Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר חיפושים רבים אחר רכב מתאים החלטתי ללכת לכיוון מאזדה 3 (04-06).

השרשור נפתח בכדי לשמוע את דעתכם על ערך הרכב ומה צפוי לעבור עליו בקרוב (האם צפויה לצאת מאזדה 3 חדשה שתפגע בערך הרכב?)

ראו זאת כך - כיום, בתקציב של כ - 30 אלף אוכל לרכוש אחת במצב די רעועה. אני לא לחוץ בקרוב לרכב (עוד 4 חודשים, זה יהיה יותר רלוונטי).

אם ירידת הערך תהיה מוצדקת - אחכה פרק זמן זה. אך מכיוון שאנו מדברים על 30 אלף ורכב יפני - רציתי לברר, האם ירידת ערך גבוהה צפויה?

אציין כי אני מנסה "למשוך" את הקנייה בחיפושים אחר רכב שמור, והצעה אטרקטיבית.

אשמח להבהרה בנושא זה.

פורסם

כיון שיש לך עוד 4 חודשים - המתן. השוק ישתנה, יהיו דגמים אחרים, המחירים ישתנו, אולי תיפול לידיך מציאה. היה ערני למה שקורה בסביבתך (משפחה, חברים), אולי מישהו אמין מעוניין למכור רכב מתאים .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר יצאה מאזדה 3 חדשה (באמצע שנת 2009) והיא לא הפילה בצורה משמעותית את המחיר של השנתונים המוקדמים יותר. זאת לא הפתעה, כי גם אצל יצרני רכב רגילים דגם חדש לא מפיל בצורה משמעותית את המחירים של הדגמים הישנים יותר. למעט אולי בשנת התפר שבין הדגמים. אז אם זה לא קורה אצל סתם יצרני רכב כמו במוו, מרצדס ולאדה - למה שזה יקרה אצל ה-יצרנית רכב האלוהית מאזדה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בכל מקרה השפעה על ירידת הערך אם תהיה, תהיה זניחה לחלוטין מאחר שאתה מדבר על כלי רכב בגילאי 8-10 שערכם בשוק בין 30000-40000 ₪ בערך. בכל מקרה ירידת הערך הגדולה כבר מזמן היתה, ומה שבעיקר חשוב זה מצב הרכב לאשורו כרגע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כבר יצאה מאזדה 3 חדשה (באמצע שנת 2009) והיא לא הפילה בצורה משמעותית את המחיר של השנתונים המוקדמים יותר. זאת לא הפתעה, כי גם אצל יצרני רכב רגילים דגם חדש לא מפיל בצורה משמעותית את המחירים של הדגמים הישנים יותר. למעט אולי בשנת התפר שבין הדגמים. אז אם זה לא קורה אצל סתם יצרני רכב כמו במוו, מרצדס ולאדה - למה שזה יקרה אצל ה-יצרנית רכב האלוהית מאזדה?

לא מדוייק.אולי אין קשר לכניסת הדגם החדש אבל בכל זאת קצת עובדות:

אנחנו רכשנו לפני שנתיים וחצי בדיוק מאזדה 3 ספיריט, 2007 שמחירה דאז היה 89,000 ש"ח.

היום הרכב שווה בסביבות ה-60,000 .

אם ירידת מחיר של יותר מ-30% ממחיר הרכב לא גדולה אני לא רוצה לדעת מהי בעיניך ירידה גדולה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מעבר לשלוש שנים הראשונות של הרכב , שבהם הוא מאבד בערך 50 אחוז מהערך שלו, בשאר השנים הוא מאבד בערך 15 אחוז כול שנה.

ככה שלאבד 30 אחוז בשנתיים וחצי זה לא נוראי, אלא נורמלי לרוב הרכבים.

במקרה של פותח השרשור, טווח המחירים גם ככה נמוך, לכן הסטיה במידה ואם היא תהיה, תהיה זניחה יחסית.

פורסם

אתה רוצה ירידת ערך גדולה.קבל. פז'ו 407 sw חדשה מהיבואן 225 אלף. בשנת 2005 . היום מחירון מר לוי יצחק . 30000.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...