Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בו כבר איזה שלוש שנים והוא עושה את עבודתו בצורה טובה.

לפני השימוש הראשוני, צריך לשטוף אותו בכיור שמלא מים חמימים וסבון ידיים וקצת לשפשף אותו בכיור. לאחר מכן לסחוט ולחזור על הפעולה הזאת איזה 6-7 פעמים. במידה ולא תעשה את התהליך הזה לפני השימוש הראשוני, הג'ילדה תשאיר אבקה על גבי הרכב המיובש.

כאשר הוא מתלכלך צריך לעבור על אזורי הלכלוך עם קצת "רסס נגב" והג'ילדה חוזרת להיות נקייה ויפה.

אני רכשתי את שלי, בחצי חינם תמורת 70 ש"ח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני לא אהבתי את השימוש בה,היא יש ריח לא נעים,היא לא סימטרית,לא היה נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חובה עור צבי

עור צבי

יש לי ג'ילדה גדולה מעור צבי, היא משמשת אותי כבר למעלה משלוש שנים, עכשיו אני יחליף אותה כי היא עם קצת כתמים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
תיהיה רציני, היא עולה בסביבות ה 200 שקלים אני חושב .

רשמתי לך בהודעה שלי, שקניתי אותה בחצי חינם בעלות של 70 ש"ח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
עור צבי

יש לי ג'ילדה גדולה מעור צבי, היא משמשת אותי כבר למעלה משלוש שנים, עכשיו אני יחליף אותה כי היא עם קצת כתמים.

גם לי יש כזה, רק הדבר היחיד המבאס הוא שזה לא בא בתוך הגליל פלסטיק הזה כי אז יותר פשוט לאחסן אותו (כשהייתי קטן לאבא שלי היה כזה גליל, הוא לא זוכר איפה הוא קנה או איזה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
גם לי יש כזה, רק הדבר היחיד המבאס הוא שזה לא בא בתוך הגליל פלסטיק הזה כי אז יותר פשוט לאחסן אותו (כשהייתי קטן לאבא שלי היה כזה גליל, הוא לא זוכר איפה הוא קנה או איזה).

זה אפשר לשים בקופסא של ג'ילדה פשוט , עכשיו יש באמת ייתרון משמעותי לעור צבי על פני הג'ילדה הפשוטה שאני משתמש בה?

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

על הקופסה הצהובה אני אכלתי תסביכים רבים בזמנו, חבל על הזמן אם משהו היה מעצבן אותי זה לסגור אותה.

הג'ילדה עור שלי מאוכסנת בשקית ניילון.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
תיהיה רציני, היא עולה בסביבות ה 200 שקלים אני חושב .

איך אפשר להתייחס ברצינות בלי מחיר?

ב 200₪ די ברור שזה לא שווה. בסכום הזה אתה קונה מטליות ניקוי ממותגות, אז למה לקנות אמריקן איגל?

ב 70₪ זה כבר משהו אחר. מה גם שאני באופן עקרוני נגד שימוש בעור צבי בשביל ניקיון רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
על הקופסה הצהובה אני אכלתי תסביכים רבים בזמנו, חבל על הזמן אם משהו היה מעצבן אותי זה לסגור אותה.

הג'ילדה עור שלי מאוכסנת בשקית ניילון.

רעיון, לא חשבתי על שקית האמת. שקית סנדוויצים או של סופר ?

זה אפשר לשים בקופסא של ג'ילדה פשוט , עכשיו יש באמת ייתרון משמעותי לעור צבי על פני הג'ילדה הפשוטה שאני משתמש בה?

מאיפה אני מביא קופסא של ג'ילדה פשוטה ? אין לי סטוק של כאלה.

עוד שאלה, איך לייבש את הג'ילדה ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כן! גם טוב אצלי הג'ילדה גדולה אז יש לי שקית קצת יותר גדולה. מקפל את הג'ילדה יפה, מכניס לשקית וסוגר עם גומי ומחזיק למקום.

עריכה: האתר מתבלבל לי פה.. אם הג'ילדה שלך נכנסת לשקית של סנדוויצים אז זה מעולה.

פורסם
כן! גם טוב אצלי הג'ילדה גדולה אז יש לי שקית קצת יותר גדולה. מקפל את הג'ילדה יפה, מכניס לשקית וסוגר עם גומי ומחזיק למקום.

לפני שאתה מכניס לשקית אני מעריך שאתה מייבש אותה, לגמרי או שתהיה לכה ?

אגב את התגובה הזאת כתבתי הפוך.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לפני שאתה מכניס לשקית אני מעריך שאתה מייבש אותה, לגמרי או שתהיה לכה ?

אגב את התגובה הזאת כתבתי הפוך.

גי'לדה תמיד צריך לשמור שתיהיה רטובה קצת אחרת היא נעשיית כמו נייר שיוף ., סבתא שלי ייבשה את שלה ולאחר מכן ניקתה את האוטו וזה עשה סימנים של שריטות מרוב שהג'ילדה הייתה כבר מחוספסת .

וכן הטריקים האלה שעשו לאתר די מכבידים

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...