Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיגרים רבותי סיגרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע לחופשה של שבועיים בחו"ל,

הייתי רוצה להתחיל לעשן קצת סיגרים מדי פעמים,

אשמח להמלצה ע סיגר למתחילים שאוכל לקנות בדיוטי פרי,

תודה

פורסם

אם כבר זולים ולא קובנים - ההעדפה שלי היא לויליגר.

קובנים טובים, יחסית לא יקרים (הכל יחסי, כמובן) - Hoyo de Monterrey Coronations.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שאלה אחרת...

למה? למה לנסות בכוח לקבל סרטן ריאות או סרטן בפה ובגרון??

ועוד לשלם על זה בכסף. ואחרי זה בעוד הרבה כסף?

ואני לא מדבר על כל המטומטמים שמעשנים (כן !! כל המטומטמים) ואני לא מדבר בכלל על כל המתחילים לעשן בגיל מבוגר.

ויש לי חבר שבגיל 23 התחיל לעשן ולא הוא לא עישן בצבא. וכל החברים ניתקו קשר איתו. להפעיל עליו לחץ להפסיק לעשן.

כרגע זה מתחיל לעבוד.

לדעתי ואני לא מפחד להגיד אותה.

גם לאנשים בפנים. זה שמי שמעשן הוא טיפש / מפגר / דביל / חסר עמוד שידרה / וכל דבר אחר שעולה לכם בראש.

ואני נותן דוגמא.

למה אתם לא משתמשים בסמים / ממריצים / סטרואידים? זה בדיוק אבל בדיוק כמו סיגריות / ממכר. ודופק את הגוף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נו מה, באת לבאס את החיים?

אני ממליץ להימנע מכל מיני ״בטעמים״. התוצאה די דוחה. מה שכן, סיגרים בטעמים שמשתלבים עם טבק (קפה ונגזרותיו) הם דווקא אחלה. כדאי לחשוב גם על סיגרלות, אם לא בא לך סיגרים גדולים (טעמי נוחות). בדיוטי מוכרים חבילות של הנרי משהו, סיגרלות עם קצת קפה, והתוצאה מאוד נחמדה. יש עשר סיגרלות בקופסא, וזה לא אמור להיות יקר מדי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נו מה, באת לבאס את החיים?

להפך. פחות נזקי עישון - החיים הרבה יותר יפים.

העיקר שכולם כאן רוצים לפתח את הגוף ואת הכושר. המנעות מעישון הוא הצעד הראשון בכיוון זה.

בכניסה לבית שלי מודבקות לא פחות מ-4 מדבקות נגד עישון - יוזמה של הבנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל חשוב שתבין שאף אחד מהכותבים לפני לא מעשן סיגרים (אחרת לא היה מעיז להמליץ לך על אלו שהמליצו).

סיגרים זה טעם נרכש בדיוק כמו וויסקי.

הכל תלוי בך ובכמה הגוף שלך מסוגל לספוג, וכמובן בטעם שתאהב.

אצטט הסבר (מכיון שאין לי כוח לכתוב בעצמי):

. לסיגר ישנם למעשה שלשה חלקים: ראש (אותו קוצצים), גוף ובסיס (אותו מבעירים).

2. היקף הסיגר כאומדן לקוטרו: ברוב המקרים, טבלת המדידה הבינלאומית מסמנת את היקף הסיגר ביחידת מדידה של 64 חלקי האינץ' (אינץ' 1 = 25.4 מ"מ) כלומר, אם לדוגמה נאמר כי אפיקור מס' 2 של הויו דה מונטריי הוא בעל היקף 50, אזי קוטרו הוא למעשה 50/64 אינץ'. ההיקף או הקוטר מייצגים את החלק הרחב ביותר בסיגר, בייחוד כאשר מדובר בסיגרים מגודל טורפדו.

3. ישנם לפחות שלשה שמות לכל סיגר: שם המותג, שם דגם מסחרי (מורה על צורה) ושם הגלריה (מורה על אפיוני המידה). שם המותג - שם הניתן לגודל ספציפי בתוך אותו סוג. למשל, פארטאגס לוזיטניאס הוא שם מותג אך יש לו גם שם מסחרי (דאבל קורונה) ושם גלריה (פרומיננטה). שכיח מאוד שגדלים מכל מני מותגים אינם מקבלים שמות ספציפיים ונושאים רק את שם הדגם המסחרי.

שם דגם מסחרי - מתייחס לשם המסחרי הרשמי כגון צ'רצ'יל, קורונה, לונסדייל. הצורות הרשמיות הללו מתייחסות בהתאמה לאורך וקוטר ספציפיים (חשוב לזכור שאף על פי כן עשויים להיות הבדלים מזעריים בין המותגים).

שם הגלריה - מגדיר את אפיוני אורך הסיגר, המשקל והקוטר עבור כל דגם ודגם. כך, שם הגלריה של צ'רצ'יל הוא ג'ולייטה ושל פטיט קורונה הוא מרוואס. בשמות הללו תיתקלו בעיקר כאשר תתבוננו במדריכי סיגרים, מעל תרשימים המדגימים את הגדלים השונים.

4. אורכו של הסיגר: אורכו של כל דגם מבוטא באינצ'ים והוא מהווה הערכה בקירוב בלבד משום שרק סיגרים בעבודת מכונה יכולים להתקבל באורכים זהים באופן מדויק.

5. צורת הסיגר: צורתו של הסיגר (לא הדגם) עשויה להשתנות בהתאם לקופסה בה הוא נארז. הסיגר יוותר עגול יותר אם ייארז בקופסת קבינט (קופסת עץ) או שיקבל צורה מרובעת מעט אם ייארז בקופסה שטוחה רגילה.

עוד מידע תוכל לקרוא כאן:

http://www.brillcigars.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=249418&depart_id=31780

למעשן המתחיל - הייתי ממליץ להתחיל מסיגר הנ"ל:

http://www.brillcigars.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=320425

או

http://www.brillcigars.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=320134

משניהם תהנה מאוד, והם לא יקרים בטירוף.

פורסם
שאלה אחרת...

למה? למה לנסות בכוח לקבל סרטן ריאות או סרטן בפה ובגרון??

ועוד לשלם על זה בכסף. ואחרי זה בעוד הרבה כסף?

ואני לא מדבר על כל המטומטמים שמעשנים (כן !! כל המטומטמים) ואני לא מדבר בכלל על כל המתחילים לעשן בגיל מבוגר.

ויש לי חבר שבגיל 23 התחיל לעשן ולא הוא לא עישן בצבא. וכל החברים ניתקו קשר איתו. להפעיל עליו לחץ להפסיק לעשן.

כרגע זה מתחיל לעבוד.

לדעתי ואני לא מפחד להגיד אותה.

גם לאנשים בפנים. זה שמי שמעשן הוא טיפש / מפגר / דביל / חסר עמוד שידרה / וכל דבר אחר שעולה לכם בראש.

ואני נותן דוגמא.

למה אתם לא משתמשים בסמים / ממריצים / סטרואידים? זה בדיוק אבל בדיוק כמו סיגריות / ממכר. ודופק את הגוף.

1++++

פורסם

באותה מידה ניתן לשאול מדוע אנשים שותים ויסקי. ירים את ידו זה ששתה ויסקי ולפחות בפעם הראשונה לא חשב שזה בערך המשקה המגעיל ביותר שקיים עלי אדמות.

זה בדיוק העניין עם טעם נרכש.

אגב, גם אחרי הפעם השניה והשלישית ששתיתי ויסקי אני עדיין חושב שזה אחד המשקאות הדוחים. פעם רביעית כבר לא היתה - אם כבר לגמור את הכבד שלי עם אלכוהול, לפחות שזה יהיה עם בירה טובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד.

אני יכול להגיד לך. שאני אוהב אלכוהול. אבל וזה אבל גדול.

אני שותה כוס גג 2. ביום חמישי או שישי.

ובזה זה נגמר.

לא תראה אותי שיכור מת. ולא שותה כל יום בערב חצי בקבוק.

זה הרבה פחות ממכר. ובגבול הטעם הטוב זה גם לא מזיק.!

סגריות אחרי השניה שלישית זה מתחיל להיות ממכר.

למה?????? בגלל כל החומרים הכימים שהכניסו לסגריה..

שתהיה ממכרת. ותעלים את הטעם של הסרטן שהיא מכניסה לך לגוף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בולשיט!

אני מכיר אנשים שעישנו יותר משתיים שלוש סיגריות בחיים שלהם והם לחלוטין אינם מכורים. זה הכל שאלה של מינון: לאורך איזו תקופה עישנת את הכמות הזאת?

חלק מאותם אנשים יכולים להעביר חודשים שלמים מבלי לגעת בסיגריה אחת ואז להתפנק עם סיגריה אחת ולהדליק אחת נוספת רק בעוד כמה חודשים.

באופן אישי סיגריות דוחות אותי. אני כן מדליק פה ושם איזה סיגר של כוסיות, אבל גם זה קורה אחת לכמה חודשים.

לא רואה מה הנזק בזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד - יש אנשים שנגמלו מסיגריות, ואז מסיבה כלשהי לקחו אחת - וחזרו לסורם. מדובר בתופעה נפוצה מאד, ויצרני הטבק בונים את סיגריות בדיוק במחשב כזו. סיגריות "לייט" כנרא יותר גרועות מרגילות כיון שכדי לספק את כמות הנקוטין אליה מורגל המעשן הוא נזקק ליותר סיגריות, ובהתאם לכך סופג יותר מכל אותם חומרים מזיקים. מאידך היצרן מרויח ממכירת יותר חפיסות.

Soundman - יש עדויות לכך שאלכוהול בכמות קטנה אולי מועיל לבריאות, למשל לבריאות הלב. הבעיה היא קושי להוכיח זאת בגלל מגבלות אתיקה על ביצוע מחקרים. במונח "כמות קטנה" בד"כ מתכונים בלא יותר מ-10 גר' אלכוהול בין פעם בשבוע לפעם ביום (כלומר סביב כוס בירה או כוסית משקה חריף).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...