Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היות ואף אחד מכם לא באמת נהג ברכב הזה וניזון מסטיגמות אז ההתלהמות לא במקום. זקני הפורום בוודאי זוכרים איך סובארו בראשית שנות השבעים נחשהב לרכב גרוע ולא אמין, כי פשוט לא הכירו אז רכבים יפנים.

אני לא אומר שזה רכב טוב, או שהתמחור שלו הגיוני.

אבל ההתלהמות שלכם קצת מוגזמת.

אם מביאים, כנראה שעשו סקר שוק וכן יצליחו למכור. למי? למה? בכמה? לא רלוונטי

סובארו החדירה אז את התוצרת שלה רק באמצעות מחיר נמוך.

הסינים ו/או היבואנים שלהם מנסים לדלג על שלב חדירת השוק הזה ומתמחרים מראש גבוה מידי.

פורסם
בהצלחה.

Chinese-car-and-German-bicycle.jpg

הרגת אותי עם התמונה:lol: :lol:

הרכב הזה נכנס לתחרות בקטגוריה די חמה עכשיו, יש לה מספיק מתחרות שאולי עולות כ-10K יותר אבל מציאות אמינות ובטיחות רבה יותר.

פורסם

בכמה מנסה למכור לובינסקי את ה "MG" ,רשמית/מעשית ? כמה יש מהם על הכביש ? (אוטו יפה וטוב).ככה יהיה עם כל מי שמנסה לתמחר מנותק כמוהו.

פורסם

זה כאילו היבואן מסרב להכיר בעובדה שהרכב שהוא מוכר נחות ממתחריו וטומן את הראש בחול

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

באמת המחיר גבוהה לרכב חדש שמנסה להידחף לשוק הישראלי, אבל השוק הישראלי משוגע לגמרי והפוך על הפוך, אז אין לדעת כמה מכירות גרייט וול תצליח לעשות.

96 כח סוס + משקל רכב קל + גיר ידני + עיצוב לא רע (לטעמי) זה מהיתרונות הבולטים שאוליי ידברו לחלק מהצרכנים.

פורסם
סליחה באמת ששכחתי שאם זו לא ״שקודה״ או ״ואגית״ אז רק טפשים יקנו אותה.

מה זה קשור?

אתה היית קונה רכב - אפילו ב- 10K פחות - עם 2 כריות אוויר בלבד ולפני מבחן ריסוק (עם היסטוריה לא מבריקה בנושא) כאשר באותו מחיר אתה יכול לקבל רכב עם יותר כ"א ומבחן ריסוק מוצלח? אולי לילדים שלך היית קונה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שום סיכוי להצלחה בשוק הפרטי עם מחיר כזה.

רכב ידני בארץ עדיין נמכר בעיקר על משבצת המחיר.

לכן אלטו ופיקנטו מצליחות.

לכן C1 ב 55555 ש"ח מצליחה.

מי שיש לו ביד 82K ש"ח יש לו אינסוף אפשרויות אחרות בתחום המיני והסופרמיני, גם ידני וגם אוטומט.

אז הם בונים כנראה על הנחות לציי רכב ו/או על הנחות מפליגות גם ללקוחות הפרטיים שיקנו, אם יהיו כאלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יונדאי i20 ידנית נמכרת עם מראות מתקפלות, חיבור AUX, אבזור בטיחות מלא ו-4 חלונות חשמל ב-75,000 ויש גם שמועות שאנשים קיבלו הצעת מחיר של 70,000, וכמה כבר יעלה להתקין סאנרוף?

פורד פיאסטה ידנית נמכרת ב-75,000 והיא כוללת 7 כריות אוויר, שקע AUX, שקע USB ואבזור בטיחות מלא, אבל רק 2 חלונות חשמל (שביררתי על 4 חלונות חשמל פשוט אמרו לי תוסיף 500 שקלים ונעשה לך 2 חלונות חמשל מאחורה).

סוזוקי סויפט עם 92 כ"ס נמכרת ב-77,000, ובמבצעים גם בפחות (גם כאן יש 6 כריות אויר).

כל השלישיה הזאת קיבלה 5 כוכבים במבחני ריסוק ושימו לב גם שהבאתי 3 מתחרות: אחת יפנית, אחת אירופאית ואחת קוריאנית.

אז איזה סיבה יש לי להעדיף סופר מיני סינית במחיר יקר יותר שהיא חיקוי של טויוטה יאריס הקודמת (רק עם מנוע מיושן), עם 2 כריות אויר וציון בטיחות לא ידוע (בטוח שיהיה עלוב יותר), שיש לי סופר מיני אחרות טובות יותר.

למי שמשווה את זה שפעם צחקו על יפניות, במצרים המכוניות הסיניות זוכות להצלחה אדירה בגלל מחיר נמוך יותר מתוצרת יפנית/קוראנית מקבילה, היפניות שהגיעו בשנות ה-70 והקוראניות שהגיעו בשנות ה-80 לארה"ב ואירופה, אמנם היו בדיחות אבל גם נמכרו במחירים יותר זולים מהתוצרת המקומית.

גם בישראל, הקוראניות בתחילת הדרך נמכרו במחיר יותר נמוך מהיפניות והאירופאיות, ככה שמי שהיה קונה קוראנית בעבר, אמנם היה קונה רכב נחות יותר, אבל גם משלם פחות, כאן משלמים מחיר יותר גבוה מסופר מיני מודרנית אחרת (בין אם יפנית או קוריאנית, אירופאית).

כנראה שחברת המזרח לא לומדים מהכשלון של MG (בנתיים המכירות נמוכות וגם זה לליסינג).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
סליחה באמת ששכחתי שאם זו לא ״שקודה״ או ״ואגית״ אז רק טפשים יקנו אותה.

מה קרה, נעלבת? לנסות ליחס את התוצרת היפנית של אז לתוצרת הסינית של היום זו בדיחה, כי היום זה... היום. ליצרנים היפנים יש מקום של כבוד, שהסינים אפילו לא מכוונים אליו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הרגת אותי עם התמונה:lol: :lol:

הרכב הזה נכנס לתחרות בקטגוריה די חמה עכשיו, יש לה מספיק מתחרות שאולי עולות כ-10K יותר אבל מציאות אמינות ובטיחות רבה יותר.

יש לה גם מתחרים אירופאיים שעולים פחות.

תעדיף איביזה סטיישן חדשה ב6 אלף פחות או את ה"מה שזה לא יהיה" הזה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם לבחור בין זה לאיביזה, אז אין מה לחשוב בכלל. אבל באיביזה גם חסר קצת כ"א, לא? יש רק 4, אם אני לא טועה. כשאתה כבר נוהג ברכב עם 6 כריות אוויר, אז אין סיכוי להחליף לרכב עם 4 כ"א.

אז איזה סיבה יש לי להעדיף סופר מיני סינית במחיר יקר יותר שהיא חיקוי של טויוטה יאריס הקודמת (רק עם מנוע מיושן), עם 2 כריות אויר וציון בטיחות לא ידוע (בטוח שיהיה עלוב יותר), שיש לי סופר מיני אחרות טובות יותר.

לדעתי הסיבה העיקרית זה המנוע, שהוא יותר חזק מכל הרכבים שמינית, כך שזה עניין של סדר עדיפויות. מי שלא איכפת לו מהבטיחות, אבל כן איכפת מכוח המנוע ופוזה - יעדיף את הסינית הזו. עכשיו תיזכר איפה אתה חי ותגיע למסקנה שיהיה ביקוש לרכב הנ"ל.

פורסם

ARCO - אמ.... פוזה ?

עזוב את העובדה שאפילו ישראלים יודעים (או לפחות ידעו אט אט) שגרייט וול היא חברה סינית (לא פוזה בכלל.)

אתה באמת מסתכל על הרכב הזה בתור פוזה ?

זה לא כאילו הוא יאיץ מ0-100 ב7 שניות. אפילו I35 תהיה כנראה מהירה יותר.

ובכלל, העיצוב שאתה רואה בתמונה יהיה שונה מאוד מבמציאות.

תנאי התאורה המלאכותיים והממוחשבים גורמים לחלקים שונים לבלוט מאוד (כמו פסי הניקל בגריל הקדמי) וליצור מראה יחסית מרשים.

במציאות, זה ייראה שונה לגמרי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...