Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול, אני אפתח ואגיד שאני בן אדם של "הכול או כלום" , זאת אומרת שאם אני קונה דברים אני הולך או על המשהו הכי טוב(או מתקרב אליו) או על המשהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר, לא הולך על פשרות ביניים.

ברכבים זה גם ככה. אם אני מתכוון לקנות רכב אז אני אקנה רכב חזק יחסית למה שאני רגיל(איביזה FR למשל) ואם אין לי את האפשרות, אז אני אקנה רכב מ-א ל-ב(יונאי גטס ידנית) כמובן בהתאם לתנאים המינימלים שאני רוצה.

ואחרי כול ההקדמה, אני פונה אליכם עם השאלה בכותרת.

כי אני מכיר את עצמי, אני נוהג כמו סבתא 90 אחוז מהזמן, ואני מפחד שאני אקנה רכב חזק, אתלהב ממנו בהתחלה, אבל אחרי חודש אני אסע בו בדיוק כמו שהייתי נוסע על פונטו 60 כ"ס, וסתם אשלם הרבה כסף בירידת ערך ואחזקה.

מישהו היה במצב כזה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הבדל בין לקנות משהו הכי טוב או ללכת על משהו שיתן את התמורה הכי טובה לכסף, זה לא הולך ביחד או לפחות בתחום הרכב.

יש רכבים שהם חזקים אבל מיועדים לנסיעה יום יומית ויש רכבים חזקים שעדיף להשאיר כרכב לסופשים.

מבחינתי האידיאל הוא רכב ליום יום ורכב לסופי שבוע, כרגע המצב הכספי לא מאפשר את זה. אז הולכים על רכב חזק שמתאים לשימוש יומי אבל שרוצים הוא מספק אנדרנלין.

אז כן לפעמים מתלוננים קצת על הצריכת דלק, אבל אחרי שאתה נוסע על משהו "נחות" וחוזר לרכב שלך, אתה אומר שתז**ן הצריכת דלק.

אז לשאלתך, לא, אני אישית לא מצטער על הרכישה.

Got To love It

פורסם

היום כל סבתא בת 80 קונה איביזה FR או אאודי A1... מה יש לה להפסיד תכלס? הכיס והתקציב אלה הגורמים שהכי מגבילים היום אנשים, מן הסתם בן אדם עם כסף לא יקנה יונדאי גטס ידנית גם אם הוא סתם צריך "להגיע מ-א ל-ב".

פורסם

אני מכיר את התחושה הזאת, למרות שלא היה לי רכב ספורט...אבל היית רוצה. יש לי עכשיו פנדה שמתאימה בול לצרכים שלי, וחסכונית מאוד בדלק וכו' אבל אני כל שבוע באופן קבוע מקבל שגעון למכור אותה (למרות שהיא רק בת שנה) ולקנות אבארט 500.

למה? לא כי אני נהג שודים ולא כי אני ילד מתלהב (גם לא ילד נקודה חחח) אלא כי זו פנטזיה שיהיה לי רכב כזה, אוהב איך שהוא נראה, מגניב בעיני שהוא זריז וכו'. להגיד לך שאני אשאר הרבה שנים עם הפנדה כי היא בדיוק מה שאני צריך? לא נראה לי...אני לא טיפוס של פרקטיקה בלבד ומסוגל "לזרוק" כסף על חלומות גם אם יודע שאצטער על זה בטווח הארוך. לפני חצי שנה כמעט החלפתי אותה באאודי A1 :-D.

פורסם

לא תתחרט. גולף מהירות היו לי כבר שתיים, אבל רק ב- GTI אתה מרגיש משהו שונה. איך אומרים? את ההבדל תרגיש בסיבוב (אפילו שזו פרסומת ישנה ל- ZX). וגם בכל פעם שתחליף הילוך ותשמע מין "אומף" כזה או גז ביניים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חיש עוד אופציה - ישנן מכוניות ספורט של פעם ... כלומר בפועל הם לא יתנו ביצועים יותר מידי מלהיבים מבחינה אבסולוטית אבל התחושה הסוביקטיבית נהדרת עדיין.

זה פתרון לשילוב בין סבתא, חשבון בנק, אהבת המיוחד ותחושת אקשן קטנה :)

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך מה בדיוק אתה רוצה או מצפה מהרכב. אתה מתכוון לצאת איתו לנסיעות פנאי בזמנך החופשי? לקחת קורסים כלשהם של נהיגה מתקדמת, או להשתתף בתחרויות כלשהן, שמתחילות לצוץ כאן? סתם רוצה רכב שיאיץ יותר טוב, כשאתה לוחץ על הגז, ביציאה מרמזור? חוץ מזה, זה גם עניין של מה כל אחד יכול להרשות לעצמו, והחיוך שהרכב יכול להעלות לך על הפנים, כשאתה יוצא אליו בבוקר מהבית :) החיבור הזה הוא חלק מהכיף ויש לו גם משקל בהרגשה הזאת של "בזבוז או לא".

לדעתי, אם זה משהו שאתה יכול להרשות לעצמך מבחינה כלכלית, ואתה תהנה מזה, זה לא בזבוז, כמו שאף דבר אחר שגורם להנאה הוא לא באמת בזבוז.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יצא לי להתנייד תקופה מסויימת בין הלאון טורבו לאאודי 2.0T על פג'ו 407 2.2.

מה אני אגיד לך, האוטו נוח, מאובזר, אלגנטי אבל עגלה בטרוף.

לא יכול להיות ברכב שמגיע לקווים האדומים שלו וקצה גבול היכולת לפניי, אני צריך רכב שלא יגביל אותי אחרת אני פשוט לא נהנה מהנסיעה.

גם ברגעים קטנים כמו פניה טובה, עקיפה, עיקול טוב, רכב ספורט\יבי עושה את כל ההבדל.

האם זה שווה את ההפרש במחיר ואת עלויות התחזוקה?

כמובן שלא, אבל רק אם חושבים על זה באופן רצינאלי, אנחנו חובבי רכב, אצלנו הרציונאל מזמן עף מהחלון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה בפורום של חובבי רכבים אתה חושב שמישהו באמת יגיד לך שהוא מצטער על קניית רכב ספורטיבי?

חשבתי על זה, אבל בכול זאת יש פה מגוון רחב של אנשים, מכול מיני שכבות סוציואקונומית.

בכול מקרה, קיבלתי תשובה לשאלה באופן די חד משמעי, אז יאאלה, נמשיך לחסוך :)

פורסם

אני משלם ביוקר על הביטוח, הירידת ערך בלתי נתפסת, אני מתדלק 98 וגומר מיכל בחצי מהמרחק שרכב ממוצע גומר ושצריך לתקן משהו זה בדרך כלל נגמר בבכי...

אבל מה? אני הבן-אדם הכי מבסוט בעולם!:beerchug: לא מתחרט לרגע על הרכישה, כבר שנתיים איתה...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שאני שונא אנשים שיש להם חלומות ויש להם אפשרות להגשימם ולא עושים זאת כי הם חוששים

הם מביאים לי את העצבים

ולפותח השרשור אתה יותר מדי הגיוני וחושב יותר מדי משמע אתה לא באמת אוהב את זה

אני חולה הגה ואין הגיון באהבה כמובן לא להגזים אבל אין מישהו בתחביב שלנו שזה משתלם לו כלכלית

• תוכן חדש...