Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאפ, בהתחלה אתה מוסיף רק עוד חתול אחד למשפחה ולפני שאתה יודע מה קרה, אתה הופך לcrazy cat lady :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני נתקלתי פעם, מזמן במקרה כזה. האם מכניסה אותם כדי להגן עליהם אך איננה יכולה להוציא אותם. ישנה חשיבות רבה להוציא אותם כי הגזים עלולים להרוג אותם (וזה יהיה גסיסה איטית ואכזרית). השבכות האלו נפתחות, תעזר במברג או בלום כדי לשחרר את הלכלוך שתוקע (יש שקעים מיוחדים לכך בצדדים) לאחר הפתיחה אם תישכב על הקרקע היד שלך אמורה להיות מסוגלת לתפוס אותם בעורף. סביר להניח שכשתנסה הם ישר ייכנסו לצינור ולכן צריך טונה והרבה מאד סבלנות. כמו כן להיזהר מהאמא.

מאיזה איזור אתה?

פורסם

אם הייתי בארץ אז הייתי מגיע ברגע, CRAZY CAT LADY? כשעזבתי את ישראל השארתי 7 חתולים אצל אמא שלי :)

חתולי רחוב זה דבר שכייף לראות בשכונה, שק אוכל 18 ק"ג אחת לחודש ומים.

אני מבסוט מהשרשור הזה פנדוב, תעלה קצת תמונות אם אפשר. פה בהוליווד אין חתולי רחוב, בקושי סנאים יש פה.

haters will hate

פורסם

עדכון + תודה .

בהמשך למה שנכתב כאן, פנה אליי בהודעה פרטית אביב-"חשמלטור הפורום" והציע את עזרתו. חזרתי אליו וכדי להאיץ העניין קיבלתי את מספר הטלפון שלו מאלעד שהתעקש לתת אותו בגרמנית[תודה אלעד:lol:]. אביב התפנה לסייע לי בשעה מאוחרת עקב מחויבויות קודמות והצעתי לו אפשרות לדחות את החילוץ לשעות הבוקר למחרת. כששמע ממני שאחד הגורים במצוקה מיידית- סברתי שנכנס או נפל עמוק יותר, התייעץ עם חברתו והחליט לבוא מיידית למרות השעה המאוחרת.

אביב וחברתו הביאו עימם מלבד רצון טוב את כל הדרוש: כלי חילוץ, כפפות, טונה למשיכת הגורים, פנסים ועוד. לשמחתנו החילוץ התבצע בקלות יחסית שכן אביב וחברתו השכילו לחסום דרך מילוט של הגורים, כך נמנע תהליך של שעות.לאחר כשעה, הצטרפה האם לגורים ואני מקווה שלא תחזיר אותם שוב לביוב.

שמחתי להכיר אנשים כאביב וחברתו שהגיעו מרחוק ובמיידי למען מטרה זו. אין לי מושג מדוע הוא חשמלטור הפורום והאם מתמחה בחשמל רכב או בית, עצמאי או שכיר. אני כן יודע שעם שילוב כזה של רצון טוב, רצינות,יעילות ודיוק אשמח להימנות על לקוחותיו.

לעיתים רחוקות לומדים כה הרבה על אדם [ליתר דיוק שניים] כה מהר. מבחינתי- קוסם הפורום, תודה לך ולחברתך.

עדכון נוכחי:

שלושת הגורים ביצעו שיפור דיור לגינה מוסתרת ומגוננת, הם יפים ופרוותיים מהרגיל, כמו אימם, בואו לאמץ.

הגור הבודד שגר שם קודם[אמא לא ידועה] ביצע שיפור דיור לבית שלי.

החתול הבוגר שלי מאוד מסוייג מימנו ביצע שיפור דיור מן הסלון לקצה השני של הבית כדי להביע מחאה.

גורים אחרים, של אם אחרת[הם בני הדודה של אלו מן הביוב, באמת] נותרו בחלקם במקום. מתוך ארבעה גורים בריאים וחיוניים, נותרו שניים. השניים האחרים פשוט נעלמו.

אם יש מי שנכון לאמץ אחד מן הגורים, אשמח לסייע בתובלה, אם צריך.

שבס שלום.

נ.ב עוד דבר קטן, אביב. אמנם אומרים האביר על הסוס הלבן, אבל... הייתי משדרג את הרכב הלבן בוואן השחור של צוות לעניין.

פורסם

עד אתמול בערב לאחת החתולות נותרו שני גורים מתוך ארבעה, היום נותר רק אחד .

אולי אלף אוכל החתולים בא לשכונה. בואו לאמץ לפני שנגמר.

חתול יותר טוב מאלפא רומאו ולכן מכל אוטו שהוא, ובזול.

פורסם

אם בענייני שייסה עסקינן: אתמול חתולי היה מאוד מסויג מן הגור, עלה למקומות גבוהים, הלך לפינות הבית- התרחק. למרות ריחרוח פה ושם הוא לא מרוצה. היום חלה התקרבות קלה בלבד, אך בענייני שייסה יש דיבור.

ארגנתי לגור ארגז חול נפרד אך חתולי סימן אותו. כשהגור מצוי שם, חתולי צופה בו בעניין מקרוב ומרחרח. הערב התפתחות: חתולי מדגים לגור כיצד לחפור בארגז[דווקא הגור מסתדר], אח"כ מכסה לו את הפיפי ובהמשך את השייסה.[חונכות אישית]

אגב, הגור עושה בנפרד מיספר אחד ומיספר שניים. אצל חתולי זה רצף.

אלו היו שישים שניות על שייסנקט, רק שלא ילמד אותו לעשות גם באמבטיה.

אה, כן. אני עדיין מחפש מאמצים לחמודים בחוץ. חיה שדורשת פחות אחזקה ממאזדה והגרגור לוקח בהליכה אלפא רומיאו.

פורסם

התבלבלתי מרוב חתולים,

שייסה הוא החתול ששלפת מהבור ואימצת יחד עם חתולי?

הוא לא למסירה נכון?

עריכה :

עכשיו הבנתי מי זה שייסה,

להלן הדייר החדש שאינו קשור לחתולים בבור. סליחה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...