Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני בטווחי 40K-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמעט שקניתי רכב ועדיין יש לי ספקות. התקציב ההתחלתי שלי היה 40 אלף ואט אט טיפסתי מעלה

עד 65000 עבור פיג'ו 207 (אחת באמת טובה). מקדמה כבר שילמתי אבל משהו בי לא סגור על ההחלטה.

לגבי הקטגוריה אני בטוח - סופר מיני זה אני. אני נהג יחיד ולפעמים מצטרפים אלי עוד אחד-שניים לנסיעה של 50

קילומטר ביום. מאחר ואני סטודנט אני מחפש רכב אמין, זול לאחזקה, בטיחותי, סחיר בשוק שאוכל למכור אותו טוב עוד

שנתיים שלוש. חשוב לי במידה מועטה זריזות, ביצועים ועיצוב. איכשהו היה נראה לי שבפג'ו יש הכל אבל במחיר שלה

אני כבר מתקרב לשוק החדשות. לא עדיף ב65000 כבר לקנות משהו קטן יותר אבל חדש דנדש?

אבא שלי עוזר לי בקנייה ומתעקש על אוטומט..מי אני שאריב איתו..אז אני זורם.

חבר'ה תתמכו או תעייצו לי דברים נוספים. שוק המשומשות הזה זה משהו.

תודה ולילה טוב לכל הישנים

טל

פורסם

ב-65 אלף ש"ח, רכב חדש אוטומטי יהיה בהכרח רכב קטן, כלומר רכב מיני עירוני. זה לא בהכרח רע אבל אם אתה נוסע 50 קילומטרים ביום מחוץ לעיר עדיף ללכת על משהו גדול יותר, עם מנוע גדול יותר.

בתקציב שלך אפשר למצוא ניסאן מיקרה מצויינת. אמינה, זולה לאחזקה, בטיחות טובה (4 כוכבים) וסחירות טובה. או שאתה יכול גם לחפש סוזוקי ספלאש, בסביבות ה-60 אלף ש"ח כבר אפשר למצוא רכב חדש יחסית ממודל גבוה ולקבל כמעט את כל היתרונות של רכב חדש עם יתרון של המחיר.

• תוכן חדש...