Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זהו, הגיע הזמן להחליף את הmp3 player הוותיק שלי (pioneer DEH-P7400MP) באחד חדש, נמאס לי מה6 שניות (בדוק) שלוקח לו לקרוא קובץ mp3 חדש, נמאס לי מזה שהוא לא יכול לראות קבצים עם יותר מ32 אותיות בשם וכו' וכו'...

אבא שלי בארה"ב עכשיו ומכוון שלפני שבוע חגגתי 24 החלטתי שזה יהיה מאוד נחמד אם הוא יביא לי מתנה מחו"ל.

אני חשבתי על ה Premier DEH-P960MP - http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_64496605,00.html

מה אתם אומרים? מצאתי אותו בפחות מ$400

כמה שאלות:

1. אין לו שלט הגה, מישהו יודע למה? מישהו יודע אם השלט הגה של המכשיר הישן שלי יכול לשלוט עליו?

2. כמה זמן לוקח למכשירים מהדור הזה להתחיל לנגן רצועת mp3?

3. האם ישנה אפשרות במכשיר הזה שבמקום לעשות mute אוטומאטי אם יש לי טלפון שיעשה pause?

* לשאלות הנ"ל לא מצאתי תשובה מחיפוש בPDF שהורדתי מהאתר שלהם.

אני אהיה מעוניין בהרכבה של איש מקצוע, בעיקרון אולי הייתי עושה את זה בעצמי (לא כזה סיפור להחליף רק את המכשיר עצמו) אבל אני אהיה מעוניין "על הדרך" להחליף את הכבלים שהולכים למגברים מאחורה לכבלים איכותיים יותר עם סיכוך טוב יותר (ולהעלים את הזמזום ששומעים כל פעם שזורם חשמל למנורות האחוריות/ימניות (הכבל אודיו עובר ליד הכבלי חשמל שרצים אחורה לחלק האחורי של האוטו, מה שאומר שבכל פעם שאני מאותת ימינה/מפעיל אורות ברקס/רוורס/דרך יהיה רעש של בזזזזז מעצבן)).

אז - יש המלצות למתקין טוב באיזור הרצליה/תל אביב שלא יישחוט אותי? כמו כן - יש המלצות לכבלי RCA טובים עם סיכוך מתאים לרכב ולמקרה שלי? (אני מוכן לשים כמה מאות שקלים).

תודה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. השלט כרטיס שלהם הרבה יותר מוצלח מהשלט הגה.

2. אני מאמין שפחות מחצי מהמכשיר שלך אפילו שתי שניות.

3.אני לא חושב שיש אבל תמיד אפשר ליצור אופציה כזאת במעבדה.

4. הרכבה אתה יכול להרכיב לבד כי זה אותו קונקטור אתה פשוט מוציא את החדש מכניס את הישן, רק להלחיף פחית.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
1. השלט כרטיס שלהם הרבה יותר מוצלח מהשלט הגה.

2. אני מאמין שפחות מחצי מהמכשיר שלך אפילו שתי שניות.

3.אני לא חושב שיש אבל תמיד אפשר ליצור אופציה כזאת במעבדה.

4. הרכבה אתה יכול להרכיב לבד כי זה אותו קונקטור אתה פשוט מוציא את החדש מכניס את הישן, רק להלחיף פחית.

1. מסכים ! יש לי את הכרטיס והיה לי את השלט הגה,השלט שיש לך כרגע כן שולט ( 90 % )

2. בהתחלה לוקח כמה שניות לדיסק להיטען ( ממש שניות לא רציני ) אחרי זה אתה כבר לא רואה הבדל כול שיר עובר בפחות משניה כמו בכול דיסק רגיל !

3. שמעתי שיש דבר כזה במעכות חדשות אז יש מצב שיש שם

4. מסכים !

פורסם
אני לא יודע איך זה בפיוניר אבל באלפיין שלי זה עושה PAUSE.

זהו, גם אני חושב שבסדרות הגבוהות של פיוניר 8 9 זה גם עושה PAUSE

קרא אותם.

פורסם
תודה על התגובות, אז בקיצור - לבקש? :)
תבקש גם בשבילי ! :twisted:

רציני אחי לך על זה אתה בטוח לא תצטער ממכשיר ממש מדהים ( ממה ששמעתי ) ובמיבחנת מראה זה לדעתי נכמשיר בין היפים שיש ( אם לא ההההה יפה )

פורסם

אהלן,

קח איזה בלאופונקט מהסדרה הגבוה , עם תצוגה שתתאים ללוח מחוונים שלך. יש לי פיוניר , ואחרי ששומעים בלאופונקט (או אלפיין) , הפיוניר נשמע לא טוב. (אפילו הסדרה הבסיסית של בלאופונקט נשמעת מעולה)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עזוב אותך פיוניר קח SANKYO מהסדרות הגבוהות רדיו דיסק מטורף ישירות מסין מעביר שיר תוך שניה

מחיר בן זונה של 300 שקל שווה כול גרוש....:wink::lol:

פורסם
אהלן,

קח איזה בלאופונקט מהסדרה הגבוה , עם תצוגה שתתאים ללוח מחוונים שלך. יש לי פיוניר , ואחרי ששומעים בלאופונקט (או אלפיין) , הפיוניר נשמע לא טוב. (אפילו הסדרה הבסיסית של בלאופונקט נשמעת מעולה)

נשמע מעניין, אשמח לשמוע התייחסות נוספת לנושא.

עד $500 זה לא בעיה (בכל זאת אבא שלי היה בחו"ל ביום הולדת שלי... מגיע לי פיצוי, לא? ;)), לפי מה שראיתי אפשר לקנות CDA-9835 (הדגם הסולידי (בלי DVD או מסך LCD) הכי יקר של אלפיין) ב$375.

עד עכשיו היה לי תמיד פיוניר אז אין לי נסיון עם דגמים מחברות אחרות - ראש בראש - מי טוב יותר? הפיוניר פרמייר המוזכר למעלה או האלפין? (לא מעניינים אותי הסרטים ותצוגת הoled של הפיוניר)

מה שמעניין אותי מאוד:

איכות סאונד,

פיצ'רים שימושיים מבחינת שליטת סאונד,

מהירות בהתחלת נגינת mp3-ים,

יציאות preamp טובות,

אמינות,

שליטה נוחה (עם עדיפות לשליטה מההגה).

כמו כן - לפיוניר יש עדיפות קלה בגלל שהחלפת הפיוניר שיש לי כרגע בחדש היא פשוט ניתוק המחברים וחיבורם לחדש (אני מניח שהאלפיין יחייב אותי לנתק את הצמה של הפיוניר ולהרכיב את שלו...)

* לא מעניינים אותי איכות ההגברה ועוצמת ההגברה - אני משתמש במגברים חיצוניים, חשוב לי רק שהpreout יהיו איכותיים.

שוב תודה.

פורסם

אני מאמין שהאלפיין ואם תוסיף עוד 100 דולר תיקנה את החלום שלי : Nakamichi MB-100

הHU הכי טוב בעולם.

קרא אותם.

פורסם
אני מאמין שהאלפיין ואם תוסיף עוד 100 דולר תיקנה את החלום שלי : Nakamichi MB-100

הHU הכי טוב בעולם.

חשובה לי גם היכולת לנגן mp3, לפי מה שראיתי הnakamichi לא עושה זאת מה שפוסל אותו על הסף :|

כמו כן - מצאתי אחד ב$446, לא כזה יקר..

* למען הסר ספק - את כל הmp3-ים שלי קודדתי בעצמי מCDים מקוריים.

מבחינת סאונד מדובר על mp3-ים באיכות מעולה, קודדו עם lame encoder, חלקם בextreme preset וחלקם אפילו בinsane preset...

פורסם

Alpine CDA-7998 זה קורא MP3 וגם בין הHU הטובים שיש לפי דעתי.

מאוד מומלץ (גם לפי REVIEW שקראתי עליו).

אבל שוב אם תוכל לוותר בסוף על הקטע של הMP3 תיקח את ה NAKAMICHI MB-100 מכשיר ליגה!

חוץ מזה שאם אתה באמת מטורף תקנה את 9420 של רוקפורד אחחחח איזה מכשיר!!!.

קרא אותם.

• תוכן חדש...