Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי אוי. שילך לאנגליה ונראה איך הוא מצליח שם.

אתה לא מבין כלום.

הוא בסה"כ שינה כתובת כדי שייקחו ממנו פחות מס.

זה הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שישלם מיסים כמו כולם או שיזדיין מכאן, המפתחות בפנים.

איציק

מיליארדרים, בהגדרה, לא משלמים מיסים "כמו כולם". זה לא שיש תלוש לגבות ממנו כל חודש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דרך אגב, מי שרצה בזמנו למסות רווחי הון והתקפל מפחד חבריו הטייקונים, זה קדוש השמאל, רבין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים! שכחתם דבר אחד!

יש לו AUDI RS6 בין היתר, אולי ימכור לי?!!?

זזתי לבדוק עלויות אחזקה וירידת ערך!

היא הולכת מתחת למחירון נכון?

:-P

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לבייב עזב ללונדון, מזמן, והכל בגלל עינייני מיסוי. נראה לך שהוא משך את ידיו מעסקיו בארץ?

נראה לך שאם יש עסקה טובה בארץ הוא לא יודע עליה? אתה חי בסרט מצוייר אם אתה חושב שלא.

הוא עזב ברעש גדול, אמר שלא נותנים לו לחיות, ויורדים לו לחיים, אבל הכל היה ענייני מיסוי.

וכמו שכתבתי לך, תראה עשירים אחרים שממהרים פתאום לחזור, כמו טדי שגיא ואחרים. ולמה זה?

כי הם ציוניים כל-כך? כי רע להם בלונדון, ניו יורק או פריז? הם חוזרים כי יש הטבות מס מפליגות לישראלים

עשירים שחוזרים לארץ.

תהיה בטוח שברגע שההטבה הזו תעלם, או שתהיה מדינה שתיתן להם הטבה גדולה יותר, הם הראשונים

לעוף מפה חזרה.

אתה כל הזמן נמשך אחרי ספינים וכותרות. חושב שכל מה שכותבים בתקשורת הם דברים "נקיים", נטולי

אינטרסים. צא מהבועה בה אתה חי. אלה אנשי עסקים ממולחים, ויעשו הכל כדי לא לשלם חו"ח איזה שקל מס

מיותר, או כדי לדאוג לאינטרס זה או אחר שלהם, ושלהם בלבד!

ברור כשמש, גם שרי אריסון התקפלה מארה"ב ובאה לישראל כי כאן יש פחות מיסוי על הון. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה גם היה התכנון של אבייה שהרי בארה"ב משלמים מס ירושה שמגיע עד ל 50 אחוזים. אז היא באה לישראל כי כאן יותר זול (או היה יותר זול) לשמור את הכסף שלך בכיס ובזה שהיא באה היא לישראל היא פתחה עסקים וכל מיני יזמות חדשים. אתה רוצה לומר שמדינת ישראל הפסידה בכך שהיא באה לכאן?

רוצה לשמוע קטע? בזמנו שטייניץ הצהיר שכל חברה שתשלם את המיסים שלה לכל השנה מראש כאן ועכשיו תקבל הנחה במיסים שלה. זאת למה, הקופה הציבורית של המדינה הייתה ריקה ובכדי לקבל מזומנים על המקום היא העדיפה לתת הנחות במיסים. הרבה יותר זול מלהלוות כסף מחו"ל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
נראה שעידן עופר עומד ללמוד שיעור בחיים...

או שהוא סתם מז**ן את השכל בשביל לקבל אהדה.

או שהוא עוד לא מבין איזה חבורת נחשים ואנשי כח מחכים לו.

ועדות זה יפה, השאלה מה יצא מזה.

הלוואיי...

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני לא יודע אם תהיה ששינסקי 2, אבל כמו שציין דורקי קודם לכן, הפעם המדינה יכולה להחזיק את עופר בביצים,

ולא הפוך כמו בד"כ. היא יכולה להגיד לו שהוא יכול לגור איפה שהוא רוצה, אבל אם אין תשלום מיסים על כיל,

היא לא מאשרת את המכירה.

פורסם
או שהוא סתם מז**ן את השכל בשביל לקבל אהדה.

או שהוא עוד לא מבין איזה חבורת נחשים ואנשי כח מחכים לו.

ועדות זה יפה, השאלה מה יצא מזה.

הלוואיי...

תסלח לי, אבל אתה לא מבין שום דבר בפוליטיקה.

מספיק שעניין התמלוגים עובר לדיון בוועדה שיתכן אפילו שלא תעשה דבר, כדי שיתעורר קושי להעריך את שווי החברה בשל שאלת מיסוי עתידית.

דבר כזה מטרפד מכירה.

פורסם

פשוט בולשיט אחד גדול.

גם אם כ-ו-ל-ם יעזבו, אתם באמת חושבים שייווצר פה וואקום? זה רק הזדמנות לקטנים יותר לגדול ולהפוך לטייקונים החדשים.

וכמו שאמרו מעליי, כ-ו-ל-ם- צריכים לשלם מס, למעט החריגים. לעוד מישהו יש בעייה עם המשפט הזה חוץ ממני?

מאחל נסיעה טובה לטייקון המאושר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בייקון > טייקון

אתה צודק ב100%, רק שלא צריכים להיות חריגים.

כולם צריכים לשלם.

בשביל להבין את מה שיקרה אם הטייקונים יעזבו רק צריך להסתכל על כל מדינה מערבית אחרת.

בכל המדינות כמעט אין וואקומים.

ברגע שהגדולים עוזבים, הקטנים תופסים את המקום שלהם והופכים לאט לאט לגדולים.

בדרך כלל אלו שמתחילים מלמטה מבינים מה המשמעות של אחריות חברתית אז מתנהגים יותר טוב גם לעובדים וגם ללקוחות.

אני בעד שיעזבו הטייקונים. יותר הזדמנויות לעסקים קטנים.

פורסם
אתה לא מבין כלום.

הוא בסה"כ שינה כתובת כדי שייקחו ממנו פחות מס.

זה הכל.

אולי זה כמו בישראל, בכלל בשביל לקבל שם תו חניה.

שילך, שיבוא, שיזד%%ן, הוא לא מעניין אותי. רק שישלם את מה שהוא צריך לשלם לעובדים שלו, למדינה ולאזרחים.

• תוכן חדש...