Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני נשוי:roll:, אז מועדונים.

LOL גם אני נשוי,טריק קטן: תתייחס לזה כאילו זה כלום וככה גם היא תתייחס:wink:

אגב שאלה לבעלי "ריח מועדונים":

תגידו אתם בכלל מרגישים את הריח ברכב אחרי שעה? ריססתי כבר חצי רכב ואני לא מרגיש:shock: (היה לי קליפורניה לפני וישר היו מרגישים) וגם אף אחד אחר. ככה זה גם עם המטהרים האחרים של החברה?

אגב לפי ניסוי עם ארבעה חברים כולם בהסכמה ברורה שזה ריח של חשפניות

פורסם
לכמה זמן מחזיקה לכם קליפורניה 1?

חודש לפחות,כמובן שהריח דוהה עם הזמן,אבל עדיין גם הריח הקלוש הרבה יותר חזק!

פורסם
לכמה זמן מחזיקה לכם קליפורניה 1?

חודש וחצי לכל הפחות. גם אני מוסיף מעט מים לקראת ימיו האחרונים ואני מקבל עוד שבוע וחצי בכיף.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני הנחתי אתמול ברכב ספוג ספוג בריח רכב חדש.

אני אדווח בהמשך.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם
אני הנחתי אתמול ברכב ספוג ספוג בריח רכב חדש.

אני אדווח בהמשך.

אני אשמח לעדכון, אני עוד לא שמתי ספוג, רק קצת בחלל הרכב ועל הריפודים.

פורסם
אני אשמח לעדכון, אני עוד לא שמתי ספוג, רק קצת בחלל הרכב ועל הריפודים.

ולכן הריח אצלך מתפוגג מהר.

זה ידוע שמטהרי אוויר הם שונים מכל הפחיות שמשחררות ריח בצורה קבועה ומבוקרת, מטהר אוויר מרססים ולאחר יום-יומיים ההשפעה מתפוגגת לחלוטין.

לכן, כתוב גם באתר שלנו בתקצירי המוצר, מומלץ מאוד לעשות כמו ש Reynls עשה, ופשוט להספיג פד במעט חומר, ולהניח בפינה נסתרת ברכב, זה ישחרר את הריח גם כן בצורה קבועה ומבוקרת, ובכל 3-4 ימים אפשר להוסיף קצת, בשיטה הזו בקבוקי חצי הליטר מספיקים לחודשיים בלי בעיה, ונהנים מריח חזק וקבוע.

תנסו...

אגב, פחות פועל עם הספריי של החשפנית כי הוא ממש קטן ויגמר מהר מאוד.

פורסם
ולכן הריח אצלך מתפוגג מהר.

זה ידוע שמטהרי אוויר הם שונים מכל הפחיות שמשחררות ריח בצורה קבועה ומבוקרת, מטהר אוויר מרססים ולאחר יום-יומיים ההשפעה מתפוגגת לחלוטין.

לכן, כתוב גם באתר שלנו בתקצירי המוצר, מומלץ מאוד לעשות כמו ש Reynls עשה, ופשוט להספיג פד במעט חומר, ולהניח בפינה נסתרת ברכב, זה ישחרר את הריח גם כן בצורה קבועה ומבוקרת, ובכל 3-4 ימים אפשר להוסיף קצת, בשיטה הזו בקבוקי חצי הליטר מספיקים לחודשיים בלי בעיה, ונהנים מריח חזק וקבוע.

תנסו...

אגב, פחות פועל עם הספריי של החשפנית כי הוא ממש קטן ויגמר מהר מאוד.

תודה, אנסה ביום שישי את הנושא.

פורסם

חשוב מאוד לכל מי שמעוניין בהזמנה מהמבצע החדש של Dodo, ואינו רוצה להפסיד את הקופון 10% על יתר המוצרים, יש לפעול בצורה הבאה:

1. הזמנה רגילה רק של מוצרי Dodo + בחירה באפשרות משלוח כלשהי.2

2. הזמנה נפרדת ליתר המוצרים, שימוש בקופון 10%, ובמשלוח יש לבחור "איסוף עצמי" אך לציין בהערות שיש לצרף את המוצרים הללו למשלוח מס' X על שם X, אנחנו כבר נדאג לצרף את המוצרים לחבילה אחת.

פורסם
חשוב מאוד לכל מי שמעוניין בהזמנה מהמבצע החדש של Dodo, ואינו רוצה להפסיד את הקופון 10% על יתר המוצרים, יש לפעול בצורה הבאה:

1. הזמנה רגילה רק של מוצרי Dodo + בחירה באפשרות משלוח כלשהי.2

2. הזמנה נפרדת ליתר המוצרים, שימוש בקופון 10%, ובמשלוח יש לבחור "איסוף עצמי" אך לציין בהערות שיש לצרף את המוצרים הללו למשלוח מס' X על שם X, אנחנו כבר נדאג לצרף את המוצרים לחבילה אחת.

שאלה- האם ניתן לבצע חיפוש לפי מותג מסויים ? ככה יהיה קל יותר לראות את כל מוצרי Dodo ולבחור משם ?

הערה- תמלאו את עמוד המאמרים שלכם ותקפידו לעדכן אותו, זה יתרום גם עבור גולשים ללא ניסיון וגם עבור קידום האתר שלכם במנוע של גוגל :wink:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
שאלה- האם ניתן לבצע חיפוש לפי מותג מסויים ? ככה יהיה קל יותר לראות את כל מוצרי Dodo ולבחור משם ?

הערה- תמלאו את עמוד המאמרים שלכם ותקפידו לעדכן אותו, זה יתרום גם עבור גולשים ללא ניסיון וגם עבור קידום האתר שלכם במנוע של גוגל :wink:

בהחלט, מצד ימין מתחת לכל הקטגוריות, יש בחירה "על פי חברה", פשוט תבחר Dodo Juice.

לעניין המאמרים, זה מתעכב מכל מיני סיבות, אבל אני מבטיח שבסופו של דבר זה יתמלא ויסתדר.

• תוכן חדש...