Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמקחות בסוכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי יש 3 סוגי יבואנים:

1. אלו המקפידים על מחירון רכב חדש, ואפילו לאחר התמקחות ממושכת לא יורידו אפילו שקל אחד (בסוכנות הונדה למשל היו מוכנים להוסיף עץ ריח לרכב בהנחה כצ'ופר בקנית רכב חדש).

2. הצמודים למחירון (המופיע גם באינטרנט) אך הרכבים במבצעי הנחות כמעט תמידיים (סיאט / סקודה). המבצעים מפורסמים בתקשורת וההנחה תמיד משמעותית.

3. אלו שלגביהם המחירון בגדר נקודת פתיחה למשא ומתן. ההנחה תלויה בכושר המיקוח של הלקוח, במצב הרוח של סוכן המכירות ולא מעט במזל . במקרים רבים יש "מבצעים" בעל פה בלבד ולזמן קצר.

האם כרגע קיימת מכונית סופר מיני, ב"מבצע" או לא, שניתן להשיג בפחות מ- 70K ?

(לא שנת 2012 , לא יד 1 0 ק"מ ולא מכונית מיני).

פורסם

לדעתי,פנדה דור קודם ידני.אם זה נכנס להגדרת הסופר מיני אצלך.יש עדיין שיווק של הדגם.תוסיף גם את הספארק של שברולט

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

את הספארק אתה מכיר?

המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה, עברה מתיחת פנים משמעותית, זוכה לעיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית. זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

כמו כן, התחדשה הספארק בעיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

פורסם

הפנדה רכב טוב מאוד בקטגוריה הזו.

את הספארק אני פחות מכיר אבל השמועות אומרות שזה רכב טוב.

רכב מאוד חסכוני אבל עם מנוע מעט קטן זה האלטו

פורסם
לפי דעתי יש 3 סוגי יבואנים:

1. אלו המקפידים על מחירון רכב חדש, ואפילו לאחר התמקחות ממושכת לא יורידו אפילו שקל אחד (בסוכנות הונדה למשל היו מוכנים להוסיף עץ ריח לרכב בהנחה כצ'ופר בקנית רכב חדש).

2. הצמודים למחירון (המופיע גם באינטרנט) אך הרכבים במבצעי הנחות כמעט תמידיים (סיאט / סקודה). המבצעים מפורסמים בתקשורת וההנחה תמיד משמעותית.

3. אלו שלגביהם המחירון בגדר נקודת פתיחה למשא ומתן. ההנחה תלויה בכושר המיקוח של הלקוח, במצב הרוח של סוכן המכירות ולא מעט במזל . במקרים רבים יש "מבצעים" בעל פה בלבד ולזמן קצר.

האם כרגע קיימת מכונית סופר מיני, ב"מבצע" או לא, שניתן להשיג בפחות מ- 70K ?

(לא שנת 2012 , לא יד 1 0 ק"מ ולא מכונית מיני).

פנדה + אלטו + ספארק = מכוניות מיני.

השאלה התיחסה למכונית אמיתית (סופר מיני ומעלה).

פורסם

אני לא מכיר סופר מיני שקולעת לסכום שהגדרת. הכי קרוב שאני מכיר זה סיאט איביזה, שעם קצת מזל אפשר לקנות אותה ב-69,900 ש"ח אבל זה לפני אגרת רישוי, קודנית ומיכל דלק מלא - מה שאומר שבתכלס גם היא עולה מעל ל-70 אלף ש"ח.

במחשבה שנייה, אפשר לרכוש ניסאן מיקרה ידנית 2013 לא יד ראשונה ב-70 אלף ש"ח. אני לא בטוח שזה קולע להגדרה "סופר מיני" אבל זה הכי קרוב שאני מכיר. אם זה מעניין אותך שלח לי הודעה פרטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המיקרה ניקטלה כאן בפורום על ימין ועל שמאל (לא הצלחתי למצוא חוות דעת חיובית אחת??).

את הרנו קליאו פיספסתי (הייתה במבצע 65K), ובכל מקרה אחכה לתחילת החודש הבא לדגם החדש .

ביום העצמאות אנסה לחפש איביזיה להשכרה / נסיעת מבחן.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...