Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יצא לכם פעם להפעיל את האזעקה כשמכסה המנוע פתוח....מחריש אוזניים ...נכון...

אצלי ברכב חיברתי שני צופרים עם גיבוי לאזעקה כשכל אחד נמצא במקום אחר, כלומר לגנב ייקח כפול זמן לנטרל עכשיו...מה קורה אם אני מחבר סירנה של אזעקה נוספת בתוך תא הנוסעים-איפשהו בתוך הדש או מתחת...הרי במצב של חדירה לרכב האזעקה תפעל ולא תהיה אפשרות להשאר ברכב אפילו לא בשביל השתי שניות שלוקח לנטרל אותה כי זה פשוט מחריד אוזניים ועוד בתוך הרכב זה בכלל הורג!

מה אתם אומרים?

פורסם

עשיתי את זה כבר מזמן.....

לא רוצה לבדוק אם זה עוזר , דרך-אגב אם המוח של ההזעקה יושב במכסה מנוע אז זה לא יעזור לך כמה צופרים שלא תשים....( רמז-יחתכו לך אותה )

פורסם

, דרך-אגב אם המוח של ההזעקה יושב במכסה מנוע אז זה לא יעזור לך כמה צופרים שלא תשים....( רמז-יחתכו לך אותה )

לא בכל האזעקות המוח יושב על הצופר.בהרבה אזעקות המוח יושב בתוך הדש

פורסם

רוצה פתרון חביב?

קנה אזעקה משומשת, אפילו אחת שלא ממש עובדת.

תתקין אותה באופן בולט בתוך תא המנוע, את האמיתית שים בתוך האוטו, בתוך הדש, את החוטים שלה אתה יכול לשים בתוך צינורית ברזל גמישה (נראה כמו צינור של מקלחת). ולקבע אותה.

את הרמקולים אתה יכול לשים מתחת לדש, ומתחת לכסא.

בהצלחה!!!

רק תגיד לי איפה אתה גר, ואיזה אוטו יש לך, שנדע לא להתעסק :wink:

אם כבר התחכמויות, למה לא לשים נועל מיכסה מנוע?

תזכור, התקנה "סטנדרתית" קל מאוד לפרוץ. התקנה שהיא לא כל כך שיגרתית קשה לפרוץ.

בשעת לחץ הגנב מחפש את מה שהוא מכיר ויודע, אם הוא ניתקל בקשיים הוא יעזוב את הרכב.

אבל אם הרכב שלך "מוזמן" דבר לא יעמוד בפני אנשי שכם/ג'נין...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

במקרה שייגמר לך המצבר אתה תהיה בצרות צרורות שיצטרכו לגרור לך את האוטו למוסך-לעיתים מצבר שובק חיים בלי התראה מראש.

חוץ מזה שיכולה להיות תקלה באזעקה שלא תשחרר את הנועל מכסה מנוע.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

גנבים מיזמן מיסתובבים עם אטמי אזניים בזמן שהם פותחים מכסה מנוע...

חוצמזה ,לרוב, שניה אחרי שהם פותחים את המיכסה מנוע הם שולפים את המצבר וכל צמה או משו שמזכיר אזעקה..

נועל מיכסה מנוע לא מהווה בעיה לגנבים , פשוט "שולפים" את הגריל בקלות ,ועם האצבע המיכסה מנוע ניפתח

ואת המפסק של הפתיחת באגז (זה שמפעיל את האזעקה) כל גנב טיפש יודע לימצא ולנטרל ליפני שהוא פותח את הבאגז (אלא אם כן יש לו מיקום טוב..)

אז בא נגיד שתוך 10 שניות מהרגע שגנב נגע לך בגריל הוא כבר הולך לכיוון שבירת החלון כדי להיכנס לרכב (אם אין לו זמן ליפתוח את הדלת עם חוט ברזל)

בזמן הזה במיקרה הטוב האזעקה תעבוד 5 שניות..וכהמ אנשים מיתייחסים לזה ?

ואם הוא לא נגע לך באזעקה והיא עובדת עם התריסר צופרים שתשים מיכל כיוון הוא פשוט ישאר עם האטמי אזניים

ועוד 30 שניות הוא וחברו העוזר והמשגיח מיסתלקים מהמקום על שללם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סתם מעניין, איזה רכב יש לך?

זה לא רעיון מציאותי כל כך מכיוון שאזעקות רגישות מתחילות לפעול כשיורד גשם חזק או כשחתול עולה וכו'... אתה רוצה להעיר את כל השכונה? יביאו לך מכות וישברו לך את האזעקה :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

נועל מכסה חשמלי קשה מאוד לפרוץ גם אם מורידים את הגריל וגם אם אתה מחבר לגריל 2 אזיקונים עבים מהצד הפנימי של הגריל אז בכלל חבל על הזמן למי שינסה להוריד בכלל את הגריל מהרכב.

אני מדבר מניסיון כי לי היה נועל מכסה כזה והבעייה התחילה כשניגמר לי המצבר ולא הצלחתי לפתוח את המכסה, הבאתי פחח מקצועי אליי הבייתה ועד שהוא הוריד את הגריל לקח לו גם זמן כי הוא היה מחוזק עם אזיקונים עבים ובמקום הברגים הרגילים שמתי ברגים עם שייבות ,בקיצור עד שהוא הוריד את הגריל לקח לו רבע שעה לפתוח את המכסה וזה בלי לחתוך את הכבל כי הכבל מגיע עם סיכוך עבה וקשיח וצריך מספריים גדולות כאלה בשביל לחתוך אותו, בקיצור מאז ביטלתי את הנועל החשמלי ושמתי גלאי במקומו.

לא משנה,לגבי הסירנות אם יש להם גיבוי אז גם במצב של ניתוק המצבר או חתיכת הכבל שלהם הם עדיין ימשיכו לצפצץ ולא ניראה לי שיהיה למשהו זמן לפתוח ברגים ולזרוק את הסירנה עצמה ובטח לא 2 סירנות.

לשלוף מצבר ממש לא פשוט כי הוא לא סתאם מונח שם אלה מחובר עם ברגים וכך גם ההדקים שלו.

לפי דעתי הרעיון עם צופר נוסף בתוך הרכב יכול להיות מעניין מאוד...

פורסם

יש פיתרון לעניין נועל מכסה המנוע במקרה שנגמר המצבר, יש את ההתקן לחילוץ רכב שנגמר לו המצבר שמתחבר באמצעות שקעי המצתים של הרכבים, כלומר הטענה של המצבר ללא פתיחת תא המנוע, וכך אפשר להניע את הרכב או לפחות לפתוח את הנעילה במקרה שנגמר המצבר...

אני לא יודע עד כמה ההתקנים האלו יעילים ועובדים, אבל זכור לי שראיתי כמה וכמה פרסומות לכאלו "כבלים"...

חג שמייח

איתי

• תוכן חדש...