Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

לפטופ של HP בן 3, הכל עדיין עובד בצורה תקינה למעט הכפתור המרגיז.

ניסיתי דרך כמה מדריכים ברשת לעשות זאת בעצמי אך ללא הצלחה. לא נראה נזק לכפתור או לסוקט שבו הוא יושב ועדיין

אין לי מושג מדוע הוא לא נכנס לאחר נסיונותיי החוזרים ונשנים.

למישהו הפתרונים? האם יש שיטות קסם לחברו בעצמי?

אם לא, יש למישהו מושג כמה יכול לעלות תיקון שכזה? אם תיקון כזה הוא לא יקר מדי, אשמח לקבל המלצות אודות מעבדות

או בעלי מקצוע שיכולים לבצע את המלאכה נאמנה.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתקשר מחר ל-HP, תבדוק אם המחשב עדיין באחריות, אם כן, אז שיחליפו לך את המקלדת.

אם לא, תפנה לחברת DCS, ותקנה מהם מקלדת, עם או בלי עבודה.

אם ישאלו אותך מה המק"ט של החלק, תגיד מה הדגם של המחשב, ואמצא לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנסיון של כמה לפטומים שאיבדו כפתורים, על הלוח עצמו יש מין צ'ופצ'יקים שעולים ויורדים, הם אלה שנותנים את "הקונטרה" לכפתור בלחיצה ומרימים אותו למעלה.

1. תסתכל על הכפתור עצמו ותראה באיזה צד הוא מתחבר אליהם.

2. תמצא מברג קטן, מהסוג של המשקפיים או שעונים, קטן ככל האפשרי. תכניס בין הלוח לצ'ופצ'יק המדובר ותרים למעלה.

3. "תקליק" את הכפתור חזרה ללוח (זה מין חיבור קטן בצורת U מעט סגורה בד"כ, מזכיר תפסנים של הפתעות מביצת קינדר)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

המקש נמצא אצלך?

האם המנגנון של המקש עדיין אצלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חיובי. גם המקש וגם המנגנון שלמים וללא פגע.

פשוט יום בהיר אחד הכפתור ניתז לו והתעופף מהמקלדת, מאז כבר שבוע אני מנסה לחברו אך ללא הצלחה.

אני משוכנע שלמישהו שיודע להתעסק בנושא, אפילו אם הוא לא טכנאי מקלדות מדופלם - ידע איך לתקן את הבעיה.

לגבי האחריות של המחשב - בזמנו שלמתי ממיטב כספי ע"מ להאריך את האחריות של המחשב ל-3 שנים מלאות.

אני לא זוכר בדיוק מתי הוא נקנה, יכול להיות שקצת מעבר ל-3 שנים ויכול להיות שמעט פחות מ-3 שנים.

אין לי שום קבלה וגם לא תאריך, אך הדבר היחיד שאני זוכר הוא שרכשתי אותו במחסני חשמל בת"א. יכול לעזור במשהו?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קשה להסביר לך בלי תמונה.

בעקרון יש 2 ברזלי זוית משני צידי המקש שאמורים להתחבר ל 2 ווים במקלדת.

ויש דגמים גם עם חלק עליון.

צריך לשחק עם זה עד שמבינים את הפרוצדורה.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אם אתה מאיזור הדרום אני מוכן לנסות לעזור, תיקנתי כבר כמה מקלדות, לרוב הצליח לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ולהעלות לפה?

לא, למה? תשאיר לעצמך למזכרת :wink:

אם אתה מאיזור הצפון דבר עם ארז (erezwolf). יש בבעולות מעבדת/חנות מחשבים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לגבי האחריות של המחשב - בזמנו שלמתי ממיטב כספי ע"מ להאריך את האחריות של המחשב ל-3 שנים מלאות.

אני לא זוכר בדיוק מתי הוא נקנה, יכול להיות שקצת מעבר ל-3 שנים ויכול להיות שמעט פחות מ-3 שנים.

אין לי שום קבלה וגם לא תאריך, אך הדבר היחיד שאני זוכר הוא שרכשתי אותו במחסני חשמל בת"א. יכול לעזור במשהו?

אתה יכול לבדוק כאן אם המחשב באחריות (זה רשום במערכות של HP):

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/weInput?cc=il&lc=he&dlc=he

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...