Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי יללות, חיפשתי מהיכן, ראיתי שני גורים בני כחודש בבור ביוב די עמוק[ מכוסה בשבכת רשת שאיני יכול להזיז]

מן הסתם אימם דאגה להם עד כה, האם היא תוכל להוציא אותם משם או שעליי להתערב? כיצד?[ מתגורר בראשון]

[אלו לא הגורים מהודעה קודמת שלי]

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל שלא תעיז לרדת לשם. בבורות כאלה יש מתאן וגזים אחרים ואתה עלול לא לצאת.

רק מוקד עירוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי חבר שכשהיה סטודנט עבד בתור מחלץ חיות.

יצא לו לעשות סנפלינג מקומה שלישית כדי לחלץ חתול שהיה תקוע באיזה פיר.

קיצר, צלצל למוקד העירוני (נראה לי שתחתם הוא עבד, אם אני לא טועה).

פורסם

מה שלא תעשה, אל תיכנס לשם בעצמך. גם אם אתה לא שם לב לכך, ביוב פולט כל מיני ג'יפה לאוויר (גזים שונים) וגם מסוכן במגע עם עור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה על האזהרות. בכל מקרה איני יכול להיכנס. לא מדובר בבור ביוב עגול, אלא בניקוז המכוסה בסבכת ברזל, בסמוך למדרכה. במפגש עם המדרכה חור גדול יותר שמימנו כנראה אם החתולים נכנסת, אני רק תוהה אם גם תצליח להוציאם. אני לא יודע מי היא החתולה האם וכלל לא בטוח שנכון להתקשר לעיריה.

פורסם

אם אם הם מסוגלת להכנס ולצאת משם, גם הם יוכלו לכשיגדלו ויתחזקו. היות ולא צפויים שטפונות בחצי השנה הקרובה, לא הייתי נוגע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בינתיים נראה שקיבלתי עצות טובות: התקשרתי לאיש הנחמד מהקישור של אנאלוגי. הוא הציע להוציאם רק אם אין אמא שמטפלת ובינתיים לעקוב ולבדוק. בינתיים, לפי הצעתו זרקתי לשם שתי צלוחיות ובאמצעות קנה במבוק[יש לי, כמובן] ישרתי אותן. לאחת שפכתי מים ולאחת אוכל. האזהרות של נהג לילה וקיסר אכן במקום: עד עכשיו יש ריח חריף באפי, לא יודע כיצד הם שורדים.

כ"כ ראיתי מן החלון מישהי באזור ואולי זאת החתולה המלכה האם.

ספקולציה וספורים משתלבים: כזכור, לפני כשלושה שבועות שמעתי יללות ומצאתי גורים[ לא אלו, אלאט משרשור אחר- של סירוס החתול] מאז, אני מאכיל את אימם, את החתולה הצולעת השכונתית ואת האח של האם. האח הזה הוא טיפוס טיפוס, פרוותי במיוחד, הדורומאסיבי אבל... לא גדל, כמו אחותו הוא נותר קטן מחתולי הפרטי שלי שהוא בן אותו גיל. מעבר לזה, פרוותו המפוארת תמיד מלוכלכת והוא נראה כאציל שירד מנכסיו. מסתבר שהוא די אהבל- לא תמיד מבין כשמגישים לו מזון וכל החתולים האחרים מבריחים אותו בקלות. ובכן, כנראה שהחתול הזה הוא למעשה האם של הגורים ה"חדשים", כלומר הוא... חתולה. שתי האחיו8ת ילדו בזמנים דומים והגשימו חשש שהעלו בשרשור אחר פאלו ואביב להתרבות פנומנלית הדורשת עיקור.

אגב, בדיעבד מסתבר ששמעתי את הגורים הללו כבר ממו אך לא חיפשתי טוב ומצאתי את הגורים האחרים[ מרחק של כשבעה מטרים]

אכן לא הבנתי אז כיצד אני שומע יללה מימין ומוצא גורים משמאל. תעלומה נפתרה.

כעת צריך רק.. לדאוג לשבעה גורים.. ולתקן ביוקר מזגן ברכב שהתקלקל... דווקא היום. כמה חם.

אם יש עוד עצות, בשמחה.

פורסם
חתולוב,

יש התפתחות בנושא?

לא עדכנתי כי ראיתי חרא שמושך זבובים ורציתי להתרחק.

לחתולים בביוב יש אם, אך היא חתולה מהבולה שמתקשה לדאוג גם לעצמה, היא משתדלת. לא יודע אם הגורים יצאו משם בחיים.

אני מאכיל את האם ושופך מיים לקערה שזרקתי פנימה, מודאג.

לחתולה השנייה היו עד שלשום ארבעה גורים בהם היא טיפלה. שניים נעלמו. אשמח אם יימצא מאמץ לשניים האחרים וזו הסיבה לפרסום הפוסט הזה. אני בראשון אך מוכן לנסוע ולהביא למעוניין רציני. אגב, הם מסוגלים כבר לאכול גם מוצק.

בינתיים, לפני כמה ימים התגלה גור נוסף. עקבתי כמה ימים ולא מצאתי סימן לאם ולאחים. לאחר קבלת כל האישורים המתחייבים[מחתולי טרם קיבלתי ונראה שהוא מסוייג או מקנא] הוא הצטרף אלינו, עבר נקוי חול פחחות והחלפת שמן. טרם הוחלט אם זקוק לארגז חול נוסף.

טובים השניים מן האחד.

אמצו חתול.

• תוכן חדש...