Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל, עם כל הכבוד, השתלת מנוע זה לא לגו.

זה שיש מנוע וגיר "ביד" זה נחמד, לא זורקים אותם לתא מנוע וזהו.

יש רשימה כל כך ארוכה של דברים שתצטרך להחליף שזה פשוט לא רציני.

עדיף לקבל קצת יותר נסיון בשיפורים לפני פרוייקט כזה, שהוא מגניב שלעצמו אבל מאוווד גדול. תומר לא נגד כאלה פרוייקטים, להיפך, אבל ברור לכולם שזה לא יצא אל הפועל, כי אין טעם לזרוק פה 40-50 אלף ש"ח ותאמין לי שזה סכום ריאלי ואפילו קצת אופטימי, כשאפשר לקנות איביזה טורבו ועליה לעשות את העבודה.

אני בכלל לא נכנס לקטע שאין ממש מי שיודע לעשות עבודה מקצועית ברמה גבוהה בארץ.

ברור שלא זורקים אותם לתא המנוע , אבל מטרת הת'רד היתה לבדוק , אולי מישהו יודע

אם לפולו ולאיביזה יש מכלולים משותפים שיכולים להוזיל את העלות של זה , ולהעמיד

אותה על משהו בסנגון של שליש ממה שאתה דיברת עליו.(חלום ורוד מידי)

בכל מקרה, אני אבדוק עם אנשים באמת מנוסים , ואם זה יהיה סיפור רציני מאוד אז אני

אוותר על זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב אייל חוץ מהמנוע של 1.8T של האיביזה היא חולקת עם הפולו גם שילדה משותפת ובאשר להונדה סיוויק אתה יכול לראות באתרים בחול שרוב המכוניות המשופרות הם סיוויק, גולף, קורסה וסקסו אז אל תשמיץ את הסיוויק בגלל כעסים אישיים.

מסקנה: קנה איביזה טורבו! גם תחסוך כסף, גם מקורי, ובסך הכל חוץ מהסמל והפנסים בדיוק אותו רכב.

פורסם

אייל, אין כזאת פולו בארץ, מכאן שאין נסיון עם השתלה דומה בארץ.

הפולו והאיביזה דומות בדור שלפני האיביזה טורבו, כלומר הפולו בעלת שלדה שדומה לאיביזה GTI.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
אייל, אין כזאת פולו בארץ, מכאן שאין נסיון עם השתלה דומה בארץ.

הפולו והאיביזה דומות בדור שלפני האיביזה טורבו, כלומר הפולו בעלת שלדה שדומה לאיביזה GTI.

בוא נסכם את הת'רד בנימה אופטימית , ונאמר שתמיד יש פעם ראשונה... :D

עדכונים בהמשך...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם היתה בך נימה של רצינות , בציפיה למחיר נמוך יותר על הטירוף הזה ,

אני חושב שזה דווקא ניתן להעשות בהרבה פחות כסף : אתה צריך דבר אחד , וזה איביזה טורבו שהורדה מהכביש קומפלט -אוטו כזה נמכר בין 10-20 תלוי במצב המנוע ומאיפה הוא נרכש , כמובן שאם אתה קונה אותו הישר מהחברה שביטחה אותו זה יכול גם להגיע לסכום מצחיק של 4 ספרות .

עבודה+שיפורים בערך מה שנאמר פה, סדר גוגל של 10K, מקסימום 20-28K על כל הסיפור כולל מחשב , גיר , קלאצ , הצתה צמות חוטים וכו...בקיצור לעשות העברה של כל המכלולים באיביזה...כמובן שעדיף (גם לערך הרכב) לקנות איביזה במקום הפולו , אבל זאתי אפשרות!

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

אני חושב שזה דווקא ניתן להעשות בהרבה פחות כסף : אתה צריך דבר אחד , וזה איביזה טורבו שהורדה מהכביש קומפלט -אוטו כזה נמכר בין 10-20 תלוי במצב המנוע ומאיפה הוא נרכש , כמובן שאם אתה קונה אותו הישר מהחברה שביטחה אותו זה יכול גם להגיע לסכום מצחיק של 4 ספרות .

עבודה+שיפורים בערך מה שנאמר פה, סדר גוגל של 10K, מקסימום 20-28K על כל הסיפור כולל מחשב , גיר , קלאצ , הצתה צמות חוטים וכו...בקיצור לעשות העברה של כל המכלולים באיביזה...כמובן שעדיף (גם לערך הרכב) לקנות איביזה במקום הפולו , אבל זאתי אפשרות!

על זה בדיוק דיברתי.

אני אורב לאחת כזאת...

בינתיים אני ב STANDBY עם הפרוייקט הזה , עד למציאת כלה מתאימה ב4 ספרות עד התחום התחתון של 5 הספרות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על זה בדיוק דיברתי.

אני אורב לאחת כזאת...

בינתיים אני ב STANDBY עם הפרוייקט הזה , עד למציאת כלה מתאימה ב4 ספרות עד התחום התחתון של 5 הספרות.

אנחנו מחכים...

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

על זה בדיוק דיברתי.

אני אורב לאחת כזאת...

אנחנו מחכים...

מה קרה לכם???????????

מה זה הארס הזה???????????????

הבנאדם סה"כ העלה רעיון , ביקש לקבל חוות דעת וכל החבר'ה פה מתחילים לקטול ול*יין את השכל.

מה קורה לכם?? אסור לבנאדם לשאול שאלות לא הגיוניות לפעמים??? אסור להתעניין????

ממש מגעיל....

:?

:-)

פורסם

על זה בדיוק דיברתי.

אני אורב לאחת כזאת...

אנחנו מחכים...

:?::?::?:

בכל מקרה, את המשך ההתייעצויות שלי בנושא אני אעשה אוף ליין.

ואגב, אני לא חושב שהשקעת כספים ב106 ראלי זה דבר הרבה יותר חכם ממה שאני רוצה לעשות.. :evil:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה צודק,

אגב מה בנוגע לשאלת החוקיות?

אני אישית ,סתם אגב אורחא שומע סיפור על 106 ראלי מאוד מפורסמת שאמורה להיות משופרת מאוד ונוסעת לא טוב (עם כל ההשקעה...) וגם נראית רע.

בפרטי אמסור לך מי זו ותופתע מאוד.....

אותו בעל רכב הוא מאוד שחצן ללא סיבה למשל...

קח בקלות.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...