Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן SAVE

The Who
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לפני כשנה כשרכשתי את הרכב קיבלתי שירות איתוראן SAVE לשנה בחינם, תוקפו מסתיים ב-30 באפריל השנה. אתמול התקשרתי לסוכנות הביטוח שלי ושאלתי את הפקידה האם יש צורך שאמשיך את השירות הזה בתשלום (28 ש"ח בחודש) כדי שהביטוח המקיף ימשיך להיות בתוקף, היא בדקה וטענה שאין צורך כי ע"פ כתב ההסכם אימבולייזר מקורי מספיק (מיגון מקורי).

שאלתי אליכם היא האם הייתם ממשיכים את השירות במצב שכזה, והאם הייתם מגדילים ראש ופונים גם לחברת הביטוח עצמה ומבררים את הסוגיה ולא מסתמכים רק על המילה של הפקידה של סוכן הביטוח?

תודה רבה ויום נעים לכולם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

בחוזה ביטוח רשום לך רמת המיגון הנדרשת, לפעמים בצורה מפורטת ולפעמים בקוד, גם אם זה רשום בקוד ניתן לברר בקלות מה המיגון הנדרש.

כן ניתן לסמוך על הסוכנת, אך גם היא רק בת אדם וכל אחד עלול לטעות, לכן תבדוק מה רשום בחוזה ו/או תבקש שישלחו לך בדואר-מייל מה רמת המיגון הנדרשת.

פורסם

אצלי היה מקרה הפוך,

רכשתי רכב עם מלוא ההגנות אך ללא איתוראן(מ-2008 בוטח כך) ופתאום דרשו את האיתוראן.

במזל גדול הסוכנת שלי חילצה אותי מהדרישה הזאת (כמעט אלף שקל על המערכת).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...