Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איזה סוג של מים מזוקקים עדיפים (בהיבטי אבנית בעיקר) - מים מזוקקים שקונים בבקבוק מחנויות טמבור למינהן או כאלו שאספתי לבד מהצינור של המזגן?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

באף אחד מהם אין אבנית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מיים מזוקקים זה מיים מזוקקים. אם בא לך לאסוף אותם ממזגן אז בכייף, במיוחד בימים חמים שכאלה. :)

אתה יכול לקנות בקבוק מיים מזוקקים ב 10 ש"ח וזה בהחלט יספיק לך.

:)
פורסם

אני שואל כי אני רוצה ללכת על בטוח ואני לא יודע אם אפשר לסמוך על החנויות שזה לא סתם מיי ברז רגילים הרי אין לי באמת דרך לבדוק את זה כשאני קונה מהחנות...

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אז קנה מים מהום סנטר או של סנו, סאסא-טק, חברות גדולות.

בכל מקרה אני מ-א-ו-ד בספק שמישהו יטרח "לזייף" מים מזוקקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, תודה רבה.

פורסם

תשאל חלק מהתדלקים... שדואגים לדאוג למצבר שלהם ובינתיים למלא לך מי ברז איכותיים בתוך המיכל פלסטיק.

על החתום,

מתדלק לשעבר

• תוכן חדש...