Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחנת דלק סונול יש דלק 95 גולד (זה שמפרסם בטלוויזיה נירו לוי), מה למעשה יש בדלק הזה שאין בדלק 95 "רגיל" בתחנת דלק אחרת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מצטרף לשאלה.

אגב פעם מלאתי מיכל 95 גולד, והרגשתי שהרכב היה טיפה זריז, כששאלתי אנשים אמרו שזה סתם פסיכולוגי :-) !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

המתדלק בתחנה אמר לי שיש בדלק הזה כל מיניי תוספים והדלק יותר נקי, כמה זה באמת נכון,אני לא יודע.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שלום רב !

בגדול עם גולד ובלעדיו, איכות הדלק זהה, זה כלי מצויין לקידום מכירות, והדגש בפרסום הוא תמיד, על דלק מתוסף.

לידיעתך, כל הדלקים בארץ, בכל התחנות, הכל החברות דלק השונותףמתוספים עוד בבתי הזיקוק.

חייב להיות שיפור פסיכולוגי, למי שרוצה לחוש בסיפור.

בנוסף קראו כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=276099

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש עוד מילה אחרי המספר :lol:

אבל זה לא דלק חדש נכון ? אני זוכר את זה די מזמן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני דווקא מכיר בחור שעובד בסונול (קשר משפחתי, ולא, הוא לא מתדלק, תפקיד בכיר) וכששאלתי אותו הוא אמר שיש שם תוספים, אני לא מאמין שיש לו סיבה לשקר לי.

מעבר לזה, מאוד קשה לי להאמין שחברה כמו סונול תצא במסע פרסום שכזה כשאין מאחוריו כלום, הרי ברור להם שאם בסופו של דבר זה יתגלה הם יהיו בבעיה.

פורסם

ל-95 גולד הוסיפו שאריות של החמין משבת. זה משפר את הבעירה בצילינדרים.

וברצינות, קשקוש. אין בזה שום דבר מעבר לקידום מכירות.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אני דווקא מכיר בחור שעובד בסונול (קשר משפחתי, ולא, הוא לא מתדלק, תפקיד בכיר) וכששאלתי אותו הוא אמר שיש שם תוספים, אני לא מאמין שיש לו סיבה לשקר לי.

מעבר לזה, מאוד קשה לי להאמין שחברה כמו סונול תצא במסע פרסום שכזה כשאין מאחוריו כלום, הרי ברור להם שאם בסופו של דבר זה יתגלה הם יהיו בבעיה.

מה רצית שהוא יגיד לך זה חרטא אנחנו מסתלבטים על עם ישראל, ובסוף אתה פולט דבר כזה

בפורום ואז תביעות מתחילות לעוף באויר.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הוא לא שיקר, בדלק ישנם תוספים, אך גם בדלקים של המתחרים יש.

בזמנו היה "דלק דראגון" בדיוק על אותו משקל, שיווק שיווק ועוד פעם שיווק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסופו של יום אנשים, שווה לנסות לתדלק גולד ולראות את ההשפעה שלו אם בכלל זה מורגש, או להמשיך לתדלק בסדש כי שם הכי זול?

:-D

פורסם

לדעתי תמשיך לתדלק איפה שאתה מתדלק בדר"כ.

אם אתה תנסה את הדלק הזה יכול להיות שתראה הבדל אבל לפעמים זה רק פסיכולוגי, כי אתה חושב על זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אדרבא, אז שאל אותו מה ההרכב המדויק של אותם תוספים ואל תשכח כמובן לחזור ולספר לכולנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...