Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות בין-עירוניות על בסיס יום-יומי.

אין לי משפחה להכניס ברכב וברוב המוחלט של הזמן אני נוסע לבד אז אני מעדיף שיהיה רכב כמה שיותר קטן. מצד שני, הנסיעות הן ירושלים-מרכז אז זה צריך להיות רכב שלא יתעייף בקלות מהנסיעה וכן שיהיה נוח לשבת בו את פרק הזמן הזה.

חוץ מזה אני מחפש שיהיה כמה שיותר חסכוני ואין לי בעיה שיהיה ידני (אני אפילו מעדיף).

כרגע אני בעיקר מתלבט אם לחפש בקטגוריית הסופר-מיני (206, מיקרה, פיאסטה וכו') או משפחתית בתצורת 5 דלתות (מאזדה 3, אלמרה, B3 וכו').

התקציב, ככתוב בכותרת, עד 50K.

תודה למייעצים!

פורסם

נסה לחפש פיאט גרנדה פונטו ידנית, אני לא יודע לגבי ביצועים אבל הרכב מאוד נוח ומרווח.

אפשר לנסות גם את הרנו קליאו הידנית שנמכרת בשנתיים האחרונות, אצלה הביצועים עצלים למדי וזה יכול להיות לא נעים בעליות.

פורסם

אם תמצא גרנדה פונטו ידנית עם מנוע 1.4 ליטר אז אולי. ה-1.2 יהיה קצת חלש לנסיעות כאלו.

אני הייתי מחפש סוזוקי סוויפט מהצורה הקודמת, עם מנוע 1.5 ליטר. רכב די זריז, כיפי לנהיגה ואוכל את העליות לירושלים בלי שום בעיה. מה שכן, וזה נכון לכל רכב אוטומטי שתבחר, הוצאות הדלק יאכלו לך הרבה מהמשכורת. אני מקווה שלקחת את זה בחשבון כשהתקבלת למשרה כי עם נסועה כזאת + קצת נסיעות פרטיות אתה מגיע בקלות ל-1,000 ש"ח בחודש חשבון דלק. שקול לקחת רכב ליסינג מהעבודה במידת האפשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סויפט 1.5 מעולה - מצטרף להמלצה. רק יהיה קשה למצוא אחת שמורה בתקציב הזה, הרכב הזה נמכר במחירים גבוהים יחסית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פאביה\פולו\איביזה ידניות 1.4 (מסודרות לפי עדיפות שלי)

אפשר גם 1.2TSI אבל הוא טוחן יותר דלק, וה1.4L הוא לא חלש מאוד, ככה שהייתי שם את ה1.4L כאידיאלי (מחוץ לעיר אוכל לי 1\15)

ה207 מנוע 1.6 מעולה הבעיה שקשה מאוד למצוא ידנית.

• תוכן חדש...