Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים צריך עצתכם אני מחפש רכב ספורטיבי לא משהו להשתגע 120 עד 150 סוסים יספקו אותי גיר אוטמטי רוב הניסעות בתוך העיר, אני מחפש משהו שיהי קל לתחזוקה מבחינת חלפים וביטוחים הרכב הקודם היה מאזדה 3 האצ'בק.לא בא בחשבון האיביזות למינהם ופולו.חיפשתי המון זמן A1 2010 אך ללא הצלחה.אופציות נוספות יתקבלו בברכה.

שיפוצים..

פורסם

A1 לא תהיה זולה בביטוח וחלפים. היא יותר גרועה מהוגיות שאתה פוסל מהבחינה הזו.

אולי יאריס ספורט. או קליאו ספורט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ביטוח עד 4 וחצי אלף כולל זה בסדר זו גם ההצעה שקיבלתי לביטוח. האיבזות אני לא כזה שש עליהם בעיות מנועים גירים ירידת ערך.יאריס נשמע מעניין

שיפוצים..

פורסם

טיפולים נגיד 700 שח קטן וגדול 1500 בזה אני אוכל לעמוד לא בעיה למרות שאני לא מטפל במוסך מרכזי או מורשים למינהם יש לי מי שיטפל ברכב.בצורה טובה מאוד.

שיפוצים..

פורסם

אלפא מיטו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ניקו, קליאו ספורט אוטומטית?

תזהר, המהנדסים של רנו עוד עלולים לשמוע אותך... אופס, מאוחר מדי. :oops:

חפש גולף GTI דור חמישי, DSG6 האמין והטוב.

או לחלופין את אחותה הקטנה הפולו GTI.

פורסם
ביטוח עד 4 וחצי אלף כולל זה בסדר זו גם ההצעה שקיבלתי לביטוח. האיבזות אני לא כזה שש עליהם בעיות מנועים גירים ירידת ערך.יאריס נשמע מעניין

לפי דעתך בA1 שהוא רכב של אותו קונצרן שמשתמש באותם מכלולים אין את הבעיות האלו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קראתי הרבה על A1 אני יודע שהם דומים במכוללים אך ממה שקראתי לא דווח על הבעיות הנל ואנשים מאוד מרוצים ממנה.

שיפוצים..

פורסם
ניקו, קליאו ספורט אוטומטית?

תזהר, המהנדסים של רנו עוד עלולים לשמוע אותך... אופס, מאוחר מדי. :oops:

+1 :roflmao:

לא שמתי לב לדרישת האוטומט בלבד.

גולף GTI הוא לא ימצא בתקציב לדעתי.

פולו כן, אבל הביטוח+טיפולים יהיו יקרים, ובגלל זה אני לא ממליץ להיכנס לואגיות, למרות שלל היתרונות שלהן.

יאריס ספורט יכולה להיות אופציה טובה, אבל אני לא יודע אם יש אוטומט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ספורטיבית+אוטומטית:crazyeyes+זולה לתחוזקה= אין לי רעיונות.

אולי לאון\A3 עם מנוע 1.8TSI וגיר DSG.

לא בדיוק רכבים ספורטיבים, אבל נראה לי שיספקו את פותח השרשור.

אין יאריס ספורט אוט' וטוב שכך.

פורסם

אני הייתי פוזל לכיוון אלפא מיטו 2009-2010.

אני חושב שהאמינות תהיה סבירה, בסך הכל זו פונטו בתחפושת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן הכיון זה הa3 לאון אבל הa3 לא כזאת זולה לתחזוקה ראיתי סדרה 1 אבל גם שמה הביטוחים ואגרת הרישוי לא מצדיקות.

שיפוצים..

פורסם

עלות טיפולים פחות מעניין כי אני לרוב לא משלם על עבודה רק חלקים ואני לא מטפל המורשים למינהם.מה שמפחיד זה כשהולך חלק אתה מקבל את החום

שיפוצים..

• תוכן חדש...