Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הענין הוא למה לעזאזל אנשים מפרסמים רכב ונרתעים עד שבא בנאדם רציני :x

כי הפרסום בחינם.

הרבה אנשים שמים סתם את האוטו שלהם בלוחות, שיהיה, אולי נרוויח.

הם לא באמת רוצים או צריכים למכור, אבל זה בחינם, לא ינסו?

זה החלק הארי של הצפת השוק המשומשות ופגיעה במכירות רכבים שבאמת צריכים להימכר.

אופנוען

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכלל לא התחלק. דוד שלי היה באותו מצב עם וולוו שקנה חדשה ב-84,טיפל לפי הספר כל השנים,מעט ק"מ .

החליט להפסיק לנהוג. משלא קיבל מחיר שביקש השאיר אותה לנכדיו.

אז שיתן אותה כבר עכשיו לנכדיו, האוטו עומד כבר חודש ככה. לא זז בכלל באותה תנוחה. ברור שהוא לא חייב לי כלום אבל יש מחירון שאיך שהוא משקף את שווי הרכב בודאי שלא כ"כ הרבה למעלה כמו שהוא דורש.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

מזל טוב על המכירה. אני מקווה שתמצא את הרכב שאתה מחפש שמור ויפה. אפשר לשאול למה מכרת את המגאן?

בקשר לאמינות, אני מסכים איתך. זה לא באמת משנה אם זה צרפתי או יפני, אם תטפל בה יפה, היא תהיה אמינה.

בקשר למחירי היפניות, אתה סותר את עצמך:

אין שום הצדקה לשלם 50K על יפנית בת עשור כשאפשר לקבל באותו הסכום צרפתיה בת מספר מועט של שנים שנוחה ומאובזרת פי כמה.

מאזדה 3 כרגע בלוחות במחירי שחיטה, ואפשר בקלות לגרד 08 עם פחות מ40K.

אני לא יודע אם ב40K התכוונת למחיר או למד אוץ, אבל בעקרון זה בערך המחיר של מאזדה 08, כ-ארבעים אלף שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאזדה 3 שהאבזור שלה זה טאסות ורדיו מהשכרה/ליסינג אולי. קשה לי להאמין שימכרו אחת פרטית מאובזרת במחיר כזה.

בעצם יכול להיות, כי בגלל שהרכב כ"כ נפוץ במגרשי החברות במחירים האלה בעלי הפרטיות חייבים לרדת במחיר בגלל התחרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קשה מאוד למכור היום מאזדה 3 עם כל התחרות שיש נגד חברות הליסינג. אני לא בקיא באבזור המטורף של רנו קליאו 3 (הרכב שפותח השרשור מחפש, כי הוא מאובזר וזול), אבל אתה צודק לגבי המאזדה. חוץ מבקרת אקלים, חיבור AUX ומערכת מקורית יחסית טובה, אין בה אבזור עשיר מדי. אהה, ופס עץ לאורך הדש בורד :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קשה מאוד למכור היום מאזדה 3 עם כל התחרות שיש נגד חברות הליסינג. אני לא בקיא באבזור המטורף של רנו קליאו 3 (הרכב שפותח השרשור מחפש, כי הוא מאובזר וזול), אבל אתה צודק לגבי המאזדה. חוץ מבקרת אקלים, חיבור AUX ומערכת מקורית יחסית טובה, אין בה אבזור עשיר מדי. אהה, ופס עץ לאורך הדש בורד :)

בחיים לא ראיתי מאזדה 3 עם פס עץ של ליסינג. המערכת שם לא משהו מיוחד ומה שהכי מפגר זה שאת הדגם החדש יותר הביאו לליסינג בלי בקרת אקלים. אישית אני לא רואה יתרון משמעותי בבקרת אקלים אבל אם אתה כבר משלם עדיף שיהיה. בכל אופן, זה מצחיק לראות שכולם קנו את הרכב הזה בגלל סחירות טובה ועכשיו הם נאלצים למכור במחירי זנות כמו שאתם מתארים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מזל טוב על המכירה. אני מקווה שתמצא את הרכב שאתה מחפש שמור ויפה. אפשר לשאול למה מכרת את המגאן?

בקשר לאמינות, אני מסכים איתך. זה לא באמת משנה אם זה צרפתי או יפני, אם תטפל בה יפה, היא תהיה אמינה.

בקשר למחירי היפניות, אתה סותר את עצמך:

אני לא יודע אם ב40K התכוונת למחיר או למד אוץ, אבל בעקרון זה בערך המחיר של מאזדה 08, כ-ארבעים אלף שקלים.

מאזדה 3 פליטת ליסינג נמכרת גם בפחות מ40K, יש ככ הרבה רכבים כאלה למכירה שהן פשוט התרסקו בשוק היד 2

לגבי החלק הראשון בהודעה, תחפש ביד 2 כמה אנשים דורשים עבור RUNX או יאריס משומשת אחרי לא מעט קמ וזו סתם דוגמא קטנה, יותר מזה, אנשים מבקשים על הונדה 02 סיויק כמו שמבקשים על מאזדה 3 07, מנפלאות שוק הרכב הישראלי, כוחו של היצע וביקוש.

המגאן נמכרה, כי להנות ממנה לא היה באמת זמן, ולהמשיך להחזיק בה כרכב יומיומי מבלי לצאת בסופשים להנות ממנה זה טיפשי ומיותר (ושקרן מי שיגיד שמחזיק ספורטיבית ולא יוצא פעם בשבועיים לפחות לטיול נהיגה או וואטאבר)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
(ושקרן מי שיגיד שמחזיק ספורטיבית ולא יוצא פעם בשבועיים לפחות לטיול נהיגה או וואטאבר)

לא לימדו אותך לא להכליל ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

המגאן נמכרה, כי להנות ממנה לא היה באמת זמן, ולהמשיך להחזיק בה כרכב יומיומי מבלי לצאת בסופשים להנות ממנה זה טיפשי ומיותר (ושקרן מי שיגיד שמחזיק ספורטיבית ולא יוצא פעם בשבועיים לפחות לטיול נהיגה או וואטאבר)

אז כנראה שאני שקרן.

היו לי במשך שנים רבות רכבים ספורטיביים (205GTI, וולקן, קליאו ספורט, אוקטביה VRS) ולא יצאתי לטיולי נהיגה כל שבועיים. אני חושב שהתדירות היתה פעם בחודשיים. עבורי יש הרבה הנאה בהתניידות יום יומית ברכב חזק, ידני, יושב טוב יותר על הכביש (קשיח יותר), שיש ממנו פידבק ישיר יותר, נראה טוב יותר ובד"כ מאובזר יותר מהגרסאות הרגילות.

כשהייתי רווק הכל היה אחרת, אבל כשיש משפחה הזמן הוא מצרך יקר ולא נראה לי שהלגיטימיות של להחזיק רכב ספורטיבי קשורה בתדירות טיולי הנהיגה שהרכב עושה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יוני עושים את זה בכאב לב וביגון ומוותרים על טיולים ומשתמשים ברכב יום יום עד שמגיעה פגרת הקיץ וחוזרים ללמוד.

גם אני מתפתה ללחוץ ורוצה לרבוץ בנס הרים כל היום, אבל ברגע שאני רוצה לעשות דבר אני נזכר שאין לי כסף לעוד טנק דלק בחודש :(

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אולי שקרן מי שאומר שזו סיבת המכירה.

emotion of motion

פורסם

לא באתי להכליל באופן גורף, אולי זה רק אני, אבל אני חושב שזה מיותר להחזיק כלי שאתה לא באמת ממצה, 4 חודשים היתה אצלי פעם אחת בכוכב יאיר וזהו.

CASPER כל אחד ומה שהוא נהנה ממנו, לנהוג ברכב חזק וידני כשהנסועה היא כל הזמן פקקים חזק ככל שיהיה זה לא באמת משנה מה יש לך מתחת לכמסה מנוע

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...