Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה עם רשיון ג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רשיון ג' (12.5 טון) וחשבתי לעבוד במשרה שחלק ממנה דורש ממני לנהוג על משאית.

השאלה היא כזאת, איך אני יודע שכשאר מעמיסים הרכב לא עובר את המשקל המותר? ה"מעמיס" בקלות יכול להגיד לי שהמשקל נמוך ממה שמותר לי, ובעת בדיקה משטרתית למשל, יתגלה שהמשקל חורג. ותקנו אותי אם אני טועה, האחריות כמובן תהיה על הנהג.

האם יש אפשרות לדעת את המשקל המועמס על המשאית? (בהנחה שאיני בודק את הפריטים אחד אחד לפני)

האחריות במצב כזה היא באמת על הנהג?

האם יש דרך שהאחריות תהיה על בעל העסק? אולי להחתים אותו על המידע שהוא מסר לי?

אשמח לעזרה

תודה רבה

יואב.

פורסם

בדר"כ יש לך תעודת משלוח ששם כתוב כמות (אם זה במשקל אז משקל, אם זה אריזות של משהו אז כתוב כמות) משם אתה יכול לבדוק בדיוק כמה אתה שוקל (אם כתוב משקל אז אין בעיה, אם כתוב כמות תבדוק כמה שוקלת יחידה אחת ותכפיל בכמות)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

היי

דבר ראשון תודה על העזרה.

לא מדובר במשלוח, אלא ציוד אירועים - גשרי תאורה, פנסים, מערכות הגברה וכו'.

כל אירוע הוא שונה, כך שכל פעם מחדש מעמיסים את המשאית עם הציוד המתאים.

יואב.

פורסם

אז בזה אני לא ממש מבין אבל אני מאמין שיש מישהו שיודע מה המשקל של כל דבר, תתחיל לעבוד ולאט לאט תדע גם בטח את המשקלים של כל דבר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...