Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב חסכוני ושמור מבחינה מכנית(חשוב מאוד) שעבר רק בידיים פרטיות

בתקציב של 15,000₪

מכוון יותר לרכב של צעירים אבל עדיין פתוח להצעות.

אתם מוזמנים להעלות הצעות והמלצות.

פורסם

אני משוכנע שבמגבלות התקציב שלך תוכל למצוא רכב כמו שאתה רוצה אך זה עשוי לקחת לא מעט זמן וגם דורש המון סבלנות

אופציה אחרת שאפשר לשקול היא ליסינג פרטי חדשני שמוצע בחברות הליסינג השונות כשבמסגרתו אתה משלם את שווי ירידת הערך של הרכב ואתה מקבל רכב חדש 2013 "מהניילונים" 0 ק"מ למשך שנתיים וחצי ,בתום העסקה הרכב מוחזר לחברת הליסינג.

לדוגמה – מאזדה 2 מודל 2013: מקדמה של 15,000 ש"ח ו- 30 תשלומים של 664 ש"ח. סך התשלום שווה להוצאה שלך אם תקנה רכב ותמכור אותו אחרי שנתיים וחצי – שלוש שנים (רק שבמקום לשלם את מלוא השווי, למכור ולהישאר עם היתרה – אתה משלם רק את ההפרש). בלי התחייבות, בלי לגייס מימון, בלי להתעסק עם מכירת הרכב וכו'.

בהצלחה

פורסם

שלום רב!

אני יגיד לך משהו שהרבה לפי דעתי יחלקו עלי, מכיוון שיש הרבה המלצות שליליות על הרכב, מדובר בדגם פיג'ו 307 xsi, כן כן אני יודע בטח אמרו לך לא לגעת בפיג'ו. אבל לכל אלה שאומרים לא לגעת ברכב כזה או אחר אז אני אומר רכב זה רכב כל עוד טיפלו ברכב אז אין בעיה אבל רק צריך לדעת אם טיפלו או לא.

אני רכשתי פיג'ו 307 xsi מנוע 2000 לא הכי חסכוני אבל שלי עושה 1:11. רכב מפנק מאובזר ומשרת את המטרה שכל צעיר רוצה רכב חזק על הכביש יפייפה ומבחינתי נכון להיום בלי עין רעה אמין. אבל שוב רק צריך למצוא רכב שטיפלו בוא. יש גם מאזדה 323 למינהם וסוגיהם שישרתו את המטרה המלצתי חפש טוב ביד 2 קח אותו לבדיקה במקום שאתה תבחר!! כי יש הרבה קומבינות.

פורסם

אני מוכר את ה206 שלי [מחיר מחירון שהוא 15,000]

הרכב שנת 2001

נסע 158,000 ק"מ

גיר אוטומאטי.

המצב שלו:

מבחינה מכנית הרכב מטופל עד לרמת הבורג ואני מתחייב בבדיקה על כל תקלה שימצאו בו [כולל גיר ושילדה]

יש לי מעקב על טיפולים דוגמא על מה שתיקנתי בו לאחרונה:

החלפת משולשים,סטרטר ,אלטרנטור ,משאבת הגה כח,מדחס מזגן ,משולשים ועוד ועוד.

לפני כשנתיים שיפצתי את הגיר לחלוטין.

ברמה חיצונית יש לו קילופי לכה בגג ,שני נקודות חלודה במכסה מנוע ושיפשוף צבע בצד שמאל אחורי [כנף].

אם אתה מעונין פנה אלי בפרטי,

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לגבי הבחור שמחזיק את ה- 307.

אני מסכים איתך כעיקרון. רכב, לא משנה מאיזו תוצרת, כל עוד שומרים עליו ומטפלים בו בזמן

הוא לא יאכזב. כמובן שרכב בשלב מסוים יש תקלות וכדומה אבל זה בלאי וזה טבעי ואני מבטיח

שאם מזניחים את הרכב הוא יאכזב הרבה יותר.

פותח השרשור.

רכב כמו שאתה מחפש ממש לא קל למצוא- ידיים פרטיות בלבד, שמור פנימי וחיצוני,

כמעט ולא קיים. יידרש כאן יישור קו.

ממליץ לך לנסות להתגמש עוד קצת ולחפש לך פיאט פונטו ספייס מודל 2004-6.

רכבים משנים מתקדמות יחסית לתקציב, יהיה יותר קל למצוא ק''מ נמוך יותר ויד נמוכה יותר

ממליץ לבדוק את האופציה.

סך הכל הפונטו ספייס מכונית מעולה, זולה מאוד לאחזקה, חסכונית, בטיחות מעולה לשנים שלה וגם להיום (4 כוכבים),

מכונית צעירה נראית טוב.

שלומי.

• תוכן חדש...