Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לפני כחודשיים התחדשתי בסיוויק 2004 מידים טובות (יד ראשונה) מטופלת כמו שצריך ואפילו מורכבים עליה A.Drive של יוקוהומה... מבחינה חיצונית הצמיג נראה מעולה, אבל כשנסעתי לקרוב משפחה לתקן פנצ'ר הוא הראה לי כל מיני בליטות בתוך הצמיג ואמר שהסיבי פלדה בפנים מתחילים להיפרם ועדיף להחליף את הצמיגים.

עכשיו אני עומד מול שלושה התלבטויות:

-טווח מחירים? חשבתי על פרימיום קונטק 2 אבל אני מתחיל לפזול גבוהה יותר.. עד כמה ההבדל יכול להיות משמעותי ברכב של 110 כ"ס?

-להרחיב בכלל? כמובן שבמסגרת החוק עם האישורים והכל... הרעיון הוא לקבל קצת יותר יציבות, לגעת יותר בכביש. זה מורגש?

-להכניס גם ג'אנטים לתמונה ולהוריד חתך? מה ההשפעות? זה מורגש?

חשוב לי להדגיש! אני לא חושב שזה איזה רכב ספורט ואני לא חושב להפוך אותו לכזה! העניין הוא שהסיוויק נותנת הרגשה של כביש, של יציבות, אחיזה, היא גורמת לרצות לנהוג... את ההרגשה הזאת אני רוצה לחזק, ואם כבר אני מחליף צמיגים אז נעשה עוד צעד קטן קדימה, במידה ויש טעם.

אני אשמח להצעות לדגמים ספציפיים לא מעל 400 שקל לצמיג (ברור לי שג'אנטים זה הוצאה הרבה יותר גדולה אבל אם אני אחליט להחליף אז אני אמשוך עוד עם הצמיגים)

פורסם

המידה הנוכחית היא 185/70/14... אם למישהו יש מידע לגבי המידות המותרות על הג'אנט המקורי זה יוכל גם לעזור

פורסם

ראיתי ב-tires4u שיש פנצ'ריה בלוד שמציעה קונטיננטל פרימיום ב-380 שקלים.

לדעתי זה הצמיג הכי טוב במגבלת התקציב הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ראיתי ב-tires4u שיש פנצ'ריה בלוד שמציעה קונטיננטל פרימיום ב-380 שקלים.

לדעתי זה הצמיג הכי טוב במגבלת התקציב הזאת.

הפרימיום 2? מישהו יודע מחירים של הפרימיום 5 וזמינות במידות כאלה?

פורסם

כרגע 14 אינץ', הסיוויק שלך באוטו שנתון שלי? כלומר החלפת מידה של הג'אנט בכלל?

עם אישורים או בלי? אני מעדיף לעשות הכל דרך משרד הרישוי, ככה לא להסתבך בטסטים, לא עם ביטוח, ולא במכירה... אם אישרת את המידה ברישיון, יכול להיות שאתה זוכר איזה מידות היו חוקיות?

פורסם

יש לי סיוויק כמו שלך, מבין המידות שניתן לאשר המידה הכי מומלצת היא 195/60 R15.

בסופו של דבר לא החלפתי כי הג'נט 15 שקניתי לא התאים לי.

חוץ מהיופי 195/60 היה משפר פלאים את האחיזה של האוטו, כמו שאתה כבר יודע במידה 185/70 R14 האוטו לא אוחז כל כך טוב.

מבין כל הצמיגים אגב הייתי נעול על הפרמיום 2.

פורסם

אז אתה ממליץ על פרימיום 2 כולל הרחבה והגדלה? האמת שהתחושה הכללית של הרכב מאוד טובה, אבל הצמיג הצר באמת חופשי טיפה.

אבל אין מה לדבר אחרי הסיוויק פחדתי כשעליתי חזרה לקשקאי, הרכב לא מדבר אליך בכלל, כל השליטה היא דרך העיניים! לא מרגישים כלום!

סליחה שאני דוחף עכשיו נושא לא קשור, אבל לי יש את האוטומטית :( (לא בניתי על למצוא סיוויק בכלל וידנית שמורה זה סיפור בעייתי מאוד למצוא, וכסף להפתעות אין לי) ויש השהייה בין שלישי לרביעי אם אני בעליה, הרכב פשוט מתעלם ממני ונשאר על 96 קמש בערך, והסל"ד גם לא עולה מעבר ל3700 בערך לכמה שניות לא משנה כמה אני לוחץ (אלא אם אני מביא קיק ואז הויתק נכנס ומביא אותי לאיזה 5 בבת אחת ואז עדיין יש השהייה מהגיר!) זה לא תמיד קורה אבל מתי שכן זה מטריף... זה דבר נפוץ? ובהילוכים נמוכים בבלימה יש הורדת הילוך מוקדמת שמוסיפה בלימת מנוע מלוכלכת ויש נדנוד בעליה מראשון לשני. הגיר הזה משגע אותי! ואני כל כך אוהב את האוטו... נראה לי שכמה חיישנים התחילו לזייף

• תוכן חדש...