Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבא שלי קנה ב-73 סובארו פשע צהובה. כמה צחקו עליו שהמנועים של סובארו 'נשרפים' ובכלל אז תוצרת יפן נחשבה בארץ (בצדק או שלא) ללא איכותית.

התפיסה הקיצונית של 7 כריות אוויר, כאילו שאנשים לא מתים ברכבים כאלה.

אני נוהג במאזדה עם 2 כריות אוויר... למה זה הופך אותי? לפושע? לרוצח משפחות?

אז מה למכור את האוטו?

נכון לכל המתחרוחת יש 7 כריות, תתפלאו זה לא מעניין את כולם.

יש אנשים שמחפשים גג נפתח, יש כאלה שרוצים מגנזיום מקורי יש שרוצים נפח מנוע או הספק ואף אחד לא נותן את אלו ב 80K.

זה לא רכב לאנשים שסופרים את תצרוכת הדלק דרך החור של הגרוש. כי הוא גם לא חסכוני במיוחד.

למחיר הדמיוני הזה קוראים בידול ומיתוג. נשמע לכם קצת מוזר לשלם הרבה על רכב כזה? לי לא. יש פה חשיבה ואסטרטגיה מאוד מעניינת, שהיא גם יכולה להיכשל אבל עדיין מעניינת.

אני משוכנע שיהיה מי שירכוש את הרכב הזה, אולי ערסים, אולי נונקונפרמיסטים, אולי טפשים ואולי חברות ליסינג.

אני משוכנע שאצל היבואן לא יושבים אנשים טיפשים. ליבא רכב חדש על כל המשתמע מכך יכול להסב ליבואן הפסדים גדולים ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה.

תמיד אני שואל את המוכר... האם הוא היה קונה אחד כזה לעצמו?

אני באופן אישי לא הייתי קונה אותו אבל זה עדיין לא עושה אותו רכב רע או לא ראוי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי נראה מחיר גבוהה מידי לחדירה של רכב ללא מוניטין רב בארץ.

אם זאת, ציון של 2 כוכבי ריסוק לטנדר זה לא כזה נוראי. נחשו כמה היה לאיסוזו דימקס הקודם (לא החדש שרק התחיל להימכר פה, אלו שכבר מסתובבים שנים אצל הרט"ג)? או כמה היה למיצובישי האנטר לפני שהכניסו לו יותר כריות אוויר ובחנו אותו שוב?

שלא לדבר על שאר הרכבים המסחריים שנבחנו לאחרונה והן מתוצרת אירופה (סיטרואן ג'מפי, רנו...).

גם הטנדר הסיני הוא דור קודם ויהיה מעניין לראות איך יחדשו אותו לכשיגיע הזמן.

פורסם

אני משוכנע שאצל היבואן לא יושבים אנשים טיפשים. ליבא רכב חדש על כל המשתמע מכך יכול להסב ליבואן הפסדים גדולים ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה.

אנחנו רואים כאן דוגמה קיצונית איך עלותו המקורית של מוצר אינה קשורה כלל לתמחורו הסופי לצרכן.

ישבו אנשים והחליטו למתג גבוה את המכונית הזו ומזה נגזר המחיר.

מכונית עם 2 כריות אויר בשנת 2013, ללא מבחני ריסוק, עם צריכת דלק מוצהרת בתנאי מעבדה של 13.7 ק"מ לליטר... לרכב ידני, הספק נמוך ביחס לנפח מנוע.

לדגם הזה יש שלושה דגמי מנועים, שניים מהם לא עומדים בתקן האירופאי יורו 5, לכן הביאו את המנוע המוחלש לישראל.

מדע בדיוני גרוע במיטבו, הבדיחה חייבת לבוא בסופו של דבר על היבואן.

פורסם
היות ואף אחד מכם לא באמת נהג ברכב הזה וניזון מסטיגמות אז ההתלהמות לא במקום. זקני הפורום בוודאי זוכרים איך סובארו בראשית שנות השבעים נחשהב לרכב גרוע ולא אמין, כי פשוט לא הכירו אז רכבים יפנים.

אני לא אומר שזה רכב טוב, או שהתמחור שלו הגיוני.

אבל ההתלהמות שלכם קצת מוגזמת.

אם מביאים, כנראה שעשו סקר שוק וכן יצליחו למכור. למי? למה? בכמה? לא רלוונטי

הרכבים היפנים בתחילת דרכם וגם הקוראינים לא עמדו באותו סטנדרט של המקבילים בקבוצה, אבל פיצו על כך במחיר רכישה נמוך יותר לרכב מאובזר יותר. עם הזמן הם יישרו קו, גם באיכות וגם במחיר.

פורסם

אני משוכנע שאצל היבואן לא יושבים אנשים טיפשים.

גם על בטר פלייס אמרו את אותו הדבר...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נכון לכל המתחרוחת יש 7 כריות, תתפלאו זה לא מעניין את כולם.

יש אנשים שמחפשים גג נפתח, יש כאלה שרוצים מגנזיום מקורי יש שרוצים נפח מנוע או הספק ואף אחד לא נותן את אלו ב 80K.

זה לא רכב לאנשים שסופרים את תצרוכת הדלק דרך החור של הגרוש. כי הוא גם לא חסכוני במיוחד.

למחיר הדמיוני הזה קוראים בידול ומיתוג. נשמע לכם קצת מוזר לשלם הרבה על רכב כזה? לי לא. יש פה חשיבה ואסטרטגיה מאוד מעניינת, שהיא גם יכולה להיכשל אבל עדיין מעניינת.

אני משוכנע שיהיה מי שירכוש את הרכב הזה, אולי ערסים, אולי נונקונפרמיסטים, אולי טפשים ואולי חברות ליסינג.

תמיד אני שואל את המוכר... האם הוא היה קונה אחד כזה לעצמו?

אני באופן אישי לא הייתי קונה אותו אבל זה עדיין לא עושה אותו רכב רע או לא ראוי.

אתה עושה מאמץ להיות מקורי, אך רכב חסר מוניטין ועוד ממוצא סיני לא יכול להימכר במחיר גבוה מהמתחרים. אני בטוח שבמחיר הזה לא יימצא כמעט אף קונה פרטי. ראה דוגמת ה-MG שלמרות עיצוב לא רע ומפרט גבוה די נכשל בישראל עד עכשיו בשל תג מחיר לא תחרותי.

פורסם

בניגוד לבטר פלייס, שבה מהשניה הראשונה שאלתי את עצמי "תגיד זה אמיתי?"

פה אני חושב (בניגוד לרובכם) שקיים פוטנציאל.

אבל... ימים יגידו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מעניין איזה פטריות הזיה אנשי השיווק של 'חברת המזרח' אכולו לפני שהחליטו לשווק את הרכב בכזה מחיר, גם אני רוצה. :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חברים, אתם מפספסים את הנקודה הכי חשובה פה - מה עם חלפים? עכשיו יהיה אפשרות לבחור בין סיני לבין ...? אוזבקיסטני? פקיסטני? סודאני?! :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
בניגוד לבטר פלייס, שבה מהשניה הראשונה שאלתי את עצמי "תגיד זה אמיתי?"

פה אני חושב (בניגוד לרובכם) שקיים פוטנציאל.

אבל... ימים יגידו.

אני מנסה באמת להבין על איזה פוטנציאל מדובר? האם הרכב הזה יהפך פתאום לבטיחותי? חסכוני?

יש כאן בעיה ברמות הכי בסיסיות ושום תפאורה לא יכולה לכסות על זה.

פורסם

שמע, פיאט פנדה החדשה במחיר של 64K לא נמכרת פה בכלל.

וזה רכב עם מוניטין של חסכוני, אמין וכו' וכו'. רכב מבוקש לאללה בשוק המשומשות.

ולא נמכר! פשוט לא! ואלה שמיובאות כבר לארץ, נמכרות כאן דרך אאוטלט של חברות ליסינג ויד 1 מיבואן.

אז מה העתיד של הרכב הזה? כנראה מכירה לחברות השכרה ב-55K, אח"כ מכירה של הרכבים האלה לאחר שנה

בהנחה מכובדת של 20% מהמחירון שיהיה סביבות 70K, דהיינו ב...55K :lol: :lol: :lol:

וכאן קבור הכלב. פה בעצם הסיבה למחיר הגבוה. לא שום דבר אחר. אין פה מיתוג, אין פה כלום.

• תוכן חדש...