Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב,

מדובר על סיטרואן C5 2005 נפח 2000 לאחר מתיחת פנים שנסעה קרוב ל200K

כשהרכב עומד ברמזור, סלד סרק, במיוחד כשהרכב קר, מדי כמה שניות הרכב קופץ קדימה ואחורה, מרגיש כמו מקות.

לא יודע אם הדבר קשור, אבל בידיוק במצב כזה, בסרק, במיוחד כשהמנוע קר, כשאני נותן גז, הרכב מקרטע לחלקיק שנייה ורק אז מתחיל לסוע, פאם אחת הוא אף נכבה לי ברמזור בגלל זה.

מה יכול להוביל לבעיות אלו?

נראה לי חשוב לציין שהסלד נשאר מאוד יציב, ורק לעיתים ממש ממש נדירות החץ טיפטיפה מתנדנד.

תודה מראש

מיכאל

פורסם

יום טוב,

מדובר על סיטרואן C5 2005 נפח 2000 לאחר מתיחת פנים שנסעה קרוב ל200K

כשהרכב עומד ברמזור, סלד סרק, במיוחד כשהרכב קר, מדי כמה שניות הרכב קופץ קדימה ואחורה, מרגיש כמו מקות.

לא יודע אם הדבר קשור, אבל בידיוק במצב כזה, בסרק, במיוחד כשהמנוע קר, כשאני נותן גז, הרכב מקרטע לחלקיק שנייה ורק אז מתחיל לסוע, פאם אחת הוא אף נכבה לי ברמזור בגלל זה.

מה יכול להוביל לבעיות אלו?

נראה לי חשוב לציין שהסלד נשאר מאוד יציב, ורק לעיתים ממש ממש נדירות החץ טיפטיפה מתנדנד.

תודה מראש

מיכאל

מאד קשה לתת תשובה, יכולים להיות גורמים שונים, מבית מצערת מלוכלך או לא תקין ועד החטאת ניצוץ פה ושם או מזרק מפשל.

הדרך הנכונה לטפל בענין היא לבצע דיאגנוזה באמצעות סקנר במוסך.

• תוכן חדש...