Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סכין יפני על הדשבורד. חוקי?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת, אני מסתובב עם לדרמן (כמו ארגז כלים קטן) בתא בפפות, עדיף להחזיק אותו בבגאז' ? הוא מאבד ככה את כל הפונקציונאליות שלו.

על לדרמן לא יעשו כלום, כי זה מובן מאליו שזה למטרות של תיקונים, אבל גם מברג וסכין יפני זה למטרות תיקונים ועל זה אני מדבר, פה תצטרך להוכיך שהמברג הוא חלק מחיי היום יום שלך.

פורסם

הבחור שמחזיק את הכלים על הדשבורד נראה, נשמע ובאמת הוא "ילד טוב ירושליים".

והוא באמת משתמש בהם (כמובן שלא תוך כדי נסיעה).

החוק (אם קיים כזה בכלל) בא לשמור מפני טיפוסים אחרים..ולא ממנו.

כל שוטר שיעצור את הבחור לביקורת יראה שהבחור לא מהווה סכנה לציבור.

למרות כל זאת, לא הייתי רוצה שהוא יהיה במצב שהוא יצתרך לתת הסברים.

 

תודה על העצות.

אני אמליץ לו לשמור את כלי המשרד ה"מפחידים" שלו בבגאז.

או לפחות שיעיף משם את הסכין היפני.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שוטר שלא צריך לעמוד ביעדים או שוטר שיגדיל קצת ראש לא יביא אותו לתחנה.

שוטר שרוצה לעמוד ביעדים ולהוכיח עצמו לפני הממונים עליו, יביא גם יביא.

אצלנו בתחנה היתה בעבר תחרות מי השוטר שמביא הכי הרבה כלי תקיפה.

אנשים לא ראו בעיניים...

בנוסף, היתה תחרות מי מביא הכי הרבה רכוש החשוד כגנוב.

יש לך סאב באוטו? יש לך קבלה? לא? כנס לניידת...

את מי זה בכלל עניין שסתם מטרטרים אנשים ישרים? מי מסתובב עם קבלות על סאב שרכש לפני שנתיים ומותקן ברכב?

בקיצור, שוטר שמחפש להגדיל ראש אכן לא יטפל לאנשים ישרים ללא עבר פלילי. חבל רק שמההיכרות שלי עם השוטרים, רובם לא רוצים להגדיל ראש ולהפעיל את השכל (מסיבות מובנות יותר או פחות).

מי שמגדיל ראש במערכת הזאת ימצא את הראש שלו בתוך הת%ת של עצמו בדרך כלל. זאת אחת הסיבות מדוע עזבתי את המשטרה.

פורסם
הבחור שמחזיק את הכלים על הדשבורד נראה, נשמע ובאמת הוא "ילד טוב ירושליים".

והוא באמת משתמש בהם (כמובן שלא תוך כדי נסיעה).

החוק (אם קיים כזה בכלל) בא לשמור מפני טיפוסים אחרים..ולא ממנו.

כל שוטר שיעצור את הבחור לביקורת יראה שהבחור לא מהווה סכנה לציבור.

למרות כל זאת, לא הייתי רוצה שהוא יהיה במצב שהוא יצתרך לתת הסברים.

 

תודה על העצות.

אני אמליץ לו לשמור את כלי המשרד ה"מפחידים" שלו בבגאז.

או לפחות שיעיף משם את הסכין היפני.

פה בדיוק הבעיה, כי אח של אישתי נעצר ונפתח לו הליך פלילי שיכלול ככל הנראה תיק על אחזקת נשק קר למרות שאין לו עבר פלילי, אבל הבנאדם פשוט נראה כמו האבא של כל העבריינים, וכנראה שזה מה שגרם לשוטר להביא אותו לתחנה ולהפיל עליו כל מה שרק אפשר, אפילו שמדובר רק באולר.

אני לא רוצה לחשוב אפילו כמה כדורים היו יורים בו אם היה לו סכין יפני + מברג על הדש:? רק כי הוא לא נראה כמו "ילד טוב ירושלים".

פורסם

אייל, תודה על הכנות, זה עצוב מאוד לקרוא את דבריך.

 

ויטלי, הייתה לי הרגשה שזה עניין של מראה. זה נשמע כאילו נפלו עליו באמת כי הוא נראה כזה, זה גם לא הוגן.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני היחיד שלא הבנתי מה הבעיה להניח את זה במושב ליד או בתא כפפות ולא לשאול את השאלה המוזרה הזו?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

סכין מוגדרת ככלי תקיפה.

לאדם נורמטיבי אין את הצורך להחזיק סכין על ידו במושב.

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמדי חצי שנה אני עובר קורס של מאבטח מועדונים, ובקורס אחרון נשאלה שאלה על מה זה סכין ומה זה אולר, העו"ד לעינייני פלילים שהרצה לנו בקורס אמר שפעם היה נהוג לחשוב שסכין היא זו שהלהב שלה עובר את האורך של ארבע אצבעות לרוחב, והיום זה כבר לא תופס, והיום אם הלהב של הכלי יותר ארוכה מ-8 ס"מ, ואיננה מתקפלת זה סכין לכל מטרה.

ואם הלהב מתקפלת אז זה נחשב לאולר.

תוספת קטנה, אם להב הסכין (של האולר) ננעלת היא תחשב כסכין לכל דבר. דבר שעלול להוות בעיה לגבי הלדרמנים שהוזכרו כאן בשרשור.

×
×
  • תוכן חדש...