזדה, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, עם עובדות לא מתווכחים שהיפניות הכי מצליחות במדינת ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אושריקו, גם ג'סטין ביבר עושה מיליונים כל יום ויש לו מיליארד מעריצות, זה אומר שהוא הזמר הכי טוב בעולם?

הכי מצחיק אותי כל הילדונים (וגם המגודלים שבינהם) שפותחים פה על רכבים כמו מאזדה 3, והם נוהגים/נהגו על רכבים הרבה פחות טובים.

הגיע הזמן שתוציאו את התסכול אצל איש מקצוע ולא על רכב כזה או אחר. לא כל שרשור אתם חייבים להרוס עם השנאה העצמית שלכם. אתם רק מורידים את הרמה שבקושי יש כאן.

כי במקרה של ה3, היא היתה מוצלחת ובגלל זה נמכרה טוב. לא משום סיבה אחרת.

היום יש חלופות מוצלחות יותר ובגלל זה היא נמכרת הרבה פחות כחדשה, אבל עדיין קניה טובה כמשומשת.

הדור הקודם של ה3 היה הרבה יותר טוב, מאובזר יותר בגרסה הבסיסית וגם לדעתי נראה טוב יותר.

אתה לא צריך להעלב, למי שמחפש קצת מעבר ללהגיע מA לB הרכב הזה לא כזה מגרה את בלוטות הכיף, מה לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי לא מעט רכבים בפזמ,מאזדה 3 בהחלט אחד הרכבים הפחות טובים בכל מדד שנהגתי עליהם.

פשוט גועל של רכב.

פורסם

אוהב: אבארטים למניהם

שונא: ניסן מיקרה (לא יודע למה, בלי שום סיבה, פשוט שונא את הרכב הזה מהפעם הראשונה שראיתי אותו, אפילו שאף פעם לא נהגתי עליו!)

וכמובן לא כלכך אוהב עונדות ומאזדות

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...