Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
bengee - הכל טוב ויפה כל עוד הן חדשות. מה לעשות, שהואגיות לא מזדקנות מי יודע מה בכבוד, לפחות לא בקטע של איכות הפנים הכל-כך מפורסמת, לכאורה. יש לי כמה וכמה חברים עם ואגיות בנות 10 +/-, ואני יכול להגיד בכנות שהן נופלות מאלפות בנות זמנן בהיבט הזה, כשהיפניות בכלל לא באותה ליגה. הדיפון אולי פחות רך, העיצוב בוודאי פחות אלגנטי, אבל כל זה לא שווה כשפתחי האוורור שבורים, הפלסטיק מתקלף וכל העסק מקרקש.

קישקוש שמראה שכל מה שאתה רושם זה על סמך קריאה, ולראיה -לי יש כרגע את הגולף השנייה שלי (ועד אחת של הגברת), הגולף של ארוסתי בת 11 שנים (הגולף כן), ובאופן חד משמעי זה הרכב עם הסלון הכי מטורף שיש שאני מכיר, אין ולא יהיו ריפודים (המקוריים מעולים, בצבע קרם), אין פיסת פלסטיק שבור\יבש\מתקלף, נכון שהרכב שלה שמור בצורה קיצונית, ונכון ששלי מוזנח, אבל בחייאת, גם באוטו המוזנח שלי אין פלסטיקים שבורים, מקרקשים, יש את עניין הריפוד שמודבק לדלת שהתרופף, אך זה עדיין עדיף על פאנל פלסטיק סוג ז' של טיוטה,

בשנתים האחרונות עלות אחזקה: טיפולים/תיקונים בסך 2100 שקלים לבנזין, 1700 לדיזל.

אני אוהב את הגולף, ולדעתי זו ה-מכונית, זכותי, אתם לא אוהבים, יופי לכם.... זה שאין לכם ניסיון עם VAG ובא לכם להשמיץ זה כבר בעיה שלכם (וכן, היו לי יפניות וקוריאנית), זה עולם אחר, לא חוזר ליפניות (פרט לפראדו, אבל מסיבות אחרות).

SCANSPEAK

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היית טיפה יותר ותיק בפורום, היית יודע שאני דואג לסייג היטב מה אני רושם מתוך ידיעה אישית, ומה לא. יש לי המון חברים קרובים שמחזיקים ואגיות - VW, אודי וסקודה (יש גם סיאט, אך היא בת חצי שנה ולא מדד לכלום). כל המכוניות מוכרות לי היטב ואני רואה אותן בתדירות גבוהה. בנוסף, אני נוסע די הרבה במוניות, גם שם אחוז הואגיות גבוה מאד. שוב - דבר בתגובה שלי לא נרשם מתוך קריאה, אלא מידיעה אישית וקרובה, גם לגבי יפניות - הן מניסיוני האישי, הן מניסיונם של אחי, אבי, אשתי, גיסתי, חברים ומי לא. אתה לא מכיר אותי מספיק בשביל לקבוע שזה קשקוש, תאמין לי. זה גם לא מכבד אותך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן - אני לא אכליל, רק אספר מנסיוני.

בבעלותי גולף מעל 6 שנים ומצב הפנים שלה חדש. לא רק שהוא חדש אלא שגם אין שום קרקוש. ואני מתייחס לריפודים, דיפונים, דשבורד, גומיות,צליל טריקת דלת. שום שינוי גוון/דהיה. לא אוסיף לגבי מכניקה.

כן, אני שומר עליה יפה. אבל בלי איכות בסיסית מעולה היא לא הייתה כך. אולי אני מקרה פרטי. אבל קשה לי להאמין.

עריכה:

ואגב - המראה שלה - עיצוב, צבעים ותחושת החומרים היא ללא השוואה לבנות קבוצתה מאותו גיל. גם אם הן עמידות לא פחות, עדיין פחות קל לאהוב אותן. אבל זה עניין של טעם. וזה גם נושא השרשור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שוב - אני מדבר על מכוניות שראיתי ולא פעם אחת, על פני תקופה, לא מכוניות שקראתי עליהן או שמעתי מחבר של הבן דוד של זה שאחיינית שלו מוציאה את הכלבה יחד עם שכן של גיסתי. בנוסף, חבר טוב מאד שלי עבד שנים כיועץ שירות במוסך מורשה של צ'מפיון, אז יש גם אינדיקציה נוספת. לא אומר שהמכוניות הן חרא, כן אומר, ועומד מאחורי המלים, שהמיתוס על איכות הפנים של הואגיות הוא, איך נאמר, greatly exaggerated.

עריכה - לגבי חומרים, עיצוב וכיו"ב, מזמין אותך להעמיד צד בצד גולף IV ו-147 ולומר איפה העיצוב היפה יותר והחומרים המשובחים יותר. אני אחסוך לך - מירב הסיכויים שהחומרים באים מאותם הספקים ולגבי העיצוב - תבדוק :-)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בנוסף, חבר טוב מאד שלי עבד שנים כיועץ שירות במוסך מורשה של צ'מפיון, אז יש גם אינדיקציה נוספת.

לא ראיתי בחיי מוסך של אלפא ריק וגם לא של טויוטה...

ולגבי עיצוב, עד כמה שזה עצוב זה הדבר האחרון שאלפא בולטת בו לטובה.

קח את זה בסבבה. קשה לי להיות אדיש ליד רוב האלפות. גם היום.

פורסם

אדרבא ואדרבא. מה שכן, אין שום קשר. שים לב שלא טענתי שהואגיות לא אמינות, אלא רק שיש לי חבר שעבד שם שנים ואני יודע דרכו את המצב האמיתי, כאשר כל הזמן דיברתי על עניין איכות פנים בלבד. הואגיות לא אמינות פחות, אך גם לא יותר, מהממוצע האירופאי, כאשר עלויות האחזקה תלויות מותג - באודי, מן הסתם, יקר יותר, אפילו יותר מאלפא להפתעתי, ואלפא לא זולה לאחזקה כלל ועיקר.

לגבי אלפא, מקווה שנהגת שאתה מדבר כך. אם כן - זכותך לדעתך. אם לא - חבל על הבייטים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהגתי גם נהגתי...

את השריטה קיבלתי מאלו שיוצרו לפני 20~40 שנה. יחסית למה שהיה קיים הן ריגשו בהרבה יותר מהיום.

ואני לא טוען שהן גרועות היום. פשוט אז...זה היה יותר. אולי זה אני.

פורסם

במבט לאחור הכל נראה טוב יותר, מה גם שנוטים לזכור את הטוב ולא את הרע (אם-כי ב-GTV 116 נהניתי אפילו כנוסע בכוכב יאיר, והיא הייתה סטנדרטית לחלוטין).

הפיסה שחסרה לי בפאזל היא BMW, לא נהגתי בכדי לקבוע, אך אם אני משווה ל-406, A4, מרצדס C ומונדיאו, אני נהנה יותר ב-156. ה-147 מהנה יותר מכל מתחרה בת זמנה לקטגוריה פרט לפוקוס MK1, שהיא באמת עילוי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הרבה מאוד תלוי גם באיך מחזיקים ומתייחסים לרכב.

ראיתי פולקסווגנים שכפתור הדלקת האורות אצלם נהיה לבן לאחר שהצבע התקלף (אולי סובבו אותו בשיניים איני יודע).

מצד שני - היתה לנו גולף במשך 8 שנים ללא כל קילוף אן קירקוש כלשהו. ראיתי גם אחרות שמורות.

מצד שלישי - ה-156 שלי דיי זקנה, וגם היא נראית דיי טוב מבפנים.

הווה אומר - יש ויש.

alfa 156 2.5.

פורסם
הרבה מאוד תלוי גם באיך מחזיקים ומתייחסים לרכב.

ראיתי פולקסווגנים שכפתור הדלקת האורות אצלם נהיה לבן לאחר שהצבע התקלף (אולי סובבו אותו בשיניים איני יודע).

מצד שני - היתה לנו גולף במשך 8 שנים ללא כל קילוף אן קירקוש כלשהו. ראיתי גם אחרות שמורות.

מצד שלישי - ה-156 שלי דיי זקנה, וגם היא נראית דיי טוב מבפנים.

הווה אומר - יש ויש.

התופעה של הכתפורים שמתקלפים זאת תופעה נפוצה ב VW עם השנים .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אהובים:

מיני: פולקסווגן אפ

סופר מיני: סקודה פאביה

משפחתי: פוקוס

מנהלים: E קלאס חדשה

משפחתי יוקרתי: סדרה 3

סלון: מזראטי קואדרופורטה

ספורט: gt3 rs

קופה: RS5

SUV: ML

יש רק מכונית אחד שאני שונא: מזדה 3, או כפי שמר"ן ברווז קורא לה: מזדאיינת :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שוב - אני מדבר על מכוניות שראיתי ולא פעם אחת, על פני תקופה, לא מכוניות שקראתי עליהן או שמעתי מחבר של הבן דוד של זה שאחיינית שלו מוציאה את הכלבה יחד עם שכן של גיסתי. בנוסף, חבר טוב מאד שלי עבד שנים כיועץ שירות במוסך מורשה של צ'מפיון, אז יש גם אינדיקציה נוספת. לא אומר שהמכוניות הן חרא, כן אומר, ועומד מאחורי המלים, שהמיתוס על איכות הפנים של הואגיות הוא, איך נאמר, greatly exaggerated.

עריכה - לגבי חומרים, עיצוב וכיו"ב, מזמין אותך להעמיד צד בצד גולף IV ו-147 ולומר איפה העיצוב היפה יותר והחומרים המשובחים יותר. אני אחסוך לך - מירב הסיכויים שהחומרים באים מאותם הספקים ולגבי העיצוב - תבדוק :-)

הדיון הסער התחיל מבחינתי כשהשוות בין פולקצווגן לטיוטה, איך עברת להשוואה מול אלפא?, טיוטה בכלל לא בקטגוריה הזו.... רחוקה ממנה...

SCANSPEAK

פורסם

אין שום דיון סוער, אולי מבחינתך. פולקסווגן וטויוטה פונות לאותו פלח שוק - משפחתיות, והמוצרים שלהן ברובן ברי השוואה ישירה. גולף/ג'טה/בורה מול קורולה/אוריס, למשל. בין שתי אלה, בנות 7-10 לצורך העניין, אין כל ספק בעיני שהטויוטות יישמרו טוב יותר בהינתן רמת שמירה זהה. ברור שכחדשה הואגית תהיה מושכת יותר, אך כמשומשת זה לא המצב.

ההשוואה לאלפא לא כוונה לדברים שלך, אבל גם כאן אני עומד מאחוריה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ברור שכחדשה הואגית תהיה מושכת יותר, אך כמשומשת זה לא המצב.

אתה כותב באופן גורף.

נכון להשוות דגם/שנתון לדגם/שנתון. אז, ההכללה שלך לא תתפוס.

פורסם

אין בעיה. גולף 4 מול קורולה 8, גולף 5 מול קורולה 9. יותר ברור?

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...