Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה-איך נפטרים מגולף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי גולף שנת 95' ששירתה אותי נאמנה מספר שנים.

לא מזמן התבשרתי שאני צריכה להחליף אלטרנטור והחלטתי שהתיקונים של האוטו יותר מדי גדולים עלי (סטודנטית...), ושאני רוצה למכור אותו.

השאלה שלי היא מה בעצם עושים עכשיו?

לגרוט אותו אני אוכל רק בינואר 2015. למכור לפירוק הבנתי שלא משתלם. פירסמתי בלוח למכירה לפני שבועיים וזה לא ממש הולך (המחירון 9700 ופירסמתי ב-6000, בגלל העניין של האלטרנטור וכי הפח לא נראה טוב).

לפנות למוסכים? לסוכנויות? (סוכנות מתעסקת עם רכבים כאלה ישנים בכלל?)

אשמח לעצה

Golf CL 1.8 1995

פורסם

מחיר המחירון אינו שייך .

תורידי את המחיר לדעתי זאת הדרך היחידה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

שבוע שעבר מכרתי פיאסטה 95' עם בעיות בחשמל, חופש במסרק הגה וטסט שנגמר אחרי הפסח. שעתיים אחרי העברת בעלות קונה התקשר להגיד שהרכב לא מניע (לא רצה שום דבר חזרה, רק שאל אם השתמשתי בכבלים באותו בוקר).

אז הכל עניין של מחיר. בדקתי כמה אנשים מבקשים ביד2 על אותו דגם, הורדתי ממחיר דברים שציינתי למעלה ומכרתי תוך שבוע.

פורסם

בדקתי ביד2 והמחירים בין 8500-13000. אני כרגע על 5500, לרדת מתחת לזה כבר נראה לי ממש ירידה לזנות, לא?

אפשר לשאול בכמה אתה מכרת? ומה הציעו ביד2?

העניין הוא גם שלא שמתי תמונה (לא כדי להסתיר את הבעיות פח או משהו, פשוט כי הרכב נמצא בפ"ת ואני לומדת בחיפה), יכול להיות שזו בעיה?

שבוע שעבר מכרתי פיאסטה 95' עם בעיות בחשמל, חופש במסרק הגה וטסט שנגמר אחרי הפסח. שעתיים אחרי העברת בעלות קונה התקשר להגיד שהרכב לא מניע (לא רצה שום דבר חזרה, רק שאל אם השתמשתי בכבלים באותו בוקר).

אז הכל עניין של מחיר. בדקתי כמה אנשים מבקשים ביד2 על אותו דגם, הורדתי ממחיר דברים שציינתי למעלה ומכרתי תוך שבוע.

Golf CL 1.8 1995

פורסם

חובה לשים תמונה,עצם העובדה שאין מרחיקה לא מעט אנשים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חובה לשים תמונה,עצם העובדה שאין מרחיקה לא מעט אנשים.

+1

לפי מחקרים בפסיכולוגיה מודעה עם תמונה מעלה את סיכויי הקניה בכמעט 19% אם אני לא טועה עם אותו טקסט !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הערכתי שמבקשים 4000 ש"ח בממוצע. פחות טסט (800+), תיקוני הגה (700) וחשמל (400) הגעתי ל2000. זה מה שפרסמתי, אך הייתי מוכן למכור בפחות (לאחר פסח בלי טסט הייתי מוכר רק לפירוקיה). בסוף קיבלתי נטו 1400. (עשיתי כמה טעיות במו"מ, מאמין שיכולתי לקבל 100-200 יותר).

נכון זה לא הרבה, אבל הייתי ריאלי למצב הרכב מבחינה חיצונית, מכנית וחוקית (טסט).

אני רואה שמחירים לגולף ממש גבוהים ביחס לשנים על הכביש. 5500 נשמע סביר. אך צריך להתחשב בביקוש, אם לא מתקשרים, כנראה שהרכב עדיין לא אטרקטיבי.

עוד אופציה - חברים. אולי מישהו מחפש רכב ראשון.

פורסם

כדי להאיץ את המכירה את ממש חייבת לייפות את הרכב כמה שאפשר (שטיפה ,שואב אבק ,חומר לדשבורד ) ואז לצלם אותו בתמונות כמה שיותר מחמיאות ורק אז לסדר את המודעה שתהיה מושכת ולא מונוטונית ואפורה וכמובן שיהיו שם כמה תמונות.

ואני מבטיח לך אישית שאת תראי שיפור עצום בכמות הפניות .

אם לא תשכחי להקפיץ את המודעה מידי מספר ימים תמכרי אותה בפחות מחודש .

תעשי את כל זה ואז תצליחי למכור.

פורסם

בקיצור מודעת רכב זה כמו מודעה באתר הכרויות-תשקיעי בניקיון ובטיפוח ותמונה יפה תקבלי פניות רבות :-)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אלטרנטור משופץ עולה פחות מאלף שקל. אם זאת הבעיה היחידה של הרכב , תעשי שיקולי עלות תועלת ותראי שכנראה הכי טוב בשבילך זה בכל זאת להשקיע בו כמה מאות שקלים ולמשוך אותו כבר עד הגריטה.

• תוכן חדש...