Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולארי למבוגרים Doro 615

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, יש לנו אחד במשפחה, נרכש באורנג' עם שנתיים אחריות.

( אין טעם לנסות להזמין מחו"ל או כל דבר כזה או אחר, המחיר בחו"ל מגיע לכ 200 יורו ברכישה ( באירופה, לך תתחיל לשבור תראש בלהזמין מאיביי בקצת זול יותר...), ללא משלוח, כמו כן אפשר ליפול על מיסים בכניסתו במשלוח לארץ..., באורנג' רכשנו אותו באיזור ה 1250 נדמה לי או 1200, תלוי בכמות התשלומים, ממש לא רחוק מהמחיר בחו"ל ובאירופה וכמובן, שנתיים אחריות, שקט נפשי...)

יתרונות :

* עוצמות קול גבוהות במיוחד בצלצול

* עוצמת שמע בדיבור גבוהה ונוחה מאוד

* מכשיר סולידי ובנוי היטב

* מקשים מרווחים וגדולים - אין סיכוי לטעות בהקשת מספרים

* תומך במוקד חירום - שליחת SMS והתקשרות עם מספר גורמים שניתן לקבוע מראש

* תומך גם בלחצן מצוקה - שלפי דעתי גם מפעיל אזעקה או משהו בסגנון בעת הצורך ( קיים לחצן שכזה בגב המכשיר והוא גדול יחסית )

* זמן סוללה טוב

* מגיע עם עמדת טעינה מאוד נוחה וקלה ( בצירוף כבל MICRO USB ומטען USB ) שבעצם הכל מתחבר לעמדה, והמשתמש צריך סהכ להניח בעמידה את המכשיר בתחנת העגינה, מאוד נעים ונוח.

בגדול, מכשיר שבנוי היטב, סולידי וקשיח, מקשים נוחים מאוד, עוצמות שמע וצלצול מהגבוהים שיש.

כמו כן, המסך עצמו, בעל מסך גדול יחסית לסוג המכשיר, אותיות גדולות ונוח מאוד לקריאה וכמובן, שניתן להגדיל עוד יותר את הכתב.

המסך בהיר מאוד וקריא גם תחת שמש ישירה.

המכשיר נראה שהינו בעל אנטנות קליטה טובות ולא נרשמו בעיות בקליטה במספר איזורי הארץ.

לידיעתך, הדגם הזה מיוצר ע"י חברה שוויצרית המתמחה בייצור מכשירים לגיל המבוגר או למי שצריך מכשירים מהסוג הנ"ל ( בדקתי מראש ) ונראה שזאת חברה איכותית מאוד אשר שמה דגש במיוחד לצרכי האוכלוסיה.

**** ממליץ לגשת לסניף אורנג' מרכזי ולראות את המכשיר ולהתרשם ממנו במציאות, אין משהו שמתקרב לאיכות וליכולות שלו, בטח שלא מבחינת גודל המקשים והפונקציונליות , גם במצבי חירום , כרגע המכשיר הטוב ביותר לגיל המבוגר.

פורסם

1400 ש"ח למכשיר שכביכול מותאם לגיל הזהב, אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. :shock:

למה פשוט לא לקנות איזה נוקיה-בלטה בסביבות ה150-200 ש"ח ופשוט לתפעל אותו עם הרשמקול? כמעט אותו הדבר בדיוק.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

THEONE

את ראית את המכשיר בכלל, ביננו?

ראית מה הוא מציע? מה היתרונות שלו?

דבר ראשון, כל מכשירי הבלטה כיום, הם בעלי כפתורי מיני שלי בתור צעיר קשה ומעצבן איתם, אתה מצפה מגיל הזהב להתמודד איתם? נו באמת

דבר שני, מכשירי צפדה כמעט ונעלמו מן העולם, המכשיר הזה עדיין לא.

למכשיר יש כפתור מצוקה מיוחד, שכשאר נלחץ מפעיל אזעקה, יודע לחייג לעד 5 מספרים ומשגר SMS למספר נמענים, סוג של מוקד חירום כזה מובנה במכשיר וכמובן שניתן לצרף אותו למוקד חירום פעיל, המכשיר בלטה שלך יודע לעשות את זה?

דבר נוסף, כל מכשירי הבלטה הדראק הקטנים הללו, אכן עושים תעבודה בכללי לאיזה קבלן עפר או מישהו שצריך משהו מאוד בסיסי, אבל , עוצמת הצלצול חלשה בפי כמה מהדורו, כמו כן עוצמת וצלילות הדיבור, שונה לגמריי מהדורו, זה מותאם לקשיי שמיעה גם כן.

בנוסף לכל זה, המכשיר בלטה בעצמו, מאוד סולידי וקשיח וממש לא הולך להתפרק בקרוב.

אני עשיתי את המחקר שלי, 1400 זה למי שפורש על גבי 3 שנים תשלומים, תקנה בתשלום אחד או 12 ותקבל מחיר מוזל, שדרך אגב, באירופה המכשיר מגיע כמעט לכ 200 יורו, אז ההפרש ממש לא גדול + שנתיים אחריות.

לא שאני מהלל את המכשיר, אבל מי שעוד לא ראה אותו, מה הוא מציע, עם איזה ציוד הוא מגיע וכו'... או בכלל לא התנסה בו, אין מה להשוות לאיזה מכשיר בלטה מסכן עם כפתורי מיני, בהלצחה למי שמפנק את גיל הזהב שלו בדבר כזה שעולה 150 שקל...

המכשיר היחידי שעוד איכשהו מציע כפתורים טובים ויחסית גדולים, זה הנוקיה 100, מלבדו אין.

פורסם

השאלה היא האם העלות הנוספת מוצדקת. את זה יכול כל אחד לקבוע לעצמו.

אני יכול להעיד על ההורים שלי - שנמצאים עמוק בשנות ה-80 שלהם - שהם מסתדרים מצויין עם נוקיה 3100 ונוקיה 2200. אבל אין להם בעיות ראיה חריגות, השמיעה שלהם סבירה ואבי מסתדר עם המכשירים למרות רעד בידיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע איך הדורו הזה, אבלחייב לציין שלסבתא שלי הזמנו מכשיר בלטה סיני כזה ב-40 דולר, ובחים לא שמעתי מכשיר עם עוצמת סאונד כול כך חזקה כמו המכשיר הזה(גם בספיקר וגם באפרכסת)

ככה שלא יודע אם זה שווה 1400 שקל...

פורסם

לסבתא שלי יש את המכשיר הזה,

היא מרוצה מהעניין של החיוג המהיר (למרות שזה קיים בכל פלאפון), שהרמקול שלו מאוד חזק, הוא גדול, הפונטים גדולים (ויש לה בעיית ראיה ככה שזה מאוד קריטי), בסך הכול פלאפון שבנוי בדיוק למבוגרים.

סבא שלי משתמש בנוקיה 7230 קלאסיק, מכשיר די זול, אבל מספק את הדרישות שלו. יש לו מסך סביר בגודלו, מקשים שמספיקים לו, הוא רואה טוב יותר ככה שאין לו בעיה, ואם יש לו רדיו אז הוא מרוצה :)

ככה באמת - הדורו הזה מכשיר מושלם לדעתי למבוגרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...