Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש יצא משחק חדש שנקרא "טומב ריידר", פשוט משובח, את זה אחרים אומרים בכל פינה ברשת. המשך לסדרה ארוכה.

מי שלא מכיר את לארה קרופט אז הגיע הזמן....

מהרגע שהמשחק יצא נתגלו בעיות קשות בגרסת PC למחשב המצוייד בכרטיס גרפי של Nvidia, ובכל הסדרות, כולל 6xx הכל יכולים. אי אפשר להעלות בכלל את המשחק, או שיש בעיות ביצועים חמורות, ולא משנה איזו רמת גרפיקה מכוונים. חלק מהתסכול הוא בעיה עם כיוון אופציה שמשפיעה על מראה השיער של הגברת, ויש סיבה טובה להצטער.

הבעיה נפוצה ובכל העולם, עד שבצעד נדיר בעולם המשחקים, Nvidia פרסמה התנצלות רשמית לגיימרים

יתכן ויש ברקע מלחמה ומאבק שאינו הוגן בין Nvidia ו- ATI (שתי היצרניות הכי גדולות למעבד גרפי) : ATI קיבלה את המשחק זמן סביר לפני יציאתו לשוק כדי להתאים דרייבר עדכני ואילו Nvidia קבלה אותו רק ימים בודדים לפני תחילת המכירה ובסוף שבוע, ואז גילו כי יש בעייה בקוד שמצריכה את מפתחי המשחק לשנות משהו. בחודש שחלף יצאו פאטשים של המשחק, Nvidia הוציאה כמה גרסאות דרייברים – ועדין הבעיה לא נפתרה במלואה. במחשב המקומי המשחק לא עולה. יש מסך שחור ל- 10-3 שניות (לפי כיווני אופציות) וזהו. חוזר לדסקטופ. שום הודעה. גם ב- Event Viewer אין הודעה.

המחשב עליו מנסים להריץ מצוייד בחלונות 7/64 , מעבד I5, כרטיס גרפי GTS450 של ג'יגהבייט, 4G זכרון.

למרות נסיונות רבים, כולל חיטוט מעמיק בפורומים רבים בחו"ל – כלום לא הצליח : כיבוי כל האופציות הגרפיות בשני מסכי האופציות, רמת גרפיקה LOW, להסיר את המשחק (בכלי יעודי) ולהתקין מחדש ללא חיבור אינטרנט, עדכון פאטשים ברגע שיצאו (עד 1.0.722.3) להסיר כרטיס גרפי על כל רכיביו ולהתקינו מחדש, גרסאות דרייברים אחרונות, כולל ניסוי בטא 314.21, עד 314.22 ) , להתקין את Steam, עדכון לגרסה אחרונה של כל הפריפריה במחשב – עכבר, קונטרולר, קודקים של k-kite, עדכון ג'אווה, directx11, סילברלייט ועוד. עם ה- Nvidia Inspector נוסה פרופיל של Hitman Absolue, וגם נוסו כיוונים שונים ומשונים – וכלום לא עוזר.

יש ברשת דיווחים מאנשים שכן מצליחים לשחק עם כרטיס גרפי זהה ובכל רמות הגרפיקה. מה שמוביל אותי למסקנה שאולי חסר במחשב משהו – תוכנה או כלי כלשהו .המשחק הגיע מחו"ל ואין למי להחזיר. או לוותר ולחכות שהבעיה תפתר ע"י מפתחת המשחק/יצרן הכרטיס.

רק רציתי להראות לדור הצעיר עם מי אני מבלה בלילות, או מי הייתי רוצה שיביאו הביתה....

אשמח לקבל הצעות וסיוע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לי זה עבד מעולה עם מחשב הרבה פחות טוב. מעבד מעפן כפול ליבה של פנטיום (E6300 נראה לי). כרטיס מסך GTS 250. ועבד לי מעולה, ובלי בעיות.

אחלה של משחק, לא יכולתי להפסיק לשחק בו. ממליץ בחום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

משחק מעולה שאני בדיוק משחק על הנייד, סוחב סביר אבל הכרטיס הוא כמו שאמרת - ATI 4650HD

אין בעיות דרייברים, ואת המשחק בעקרון לא קניתי אלא הורדתי.

אבל ראיתי שיצא עדכון, ניסית את העדכון הרשמי למשחק? מעין PATCH שיצא (אני מקווה שאני לא מתבלבל עם עדכון של איזה פריצה או משהו כזה..)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מדויק הסיפור.

שתי החברות עבדו עם קוד בטא לפני יציאת המשחק ו׳ גירסא הסופית התנהגה שונה.

בכא כיבוי האופציה הזו (שגם ככה לא מרשימה במיוחד) פותר את רוב הבעיה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...