Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהתחלתי בפירוק רק שבדיוק הגיעה שעת המקלחות וסיום היום של הבנות אז עצרתי, המכונה יושבת בתוך חדר האמבטיה.

זה יותר עצלות כי מעל המכונה יש מייבש שעלי להוריד ולהתחיל לתמרן בתוך חדר האמבטיה..

משבר העצלות עבר וכנראה תוך שעה אגיע לגוף החימום..

פורסם

טוב,עדכון חשוב למי שיראה את הפוסט בעתיד..

אחרי שניסיתי לפעול לפי הסרטון והתברר שהפאנל הקדמי אינו נשלף, ושעבור הגילוי הזה הייתי צריך להפוך את המכונה ע"מ לגלות 2 ברגים בתחתית המכונה(מה שאין בסרטון) וגם אחרי פירוק הברגים ישנם קליפסים עקשניים שלא ניתן בעדינות לפרק(ולא ניסיתי באגרסיביות למזלי) ואחרי שנשכבתי 10 דקות בתנוחה מס' 235 בספר הקאמה סוטרה על הרצפה בגלל חוסר מקום אחרי הורדת המייבש על מנת לגלות איפה לעזאזל גוף החימום יושב ומסתבר בכלל שהוא בחלק האחורי של המכונה ולא החלק הקדמי ואז לא הבנתי איך מגיעים אליו כי מלמטה זה נראה יציקה אחת ללא ברגים (הפאנל האחורי) ואין גישה משום מקום ואז על מנת להגיע לחלק האחורי של המכונה שיושבת בתוך נישה הייתי צריך לנקות את כל האבק שהצתבר במשך 5 שנים והייתה שם שכבה נכבדת מאוד ולבסוף אחרי 35 דקות של התברברות, גיליתי בורג בגודל מחט שמשתלב בחלק האחורי של המכונה והוא בלתי נראה , בורג שלאחר פירוקו פותח פאנל קסמים לחלק האחורי של המכונה (ותאמינו לי שאם לא מתאמצים, לא שמים לב שזה לא יציקה אחת) והופה.......

גוף החימום בהינף יד קטנה.

בקיצר , למי שיש מכונה 5 ק"ג של BOSCH דגם 20165ME וצריך להחליף גוף חימום , פשוט תיגשו לחלק האחורי של המכונה ותפתחו את הפאנל המסתורי על מנת להגיע לגוף החימום.

מחר אביא גוף אחר ומקווה שהסאגה הזאת תגיעה לסיומה.

האמת, נהניתי מכל הסיפור..:-)

פורסם

לי יש מקפיא של בוש שצריך להפוך לו ידית. אחרי קריאת הפוסט שלך הרמתי טלפון לBSH והזמנתי טכנאי ב250 שקל.

רק מהסרט של עצבים כשלא הולך החלטתי לשלם.

פורסם

כנראה שהסוף טוב..

קניתי היום מטכנאי מכונות כביסה שנמצא ליד הבית שלי גוף חימום בעלות של 120 שקלים, אמנם עלה כנראה טיפה יותר אבל חסך לי זמן ונסיעה לחולון או אשדוד, החלפתי את הגוף כמו בסרטון בהתחלה, עבודה של 10 דקות בערך שהחלק הקשה היה להוציא את הגוף הישן, הפעלתי מכונה ללא בגדים ונראה שכרגע זה לא קופץ , ברגעים אלו אשתי מכניסה בגדים למכונה להפעלה מלאה ונראה שהעניין טופל.

שוב פעם הפורום הוכיח את עליונותו עם החומר האנושי המדהים שיש פה.

תודה לכל מי שעזר וייעץ.

.

אייל, זה המקום שיש לי למכונת הכביסה ואם פעם ב-5 שנים אני צריך לטפל בה, אני קונה תרחיש כזה לכל חיי למרות שאני דואג לאוורר את חדר האמבטיה וקשה לי להאמין שהבעיה נגרמה מלחות כי גם ככה גוף חימום יושב אטום בבית שלו.

אחלה ערב לכולם.

פורסם

עזוב את גוף החימום. לא הוא זה שמקצר אלא המגעים מבחוץ והלוח האלקטרוני שאמורים להיות יבשים.

לחות קבועה גורמת לחלודה לא יעזור כלום.

היתה לי מכונת כביסה של קריסטל בת 15 שתפקדה עד יומה האחרון (נמסרה) והיתה כמו חדשה.

מכונה אחריה, מתה אחרי 3 שנים בגלל חלודה כי היתה בחדר אמבטיה.

האחרונה מתפקדת כבר 3 שנים, כמו חדשה, בחדר יבש.

פורסם

אייל, מסכים איתך חלקית כי גם מכונת הכביסה היא יצרנית לחות לא קטנה (תחשוב על תוכנית הרתחה למשל) ולפיכך אם התוף איננו אטום לגמרי (והוא לא כי אדים יכולים להתפשט דרך תא אבקת הכביסה) אזי כל רכיבי המכונה חייבים להיות עמידים ללחות.

במקרה הספציפי הזה שבו (אנו מקווים) החלפת גוף החימום תפתור את הבעיה, אין קשר בין לחות האמבטיה לבין התקלה בגוף החימום - שכאמור פעולתו כשהוא טבול במים.

מה שכן, לילדים קטנים יש נטיה להתיז מים לכל הכיוונים כשהם מתקלחים ומים חיצוניים על מכונת הכביסה הם אכן מתכון לצרות.

יום מקסים! :wink:

• תוכן חדש...