Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והרץ מילה איך הם?

לפוקל אוטופיה איזה קרוס אפשר לחבר אליו?

ההרץ מילה גם נשמעים נהדר, היה מותקן אצלי ברכב mlk165 לתקופה של בערך חודש

סט מצויין!

אני לדוגמא יותר מתחבר לסאונד של הרץ

בגלל זה אני מציע לך לשמוע סטים שונים לפני שאתה רץ לקנות

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לבנתיים חשבתי לעשות סט כזה

וופרים פוקל אוטופיה 6W1 או 6W2 עם קרוס של jl audio מסדרת ה-ZR או קרוס של מקורי של הפוקל או קרוס של PPI FRX 456 עם טויטר TN51 או סקאן ספיק ScanSpeak Illuminator D2004/602000.

מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים

פורסם

לא שמים על קרוס פסיבי של סט אחר/שונה רכיבים שאתה שולף מהמותן רק בגלל שנראה לך שההתנגדות שווה, היא לא...

הקרוסים מתוכננים לרכיבים ספציפיים,

לכן, לך על קרוס אקטיבי/סמי אקטיבי (ככה אני קורא להם בכל אופן) כמו הAUDIO CONTROL או הPPI או השתמש בקרוס של המגברים עצמם.

לגבי הטויטר ממליץ לך לשמוע את הSS לפני שאתה קונה, יכול להיות שלא תתחבר (אני לא אהבתי).

ההבדל בינו לבין ה6600 זה עולמות...

6W1 לא מתאים לדעתי ל 2 חלקים, אמרו לך כבר, שים לב לטווח ההענות.

פורסם

אם אני זוכר נכון, ה 6W1 הוא של סדרת אוטופיה הרגילה ואילו ה 6W2 הוא של האוטופיה בריליום, יש את ה 6W3 שהוא התואם 3 חלקים של הבריליום.

ולגבי הטוויטרים- סקאנספיק ו TN51 של פוקאל אלו שני עולמות שונים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש מישהו שפוקל אוטופיה מחוברים ברכב ואפשר להגיע לשמוע? כנ"ל גם להרץ מילה

האם כדי לי לעבור לסט שלושה חלקים?

ואיך הסט הזה של jl audio zr650csl ? ומה העלות של הסט הזה?

פורסם
יש מישהו שפוקל אוטופיה מחוברים ברכב ואפשר להגיע לשמוע? כנ"ל גם להרץ מילה

האם כדי לי לעבור לסט שלושה חלקים?

ואיך הסט הזה של jl audio zr650csl ? ומה העלות של הסט הזה?

את הסט של Jl אנשים בקושי מכירים, אני הספקתי לשרוף אחד כזה עוד לפני שגיליתי רבע ממה שהוא מסוגל לתת לצערי ויש לו פוטנציאל גדול.

מנגד המחיר שלו בארץ למיטב זכרוני שערורייתי וסובב סביב ה4500 שקל ובמחיר הזה יש שמות אחרים מפתים יותר (שוב לצערי לא יצא לי להשוות), בארה״ב הוא נמכר סביב ה500 דולר ושם הוא בהחלט מתמודד ראוי.

פורסם

הסט של הרץ מילה נשמעים נהדר בתור בעלים של הסט הנל, mlk165.

אני אישים עברתי לסט הזה ממורל ואת האמת שאני יותר מתחבר למורל אשר יותר מתאים לסגנונות מוזיקה שלי ולכן שלי מוצעים למכירה אבל שלא תטעה, זה לא ביגלל שהוא פחות טוב אני עד עכשיו מתפעל מרמת הפירוט שלו, הוא תמיד נקי וצלול.

ועוד עצה עדיף להתחיל מסט מאשר לעשות סלט של רכיבים כאשר אינך מבין בתחום וניזון מתגובות וביקורות באינטרנט, התוצאה לא תספק אותך ..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

• תוכן חדש...