Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכסה באופן קבוע, במיוחד בקיץ. התועלת (למי שלא מתעצל) גבוהה. לא מדובר רק על שמירה על הצבע אלא גם שמירה על פנים הרכב דשבורד, פלסטיקה וכד'. אצלי הרכב בן 11 והפלסטיקה בפנים נראית כמו חדשה. כמו כן עוזר להאט את התהליך הבלתי נמנע של עכירות פנסים העשויים פלסטיק.

הרכב שלי בצבע מטאלי בהיר, אני מניח שיש נזק לצבע שנגרם מכיסוי מלוכלך שנע ברוח, אבל אני לא מבחין בכך. אולי אם הרכב היה בצבע כהה הנזק היה בולט יותר. סה"כ הצבע של הרכב נראה טוב משמועותית מרכיבים מאותו דגם ושנתון, וגם טוב יותר מרכבים צעירים יותר. סה"כ הייתי אומר שהתועלת עולה על הנזק (למי שלא מתעצל).

כמו שהזכירו קודם לכן, רכישת כיסוי אינה השקעה חד פעמית ואם משתמשים בו יום יום וחונים בשמש אז כיסוי סטנדרטי (כזה שמוכרים בהום סנטר וכד') לא יחזיק יותר משנתיים. כמובן שיש גם סיכוי שמישהו יגנוב את הכיסוי לפני כן.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי עד לא מזמן רכב ספורט, שהייתי מכסה אותו קבוע יום יום, אחרי שמכרתי אותו אני לא מרגיש צורך לכסות את הרכב הלא כל כך מיוחד שיש לי כרגע, כיסוי שמשה קדמית עושה את העבודה מצויין!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

את הרכב של ההורים הייתי מכסה בגלל שורטיי רכב למינהם... כרגע לא מכסה את הרכב אולי בקיץ שיהיו ימים חמים במיוחד .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

האמת ששאלתי בגלל שאני שוקל להשתמש בכיסוי לקראת הקיץ - ורציתי לדע כמה קריטי יהיה להשתמש או לא.

בוא נאמר שלאחר קריאת התגובות, אני עדיין מתלבט :)

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

אין מה להתלבט. אם אתה רוצה לשמור על הרכב שים כיסוי, אם לא אכפת לך מהרכב אל תשים כיסוי.

השמש מייבשת את כל הגומי כולל בחלונות ודלתות, צמיגים, פלסטיקים בסלון. גם כיסוי מוריד טמפרטורה ונעים יותר להכנס לרכב בקיץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מכסה בעיקר כי ילדים סקרנים מרימים קצת כדי לראות, והסיבה האמיתית? פשוט עצלן מדי .

אגב אחד החששות שלי שלא יעשו נזק לאוטו מתחת לכיסוי,רק כי למישהו כואב שיש רכב שמכסים אותו.

פורסם

דווקא לפי ניסיוני להיפך. מכיוון שרכב מכוסה ניראה כמו משהו ללא צורה - הוא לא מושך תשומת לב (במיוחד כיסוי עפור ולא כיסוי זוהר עם ריצ'רצ'ים וחלונות למספר רישוי). בכל השנים שיש לי רכבים, את רובם אני מכסה ואולי רק מספר פעמים בודדות מישהו התעניין מה יש מתחת, אבל אף אחד לא הוריד כיסוי מאובטח ברצועות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם לא אכפת לך מהרכב אל תשים כיסוי.

שמע, מהמקצוע למדתי שאמירות כאלה קיצוניות הן בד"כ לא מדוייקות :) אני מבין למה אתה מתכווון, אבל אני בספק וכל

מי שלא שם כיסוי "לא אכפת לו מהרכב". אני אישית שוטף את הרכב כל שבועיים, עושה כל שאשר גם מבחינה מכאנית כדי

לתחזק אותו כמו שצריך, וכמובן, שם גם כיסוי שמש (בסדר, זה בקטנה).

לגבי הכיסוי לרכב כולו, אני בהחלט שוקל את זה ברצינות, פשוט כמו שרבים וטובים אמרו פה - זה כמו לפתח "עין רעה".

יבואו ערסים ודווקא בגלל הכיסוי יעשו נזק במכוון.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

האמירה הזאת די מדוייקת למען האמת ולא קיצונית. שמש עושה נזק גדול מאוד לרכב (במיוחד צבע מטאלי). אומנם מבחינה מכנית הרכב שלך שמור וזה כמובן נהדר, אבל מבחינה חיצונית הוא מזדקן מהר מאוד ללא כיסוי (אלא אם כן יש לך חנייה מקורה).

מעבר לזה, עם כיסוי טוב לא תצטרך לשטוף רכב כל שבועיים - הוא יהיה נקי ומבריק גם אחרי חודשיים.

לגבי הכיסוי, אני מאמין שרחוב שלך יתרגל מאוד מהר.

פורסם
בקיץ אני מכסה את הרכב, למרות שאני מעדיפה מקומות מוצלים.

בחורף אני לא מכסה כמעט בכלל מכיוון שאין טעם לכסות בזמן שיש גשמים.

ל'

:mm_yeah: כנ"ל .

אני גם חושב שהתחלתי טרנד חדש בשכונה; אחרי שהתחלתי לכסות את רכב, פתאום עוד ועוד אנשים בשכונה

התחילו לכסות את רכביהם. 8)

נכון לעכשיו הרכב לא מכוסה וממש מלוכלך בגלל גשם בטעם חול. :-(

לא נורא- השבוע נעשה שטיפה + שואב + ווקס + טיפול בפלסטיקים וגומיות. :inlove:

זמין 8)

פורסם

^ גם לי יש אנטנה, אני מוריד אותה כל פעם שאני מכסה את הרכב.

אין לך מה לדאוג להברגה, פשוט תוריד את האנטנה ברגש וגם תבריג אותה בחזרה ברגש וההברגה תשמר כמו חדשה.

זמין 8)

פורסם

אוטוטו מתחילה עונת הכיסוי, בחורף אין טעם.

במשך השבוע, בעבודה, הרכב בחניה מקורה. בסופי שבוע (שישי ושבת) הרכב מכוסה.

מכסה רק אחרי השטיפה, ופעם בחודשיים בערך מכבס את הכיסוי.

אין ספק ששווה את ההשקעה.

פורסם

אם היה לי רכב ששווה הרבה, אולי.

יש לי כיום רכב בן 11 שאני מתכנן אולי לצבוע בכל מקרה בעתיד.

אז למה צריך?

יש לי בבית חניה מקורה אבל אני לא רואה את עצמי למשל הולך לקניות ומכסה את האוטו. זה פשוט אובססיה דבילית.

• תוכן חדש...