Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לאיביזה 1.4 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רשום בספר רכב? לפי אתר של אחד מיצרני המצברים בארץ אתה צריך 62 אמפר. נשמע לי הזוי כי יש מכוניות עם מנועי 1800 סמ"ק שמשתמשים ב 45 אמפר אבל ככה רשום באתר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפי מה שהצלתי להבין צריך 55 אמפר,

אבל אני לא בטוח.

חוץ מזה, אמרו לי שהמידות של המצבר ברכב הזה

קצת משונות ולכן אני מברר מה בדיוק מתאים.

פורסם
לי אישית יש חיבה למצברים של 60 אמפר, ואם אני לא טועה מצבר 60 אמפר יכנס לך באיביזה.

אם הוא שם 60 אמפר והוא צריך 62 (בהנחה שיצרן המצברים צודק) זה לא ישפיע לרעה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפי VARTA הגרמנית (מייצרת מצברים לסיאט), מתאים לדגם שלך 3 סוגים:

http://www.varta-automotive.com/en-gb/search-batteries?ids=5454120403122,5524000473132,5544000533162&application=pc&manufacturerNo=104&modellineNo=7567&modeltype=28131

אבל ה-55 יהיה הכי טוב/חזק. אני חושב שה-55 של VARTA הינו המצבר המקורי שמגיע בדגמי ה CUPRA 03-2008.

תסתכל פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336360 , הודעה מס' 3.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...