Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי שמח לדעת לגבי שכירת רכבים בעלי מנועי V8 בחו"ל.

לגבי המיקום - בכוונה אני לא ספציפי. חלק מההנאה שלי ברכב זה הצליל הבשרני של מנועי ה-V8, במיוחד אלו מונעי הבנזין, ובלי שום מגדש. מכאן, שאחד השיקולים שלי להגיע ליעד מסוים יהיו, בין השאר, היכולת לשכור רכב עם מנוע כזה.

מבחינת סוג הרכב - זה לא באמת משנה. אולם, יש לי העדפה דווקא לרכבי 4x4 - טנדרים, או רכבי כביש-שטח. אם ניתן לשכור לנד רובר ריינג' רובר, או דיסקברי (או כפי שהוא מכונה בארה"ב - LR3/ LR4) - לא רק שאני אשמח, אלא שרוב הסיכויים הם שזה גם יהיה היעד הנבחר. כן, אני איש של לנד רובר. יחד עם זאת, F350 או סילברדו יתקבלו בברכה גם בהם.

האם מישהו מכיר, ומוכן לשתף?

תודה רבה :)

• תוכן חדש...