Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסם שהאיביזה סטיישן החדשה תמכר במחיר של74K. לי אישית זה עושה טוב על הלב. רכב כזה במחיר כזה ועוד עם יותר מ400 ליטר בבגאז. מושלם למשפחה צעירה.

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2545-2013-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-FLOW-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA%E2%80%93-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-73,900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html

מה דעתכם?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר מעולה,

אגב, שמתם לב שבאיביזה סטיישן ידיות הדלתות לא בקו אחד ולא בזווית אחת? ולא מקבילות לקו החלונות.

ממש צורם בעין.

פורסם

שמע, אם זה יגרום לבן שלי לפתוח את הדלת ביתר קלות, זה אפילו חכם.

אבל יפה ששמת לב.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מאז הייבוא של הסופר מיני הידניות, תמיד חשבתי לעצמי מתי יהיה גם ייבוא של גרסאות סטיישן/סדאן במחירים זולים.

מעניין לראות אם צ'מפיון ישכילו ויביאו גם את הפאביה ספייס עם אותו מנוע (כיום הפאביה הידנית נמכרת עם המנוע TSI86 ב-98,000 שקלים).

ואולי גם קרסו יפתיעו עם קליאו סטיישן ידנית מוזלת.

יהיה נורא מעניין לראות מה יהיה התמחור של הטולדו הידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחיר מצויין ביחס למתחרות, אבל המנוע וההספק לא צנום מדי לרכב שאמור להיות עמוס לעייפה בילדים/עגלות וציוד?

פורסם

במחיר כזה אפשר בכלל להתלונן על מנוע חלש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מגמה טובה מה שחסר זה סטיישן דיזל ידניות במחיר סביר.

סטיישן כבר יש ובכמויות(פוקוס ויונדאי) ידני גם לא חסר . דיזלים במכוניות פרטיות עדיין מעט מידי אופציות. וסטיישן דיזל ידנית נראה לי כלל לא . או אולי רק סקודה למוניות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
במחיר כזה אפשר בכלל להתלונן על מנוע חלש?

כן כי בסופו של יום אחרי ההתלהבות של הקנייה אתה אמור לשנע משפחה+ כל האביזרים הנלווים לה (עגלות וכדומה), ונראה לי שיש פה חיסרון מסויים.

ושוב בלי להתלונן על המחיר שעושה רק טוב למשפחות צעירות.

פורסם
מגמה טובה מה שחסר זה סטיישן דיזל ידניות במחיר סביר.

סטיישן כבר יש ובכמויות(פוקוס ויונדאי) ידני גם לא חסר . דיזלים במכוניות פרטיות עדיין מעט מידי אופציות. וסטיישן דיזל ידנית נראה לי כלל לא . או אולי רק סקודה למוניות.

יש מגאן סטיישן, טורבו דיזל רובוטית- כפולת מצמדים (לדעתי האישית, הרובוטית כפולת המצמדים הטובה ביותר כיום ברכבים בסגנמט).

עונה על כל הדרישות שלך למעט העובדה שמדובר ברכב גדול יותר, מאובזר יותר ויקר יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דווקא מגאן סטיישן מתאימה לי בול ,אבל אני רוצה ידני..

הרכב לא משרה שום הרגשה של "בא נשתעשע קצת" ובהתחשב בזה ובהתחשב בכך שבאמת מדובר ברובוטית ממש טובה, אין לעניות דעתי סיבה להתעקש על ידני.

אבל כמובן שבסופו של יום, רצונך, כבודך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש סיכוי שבמהלך השנה הקרובה תגיע רנו קליאו החדשה ידנית סטיישן דיזל?

מכונית יפה ומעוצבת, ובמחיר הנכון היא יכולה להצליח כאן.

1.jpg

פורסם

ובנוסף לפתחי המיזוג, הייתי שמח לדגם מעט חזק יותר. עם כסאות טובים יותר. נניח גולף 140 סטיישן ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...