Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתולים ברחוב שלך צריכים לעבור סדנת חינוך מהחתולים ברחוב שלי.

אצלנו הם לא זקוקים לאימוץ, הם מאמצים אותך! (ובעיקר את האוטו שלך)

זה הגיע לרמה שהם מסתובבים בלהקות, דואגים אחד לשני למרות שיש ביניהם המון מאבקי כוח ויש על חלקם צלקות קרב.

היום צילמתי כמה מהם עושים לינץ' בחתולה מיוחמת ועל הדרך הורסים לאבא שלי את הגינה:

Bpic_yscHms דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פנדוב, אני מתלבש לך על השרשור מחוסר ברירה...

מישהו מהצפון מוכן לאמץ חתול בן 6 ימים שננטש ע"י אמא שלו? הוא הופיע היום בגינה שלי ומילל בחוץ. היות וכבר אימצתי נטושה אחת אחרי מלחמת התשה של חודש עם אמא שלי, אני מנוע מלנקוף אצבע למקרה, ואם לא ימצא לו בית, לצערי הוא יחצה את הגשר לעולם שכולו טוב.

בבקשה הודיעו לחבריכם. הוא בהיר עם כתמים, ככל הנראה זכר

פורסם

היי, פיקה.אם תסתכל בהודעות מוקדמות יותר בשרשור הזה, יש מישהו מהצפון שמציע אולי אימוץ[אלא אם זה אתה.. לא זוכר]

שנית- בן שישה ימים מצריך טיפול אינטנסיבי והתיעצות, אפילו בטלפון עם וטרינר- מה לעשות.

שלישית- מנסיון עם בת זוגי, לא האמנתי שאצליח לקחת חתול נוסף ו.. לקחתי. אולי אימך תסכים, אם אתה טיפוס אחראי. תוכל לקחת אותו לאומנה, כלומר לחודש ואז לשחרר. עדיף על מוות בטוח. אם תוכל, מה טוב.

פורסם

לצערי זה נהיה פחות רלוונטי מרגע לרגע. הוא הזדחל החוצה מערימת הבדים ששמתי אותו בתוכה, עורב טרח לנצל את ההזדמנות די מהר ולעשות בו שפטים. עצרתי את הדימום וניסיתי לנקות אותו, האכלתי אותו כמה שהיה אפשרי, אבל פה זה נגמר

אני בספק שהוא ישרוד ולא משנה מה אעשה

• תוכן חדש...