Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב, אז הפצצנו בסוריה, דעתכם?

Smiro
שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לאור מה שקורה ביממות האחרונות, האם לדעתכם תהיה הסלמה או אפילו מלחמה בזמן הקרוב?

או שזה יובלג ויהיה שקט?

אתה יודע למי ניתנה הנבואה.

לפי הפרסומים בדבר פריסת סוללות כיפת ברזל ושצה"ל העלה כוננות לאורך גבול הצפון. לכן, מי יודע.

ברור שאלו צעדים שאמורים להינקט בכל מקרה. ביחוד כשמדובר על תקיפות כאלה משמעותיות.

נקווה שאסד יחשוב בהגיון ויתרכז במלחמתו במורדים. הבעיה שהאיזור והשחקנים בו לא תמיד חושבים בהגיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אם אסד יגיב, זה יהיה הסוף שלו.

הרי על תגובה שלו גם אנחנו נגיב.

ואז ישאר לו צבא קטן ( או בכלל לא ) יותר להגן על עצמו מה"מורדים"

יותר טוב לכולם שהוא יתעלם מזה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיון ושיקול דעת, הם משהו ששכנינו לא משופעים בו, לצערנו הרב, ככה שקשה מאוד

לדעת אם תהיה תגובה, ומהי אותה תגובה. הגיוני שלא שווה לו ולחיזבאללה לפתוח כרגע

חזית מול ישראל, אבל לך תדע?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הימור שלי, אסד לא יעז לעשות דבר, הוא שקוע עמוק מדי בתוך הבוץ הסורי עם המורדים. הצבא שלו לא מסוגל להתמודד עם צה"ל, לא במצב שגרה ועל אחת כמה וכמה לא במצב הנוכחי. אם כבר, הוא יפעיל אולי את פטרונו השיעי שישגר רקטה או שתיים כדי להוכיח "תראו, אנחנו כאן ואנחנו עומדים לצד הסורים". אבל גם אם זה יקרה, חיזבאללה יפעל בצורה מאוד מצומצמת שכן גם הוא מסובך בבוץ הסורי ואינו מעוניין בהסלמה.

אני לא מאמין שהסורים או החיזבאללה ייצאו למתקפה מתוכננת, כי שניהם יודעים שזה יהיה הסוף שלהם (הפעם חיזבאללה יהיה על סף היעלמות, זה לא יהיה משחק ילדים כמו ב-2006 עם אולמרט ופרץ האימפוטנטים). יש פה ממשלה חדשה שאין לה סכנה כלשהי לנפילה, ומרחב הפעולה שלה הוא יחסית גדול. אז כפי שכבר ציינתי, תגובה סמלית כלשהי עלולה להגיע, אבל לא מעבר לזה. גם ב-2006 נסראללה טען שאם היה יודע שהחטיפה תגרום למלחמה, לא היה פועל כך. כך שעכשיו הוא זהיר פי אלף.

התרחיש היחיד בעת הנוכחית שבו אני רואה סיכוי כלשהו למלחמה, הוא אם אסד ירגיש שזה הסוף שלו. וגם אז הוא לא ישרוד, רק שעל הדרך הוא יחזיר את סוריה 200 שנה אחורה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסד לא יכול להגיב ומסיבה פשוטה:

חיל האויר הישראלי כבר נכנס ללא הפרעה לשטח סוריה, הוא מבין שיש לנו כבר כעת עליונות אוירית ושליטה אוירית בשמי סוריה בין אם באמצעות מטוסי קרב ובין אם באמצעות מזל״טים.

כניסה לעימות עם ישראל יבשר רשמית את נפילתו של אסד.

יתרה מכך, ארגון חיזבאללה עצמו שקוע בלחימה לצד אסד וימנע מלעורר עימות מול ישראל, בטח בימים שמצבו של הארגון לא טוב מבחינה פוליטית.

אני מאמין שנכון לעכשיו השקט יישמר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://news.walla.co.il/?w=/13/2639382

"ההפצצה הלילה - הכרזת מלחמה".

אגב, שאפו לישראל שחדרו לעומק השטח שלהם מבלי להתגלות :mm_yeah:

לא בטוח שחדרו. היו פרסומים על טילים שנורו מעל שמי לבנון או אפילו מהים התיכון.

זה כמובן לא אומר כמו שעידן כתב, שלצה"ל אין אפשרות לטוס בשמי סוריה בלי להתגלות באמצעים כאלו ואחרים.

ע"ע השמדת הכור בדיר א-זור. לפי פרסומים זרים כמובן :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד מקווה שמי שמחליט בישראל על הפעולות האלו שוקל היטב את צעדיו ובאמת היתה חשיבות להפציץ את מה שהפצצנו.

ישראל ממש לא צריכה להיות צד לברדק שהולך בסוריה.

ואני מקווה שאכן החבר'ה פה צודקים ותוך כמה ימים ישכחו מזה ובזה ייגמר הסיפור.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישראל ממש לא צריכה להיות צד לברדק שהולך בסוריה.

כשמדובר בהעברת נשק מתקדם לחיזבאללה, אין פה שאלה של כן להתערב או לא להתערב בברדק של סוריה. אף אחד לא מפציץ סתם כי מתחשק לו, סתם כדי להיות 'חלק' ממה שהולך בסוריה. אנחנו קצת יותר נבונים והגיוניים מהם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק לראות שסוריה הגישה תלונה לאו"ם שנהרגו הרבה אזרחים חפים מפשע. באמת מה שהולך בשנתיים האחרונות בסוריה זה שום דבר, סתם "משתעשעים" בינם לבין עצמם.

וכמו תמיד יוצאים תמימים, טוענים שהופצץ "בית גידול לעופות". לא זכור לי שעופות מכילים חומר נפץ ומתפוצצים כל הלילה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חדש תחת השמש. חיל האוויר מטייל לו בשמי האויבים בלי להתגלות, ועושה ככל העולה על רוחו. הכל בסדר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שחדרו. היו פרסומים על טילים שנורו מעל שמי לבנון או אפילו מהים התיכון.

זה כמובן לא אומר כמו שעידן כתב, שלצה"ל אין אפשרות לטוס בשמי סוריה בלי להתגלות באמצעים כאלו ואחרים.

ע"ע השמדת הכור בדיר א-זור. לפי פרסומים זרים כמובן :roll:

חלק אומרים שאולי ירו טילים מהים, מצד שני דווח לא פעם על נוכחות מוגברת וחריגה של מטוסים מעל לבנון, מצד ״שלישי״ יש הטוענים כי במשך 45 דקות חגו מטוסים מעל האתרים שהופצצו כך שקשה לדעת.

אם התמונות שהסורים משדרים היום אכן אותנטיות וצולמו באתרים שהותקפו בלילה- אין ספק שהמטוסים היו בסוריה כי המכתשים שנותרו שם זה תוצר של פצצות, לא של טילים.

זה הישג מצויין, אבל ההישג האמיתי הינו זה שלא מדברים עליו (ציינו את ההפצצה של הכור הסורי, זה מתקשר לאופן ההפצצה ואיכות הפגיעות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...