Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נקנה מעט לפני 2013.

מאז, הוספתי לו כמה טאצ'ים אישיים - ניקלים בחלונות, ידיות ופנסים אחוריים.

הגיעה העת לטיפול הראשון ואיתו גם הביקורת הראשונה.

נתחיל:

צריכת דלק - עומדת על ממוצע של 8 ליטר ל100 ק"מ, כלומר 12.5 ק"מ לליטר. יפה, אם נתחשב בעובדה שהנסיעות של הרכב הן 70% בעיר.

מנוע וגיר - יופי של שילוב ביניהם. הגיר מתאים פיקס למנוע הזה, יותר מכל רכב משפחתי אחר שנהגתי עליו מלבד השילוב TSI\TDI-DSG.

לא מורגש חוסר בכוח כמעט אף פעם, לא צריך להוריד הילוך בעזרת הטיפטרוניק גם בעליות, הגיר לא ממהר להעלות הילוך כשלא צריך, יודע להעלות יופי הילוכים כשצריך ומגיב במהרה לשינוי מצב בטיפטרוניק. כמו כן ההעברות חלקות ומהירות.

התאוצה של המנוע נחושה, מספיקה עבור רכב משפחתי שכזה. לא אומר שזה דומה במשהו ל1.4TSI לדוגמה, אך הוא בהחלט לא עצל.

המנוע שקט בעמידה, ורועש בסל"דים גבוהים, אך הרעש לא מציק. ההפך, אני אוהב את הרעש בסל"ד גבוה.

נוחות - נקודה חלשה מאוד ברכב. המתלים לא סופגים טוב את המהמורות בעיר. במהירות גבוהה המצב משתפר, אך עדיין קשה לומר שאלו מתלים נוחים. בהחלט יש לקוריאנים עוד מה ללמוד בנושא הזה.

הכסאות מעולים, נוחים, כוונון התנוחה מצוין. חסר מאוד כוונון גובה במושב הנוסע - מרגיש נמוך מדי.

המזגן - מצוין. לא רועד מדי, מקרר מעולה גם בימים האחרונים, שהם חמים במיוחד. הפשרת האדים מתבצעת תוך דקה, גם במנוע קר. תפעול המזגן קל מאוד לאחר שמתרגלים ובכלל תפעול הרכב ואביזריו קל מאוד.

איבזור - מצוין. גם בגרסת האבזור הבסיסית כמו שאצלי יש אבזור לא מועט-הגה וידית הילוכים מעור, מחשב דרך, בקרת שיוט, מערכת סאונד מקורית ומובנית, שילוב צבעים בהירים בפנים הרכב, 4 חלונות חשמל, 6 כריות אוויר, ESP, תפעול מלא מההגה, שקעי AUX ו-USB למערכת. הוספתי - השחרת חלונות אחוריים, ניקלים, ג'אנטים ממגנזיום, מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס וGPS של PIONEER.

איכות והרגשה - החומרים איכותיים מאוד. פלסטיקים רכים ולא מאוד חלולים משמשים להרכיב את הדאשבורד. הכל מורכב מעולה וחזק ומרגיש שתא הנוסעים יחזיק כמו שהוא עוד זמן רב.

הנסיעה ברכב שקטה - הבידוד מצוין, כמו גם המנוע בסל"דים נמוכים. ריבוי ההילוכים ביחס לנהוג עד לפני שנתיים בקטגוריה תורם לשקט ולצריכת הדלק.

מרווח - הרכב מרווח למדי. אפשר להכניס מאחורה בנוחות 2 מבוגרים וילד. 3 מבוגרים יחושו בצפיפות. כמו כן, הגג מאחורה נמוך מדי וגם אדם ממוצע כנראה יפגיש איתו את ראשו.

בכל מקרה, התחושה בתא הנוסעים היא של רכב גדול, אם כי החלונות הקטנים יחסית יוצרים תחושה מעט קלאוסטרופובית לפעמים מאחור במיוחד.

זהו לבינתיים, אשמח לענות על עוד שאלות בנושאים ששכחתי לגביהם.

248149_379315952186224_168838530_n.jpg

935387_379316185519534_1164347502_n.jpg

381454_379313572186462_858186064_n.jpg

941263_379314945519658_1755161690_n.jpg

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

סקירה קצרה ולעניין. הרכב נראה מאוד יפה, (בכלל לאחרונה אני מאוד מתרשם מהקוריאנים) אהבתי את הג'אנטים, זה 15' נכון ?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
סקירה קצרה ולעניין. הרכב נראה מאוד יפה, (בכלל לאחרונה אני מאוד מתרשם מהקוריאנים) אהבתי את הג'אנטים, זה 15' נכון ?

תודה רבה. אכן זה הגודל.

תודה על הסקירה.

קנית את הרכב באופן פרטי ובכל זאת את הגרסה הפחות מאובזרת?

לצערי כן. ההמתנה לגרסה המאובזרת הייתה שלושה חודשים שלא רציתי לחכות. המחיר יחד עם הגאנטים והמערכת מולטימדיה היה אותו מחיר 129k

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

צריכת הדלק מעולה לי זה נשמע קצת to good to be true

12.5 קמ לליטר כאשר70 אחוז בנסיעה עירונית ברכב אוטמטי גדול יחסית זה ממש טוב . איך נמדדה הצריכה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
צריכת הדלק מעולה לי זה נשמע קצת to good to be true

12.5 קמ לליטר כאשר70 אחוז בנסיעה עירונית ברכב אוטמטי גדול יחסית זה ממש טוב . איך נמדדה הצריכה?

השיטה הידנית המוכחת לא מחשב הדרך.

מכיר את הפרסומת - הסוד הוא בניחוח? טוב, אז הסוד הוא בנהיגה.

אני מזמין אותך לנסיעה אחת איתי ותבין למה הרכב חסכוני כל כך. נהיגה יותר חסכונית משלי יהיה לך קשה למצוא.

פורסם

אני נוהג ב-I35 ליסינג של אמא שלי כבר יותר משנה וסה"כ אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת.

רק לא ציינת את הטמטום של יונדאי שאי אפשר לסגור את פתחי האוורור המרכזיים. דבר שמאוד מפריע לאמא שלי ולחברה שלי.

והמושבים הבהירים בגירסא הזולה מתלכלכים ממש מהר

המכונית שלנו עוברת חיים לא קלים: עליות וירידות של ירושלים ע"י אמא שלי, נסיעות לתל השומר וראשון מידי פעם.

שלנו עשתה 33K ק"מ ועדיין במצב כמו חדש

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני נוהג ב-I35 ליסינג של אמא שלי כבר יותר משנה וסה"כ אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת.

רק לא ציינת את הטמטום של יונדאי שאי אפשר לסגור את פתחי האוורור המרכזיים. דבר שמאוד מפריע לאמא שלי ולחברה שלי.

והמושבים הבהירים בגירסא הזולה מתלכלכים ממש מהר

המכונית שלנו עוברת חיים לא קלים: עליות וירידות של ירושלים ע"י אמא שלי, נסיעות לתל השומר וראשון מידי פעם.

שלנו עשתה 33K ק"מ ועדיין במצב כמו חדש

לא ציינתי את זה משום שלי זה לא מפריע :wink:

בפעמים המועטות שאני משתמש במזגן, אני מכוון אותו לשמשה, או שאני במילא רוצה אותו ישר על הפנים שלי אחרת הוא היה סגור.

בניגוד לטענות הרוב - המזגן לא מקפיא את הידיים בגלל פתחי האיוורור המרכזיים.

פורסם
לא ציינתי את זה משום שלי זה לא מפריע :wink:

בפעמים המועטות שאני משתמש במזגן, אני מכוון אותו לשמשה, או שאני במילא רוצה אותו ישר על הפנים שלי אחרת הוא היה סגור.

בניגוד לטענות הרוב - המזגן לא מקפיא את הידיים בגלל פתחי האיוורור המרכזיים.

לכוון את המזגן לשמשה גם הפיתרון שלי.

אבל מהפתחים המרכזיים הוא מקפיא.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

סקירה נחמדה, רק שממש לא מתאים לרכב הזה גאנטים כלכך קטנים.

אגב, גם אצלי בוולוסטר המזגן מקפיא לי את הידיים בנהיגה, ויוצא לי יותר מידי פעמים לשחק עם הכיוונון של פתחי המזגן. מה עושים? :|

נ.ב

הגאנטים האלו נלקחו מ-I30 החדשות?

אגב, אחרי מה שכתבת בשירשור של "יונדאי מייצרת מתחרה לפאסאט", הייתי בטוח שאתה תקטול לחלוטין את ה-I35 שברשותך. מוזר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על השיתוף.

איזה ציפוי מגן עשית? :wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה על הסקירה, יש לי גם אחת כזאת כבר שנה וחצי שחורה ויפה :-D

בקשר לדבר אחד אני לא מסכים המרווח מאחורה נסענו 3 אנשים ממוצעים שם ודווקא לא היה צפוף בכלל

חוץ מזה אחלה אוטו

• תוכן חדש...