Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכין יפני על הדשבורד. חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה זכור לי שקראתי פה שאסור להחזיק כלי שיכול לשמש לתקיפה באוטו.

הוא מחזיק ציוד משרדי על הדשבורד- כולל מספריים וסכין יפני.

אני זוכר נכון?

הוזה?

2013-04-07 16.53.28.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תלוי, אם יש לך תירוץ מספיק טוב אז לא יעשו לך כלום, נגיד אדם שמתעסק בעורות (איך חשבתי על זה :roll: )יש לו מה לעשות עם מספריים, סכין יפני וסרגל. ואז אני מאמין שלא יעשו לו כלום.

אני לדוגמא החזקתי עד לפני כמה דקות גרזן באוטו (אני אוסף לבד את העצים למנגל\מדורה) אבל אני החזקתי את זה איפה שהגלגל הרזרבי כדי שלא כל שומר שיפתח את הבגאז' יראה את זה ויתחיל להציק לי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מדוע אתה צריך את הסכין על הדש?

גם לי יש בקלמר מספריים וסכין יפנית לעבודות יצירה,

אבל הם בתיק שנמצא בתא מטען.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הסכין תהיה מונחת בתוך ארגז כלים בתא המטען אף שוטר לא יעצור אותך על זה.

אך אם הסכין תהיה מונחת על הדשבורד (או בכל מקום אחר שניתן לשלוף אותה בקלות) אתה מסתכן שיעכבו אותך ויפתחו לך תיק על אחזקת סכין.

קח בחשבון שאחד היעדים של שוטרי הסיור הוא למצוא סכינים בחיפושים.

פורסם

אם יש לך מאחורי הציוד הזה כרית אויר - חוקי או לא: זה מעשה אובדני! (סלק את המפגע בהקדם יחד עם השטיח)

גם בלי כרית אויר אני לא מבין למה להחזיק חפצים חדים מול הנוסע, במקרה של תאונה אלה יופנו נגדך!

בכל מקרה אני לא מבין למה לא לאחסן את אלה בתאים בדלתות או בקופסת כלים בתא המטען.

פורסם

באחד מפסקי הדין בעליון עלתה השאלה מה היא סכין כמשמעה בחוק העונשין.

הנאשם נתפס עם מברג שטוח.

אחרי דיון ארוך ארוך ההחלטה שהתקבלה היא שמברג הוא מברג אבל לפעמים גם יכול להיות סכין.

פורסם

איזה שטויות.

אז אם שוטר פותח לי את הבאגז', הוא יכול להאשים אותי על החזקת כלים מסוכנים?

יש לי שם ארגז עם פליירים,פתיש,מברגים, ועוד כלי מסוכן מאוד שחותך צינורות (יש לו להב ענקית, הוא נראה כמו פלאייר).

פורסם

לא שטויות ולא נעליים. תקרא שוב מה שכתב אייל.

כלי כמו סכין יפאנית, לא מציגים לראווה על דשבורד של רכב.

חוץ מזה, פטיש ב"ט" ולא ב-"ת" (המצאת מילה חדשה :wink:).

alfa 156 2.5.

פורסם

אז ככה:

בתחתית התמונה רואים תא אחסון פתוח, כל "כלי המשחית" נמצאים בתוכו ובקושי בולטים החוצה.

אני הנחתי את ה"כלים" על הדשבורד רק בכדי לצלם.

הרכב שייך לחבר בעל חברת הסעות, הרכב הוא גם המשרד שלו, וכמו בכל משרד, יש לו צורך בכלים משרדיים..

מכאן נובע הצורך.

אין שום חסימה לכרית האויר.

השאלה עם כן עדיין פתוחה, האם זה חוקי או לא? תחום אפור?

חולגי, אולי ניר התכוון ל fetish..לך תדע

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

locus, כל הדברים שאתה מחזיק על הדש לא עפים לך בבלימה?

דשבורד זה לא מדף והוא לא מיועד להחזיק אליו דברים, למאט מקרים כאשר יש בו תאי איחסון מיוחדים וגם אז אני לא ממליץ.

אף פעם לא מחזיק שום דבר על הדשבורד או במקום אחר שעלול לעוף מכל סיבה שהיא.

למה להחזיק מגבונים על הדש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
locus, כל הדברים שאתה מחזיק על הדש לא עפים לך בבלימה?

דשבורד זה לא מדף והוא לא מיועד להחזיק אליו דברים, למאט מקרים כאשר יש בו תאי איחסון מיוחדים וגם אז אני לא ממליץ.

אף פעם לא מחזיק שום דבר על הדשבורד או במקום אחר שעלול לעוף מכל סיבה שהיא.

למה להחזיק מגבונים על הדש?

אני אישית לא סובל מגבונים.

למי שראה במכסחי המיתוסים, מגבונים על הדש או על המגש האחורי, יכולים לגרום לחבלה במקרה של תאונה חס וחלילה.

ולא התכוונתי לfetish :twisted:, בטעות כתבתי עם ת ולא עם ט.

פורסם

הרכב שייך לחבר בעל חברת הסעות, הרכב הוא גם המשרד שלו, וכמו בכל משרד, יש לו צורך בכלים משרדיים..

מכאן נובע הצורך.

אני מניחה שהחבר לא משתמש בכלים המשרדיים במהלך הנסיעה, אלא רק כאשר הוא מגיע אל היעד שם הוא פותח את הארגז כלים ומשתמש בהם הבנתי נכון?

אם כך אין צורך להשאיר אותם במקום נגיש מאוד, ניתן להניח אותם בארגז מסודר בתא המטען ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שכתבו פה מותר להחזיק כלים חדים אם יש לך שימוש בהם אבל בארגז כלים מאחורה ולא על הדשבורד.

את חבר שלי עצר אותו שוטר עם סכין יפנית שהיה לו בדלת בצד הנהג והוא הזהיר אותו ואמר לו שכל כלי חד מחזיקים מאחורה לא מקדימה..

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אחזקת סכין בתוך האוטו כן יכול לגרום לצרות עם המשטרה + פתיחת תיק פלילי, ואני מדבר מנסיון של אח של אישתי, שעצרו אותו לא רחוק מביתו, וכמו רבים מאיתנו היה לו אולר של כ-8/10 ס"מ בתא הכפפות, ואכן לקחו אותו לתחנה ופתחו לו תיק על אחזקת נשק קר ברכב!

כמדי חצי שנה אני עובר קורס של מאבטח מועדונים, ובקורס אחרון נשאלה שאלה על מה זה סכין ומה זה אולר, העו"ד לעינייני פלילים שהרצה לנו בקורס אמר שפעם היה נהוג לחשוב שסכין היא זו שהלהב שלה עובר את האורך של ארבע אצבעות לרוחב, והיום זה כבר לא תופס, והיום אם הלהב של הכלי יותר ארוכה מ-8 ס"מ, ואיננה מתקפלת זה סכין לכל מטרה.

ואם הלהב מתקפלת אז זה נחשב לאולר.

רק עוד משהו שהוא הוסיף זה שאם עוצר אותך שוטר ויש עליך או ברכב שלך (בסלון של הרכב/בתא הכפפות) סכין או אולר או אפילו מברג, אז אכן השוטר יכול לעצור אותך על אחזקת נשק קר, אלא אם תוכל לשכנע או להוכיח לו שזה למטרות פרטיות ולשימוש אישי (פיקניק, עבודה, שיפוצים) ואם הוא ישתכנע אז טוב שכך ואם לא אז תצטרך להוכיח את זה בבית משפט.

עצה שלי, לא להסתובב עם סכינים ללא צורך, וגם לא להחזיק אחד כזה בסלון של הרכב שלך, שים בתא המטען ותחסוך כאב ראש מיותר.

פורסם
אחזקת סכין בתוך האוטו כן יכול לגרום לצרות עם המשטרה + פתיחת תיק פלילי, ואני מדבר מנסיון של אח של אישתי, שעצרו אותו לא רחוק מביתו, וכמו רבים מאיתנו היה לו אולר של כ-8/10 ס"מ בתא הכפפות, ואכן לקחו אותו לתחנה ופתחו לו תיק על אחזקת נשק קר ברכב!

כמדי חצי שנה אני עובר קורס של מאבטח מועדונים, ובקורס אחרון נשאלה שאלה על מה זה סכין ומה זה אולר, העו"ד לעינייני פלילים שהרצה לנו בקורס אמר שפעם היה נהוג לחשוב שסכין היא זו שהלהב שלה עובר את האורך של ארבע אצבעות לרוחב, והיום זה כבר לא תופס, והיום אם הלהב של הכלי יותר ארוכה מ-8 ס"מ, ואיננה מתקפלת זה סכין לכל מטרה.

ואם הלהב מתקפלת אז זה נחשב לאולר.

רק עוד משהו שהוא הוסיף זה שאם עוצר אותך שוטר ויש עליך או ברכב שלך (בסלון של הרכב/בתא הכפפות) סכין או אולר או אפילו מברג, אז אכן השוטר יכול לעצור אותך על אחזקת נשק קר, אלא אם תוכל לשכנע או להוכיח לו שזה למטרות פרטיות ולשימוש אישי (פיקניק, עבודה, שיפוצים) ואם הוא ישתכנע אז טוב שכך ואם לא אז תצטרך להוכיח את זה בבית משפט.

עצה שלי, לא להסתובב עם סכינים ללא צורך, וגם לא להחזיק אחד כזה בסלון של הרכב שלך, שים בתא המטען ותחסוך כאב ראש מיותר.

באמת, אני מסתובב עם לדרמן (כמו ארגז כלים קטן) בתא בפפות, עדיף להחזיק אותו בבגאז' ? הוא מאבד ככה את כל הפונקציונאליות שלו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...