Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את הרכב? את תיבת ההילוכים? אין עליו כלום באינטרנט (גם לא בגוגל...)

טוב? רע? לא נורא?

אני הולך לראות אחת כזו בקרוב ומעוניין במידע...

כן רפי, דיברתי עם אייל וכנראה אקפוץ אליו ביום ו' :-) העניין הוא שאני מכיר בעיקר דדרות ידניות אז אני מחפש אחרים עם ניסיון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ניסיון אישי אין לי, 3 לנצי'ות מתוכן 2 תמות מתוכן אחת אוטומטית כן היו לי.

רע? לא!

טוב? אוטומטי ואירופאי כמעט תמיד זה לא ממש טוב

לא נורא? בטוח!

הכוונה היא שלא מדובר בגיר בעייתי במיוחד,צריך להתייחס אליו בחשדנות יתרה כמו לכל גיר אירופאי מקביל ויש לבודקו היטב. אם הגיר אינו מחליק ופעולתו חלקה וההילוכים עוברים בזמן,אין סיבה,לדעתי,להירתע.

מעבר לכך מדובר בתמורה מעולה לכסף,ככל הלנצ'יות,מדובר ברכב מהנה,מעוצב ומפנק,מנוע מעולה וגם אמין (המערכות שמסביב קצת פחות). שים לב שכל החשמל עובד כולל חלונות נעילה בקרת אקלים וכיו"ב.

אם תחפש ברשת לגבי פיאט טמפרה/טיפו 2000 אוטומט (GRANDTURISMO) אולי תוכל למצוא מידע לדעתי מדובר באותה תיבת הילוכים,בפיאטים היתה נפוצה יותר.

אגב,את התמא האוטומטית רכשתי בטרייד אין,בוצע תיקון גיר ב 80000 ק"מ, אני מכרתי לשכן ב130000 ק"מ והוא החזיק בה עד שמלאו לה 180000 ק"מ ואז הלכה לעולמה בתאונה. לא אצלי ולא אצל השכן התעוררה בעיה כלשהיא עם הגיר,גם לא עם המנוע שהיה במיטבו עד היום האחרון.

אינני בטוח שהגיר שבתמא (ZF?) הוא אותו גיר שבדדרה, אם כן אזי השד אינו נורא.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הגיר שבדדרה זהה לזה שבטמפרה 2.0 והוא מתוצרת פולקסווגן דווקא,ונחשב לגיר טוב ואמין מה ZF שבתמא,שגם הוא היה לא רע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הגיר שבדדרה זהה לזה שבטמפרה 2.0 והוא מתוצרת פולקסווגן דווקא,ונחשב לגיר טוב ואמין מה ZF שבתמא,שגם הוא היה לא רע.

לגבי טוב, אני מסכים. הגיר בטמפרה 2.0 ליטר מחולק טוב הרבה יותר מאשר זה שבתמא. לעומת זאת, ה-ZF שבתמא מגלה עמידות ראויה לציון ולא נדיר לפגוש תמות עם מעל 200K וגיר שלא שופץ. גיר ה-VW מגלה רגישות רבה יותר, וסובל פעמים רבות מדליפת נוזל קירור אל שמן הגיר (רדיאטור משותף).

לגבי הרכב ספציפית, מדובר בקניה מעניינת מאוד במידה ואתה מחפש רכב משפחתי מפנק במחיר אטרקטיבי, אך ורק בתנאי שהאקזמפלר הספציפי שמור ומטופל היטב. מאידך, הגיר האוטומטי די פוגם באספירציות הספורטיביות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...