Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עפ פגיעה בשסי chassis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

כולם אומרים לי שברגע שאני שומע פגיעה בשילדה, זה סימן רע ולישר לברוח מהר מהר בלי להסתכל אחורה.

השאלה שאלי היא, במידה וזאת מכה יחסית קלה (נגיד מאחורה) ובמידה ואני מודע לעובדה שקשה למכור את הרכב הזה

אז האם יש לזה עוד השפעות אחרות?

מכה קטנה מאחורה יכולה לגרום לרכב להפוף ללא בטיחותי, או להתפרק מהר יותר או לחלקים לההרס?

אני רואה פה פולו גולף שנת 2008 סומפורטליין עם 100,000 ק"מ ממש שמורה עם מכה בשילדה (שלא רואים) ב 40,000 אלף שקל, ובגלל שזה נשמע לי מציאה אני שואל אותכם.

תודה רבה חג פורים שמח :)

גדי

פורסם

כמו שאם תקמט דף נייר, הוא לא יחזור בחיים לקדמותו גם אם תשים עליו את כל הכרכים של האנציקלופדיה העברית, ככה גם רכב.

תוסיף לזה את העובדה שפה בארץ לא ממש מלמדים איך ליישר פגיעה ועושים את זה בצורה חאפרית ופוגעים בחוזק החומר - ותקבל רכבים בעיתיים לנהיגה, לא רק למכירה.

אני אישית הייתי מחפש משהו קצת יותר נורמלי מפולו גולף (פולו או גולף) עם פגיעה בשילדה. עדיף משהו עם עבר השכרה ועוד 30 אלף ק"מ על השעון אבל בלי תאונות.

פורסם

קצה שלדה עם הנחה משמעותית במחיר זה דבר אחד, פגיעה של ממש בשלדה, במיוחד מעבר לנקודות ריתום מתלים זה רכב שצריך ללכת למזבלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תכניס לעצמך לראש את המחשבה ש"מכוני בדיקה לא אמינים". נקודה.

עכשיו אפשר להתחיל לדבר.

במידה ואתה מחליט לבדוק את הרכב במכון בדיקה, תעלה את הבדיקה לשרשור ואני בטוח שיסבירו לך בפירוט מה חומרת הפגיעה.

בהצלחה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...