Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 120-130 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ראיתי שיש עכשיו הונדה למועדון "חבר".

יצא פרסום על זה?

לגבי מערכת המולטימדיה - היא לא סטנדרט, אלא מורכבת במסגרת המבצע ללקוחות הפרטיים אשר מקבלים את הרכב כולל מולטימדיה ב- 134,900.

להערכתי ב-"חבר" זה לא יכלול מולטימדיה.

יש לך הצעת מחיר מסודרת שניתן ללמוד ממנה מה המחיר ומה הוא כולל בדיוק?

אין לי הצעת מחיר.המבצע יחל רק בשבוע הבא.מחר אני אלך לסוכנות ואנסה לקבל קצת יותר מידע.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לי הצעת מחיר.המבצע יחל רק בשבוע הבא.מחר אני אלך לסוכנות ואנסה לקבל קצת יותר מידע.

מעניין מאוד.

תעדכן מה כולל המבצע בדיוק.

בכל מקרה - מניסיון על ההונדה החדשה, אני יכול להגיד לך שהיא - מדהימה!

יש לה מערכת מתלים חדישה שפשוט "מגהצת" את הכביש.

המנוע חזק והגיר עובד בצורה חלקה ביותר.

כמו כן המושבים קטיפתיים, רכים ותומכים.

תא המטען מעולה.

לחובתה ניתן לזקוף את מרווח הרגליים ליושבים מאחורה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
מעניין מאוד.

בכל מקרה - מניסיון על ההונדה החדשה, אני יכול להגיד לך שהיא - מדהימה!

יש לה מערכת מתלים חדישה שפשוט "מגהצת" את הכביש.

המנוע חזק והגיר עובד בצורה חלקה ביותר.

כמו כן המושבים קטיפתיים, רכים ותומכים.

תא המטען מעולה.

לחובתה ניתן לזקוף את מרווח הרגליים ליושבים מאחורה.

Bull היקר, אתה מעט מגזים לגבי הסיוויק. טובה מבעבר (והפתיע אותי קלות), אבל רחוקה מלהיות מושלמת.

נהגתי בידנית קרוב לשעתיים, היא בהחלט נוחה (נוחה מהותית מהדור היוצא, כמו שיש לך) - אבל לא מגהצת את הכביש.

המנוע מצויין כל עוד אתה נמצא בתחום העירני שלו, משמע מסל"ד ביניים ועד ניתוק / מגביל הצתה. בסל"ד נמוך עד בינוני - המנוע הזה אנמי למדי, הוא מרגיש מנומנם לגמרי ואין לו הרבה מה לתת או להשמיע. מעבר לכך, הוא גם לא מלהיב או מרגש מבחינת צליל.

המושבים נוחים ונעימים, אך תא הנוסעים שלה צפוף למדי - מקדימה ומאחור. גם לרגליים וגם לראש.

איכות החומרים / הרכבה לא מדהימים, זה ממש לא VAG או פורד. רכב ההדגמה השמיעה זמזומים קלים מפה ומשם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
Bull היקר, אתה מעט מגזים לגבי הסיוויק. טובה מבעבר (והפתיע אותי קלות), אבל רחוקה מלהיות מושלמת.

נהגתי בידנית קרוב לשעתיים, היא בהחלט נוחה (נוחה מהותית מהדור היוצא, כמו שיש לך) - אבל לא מגהצת את הכביש.

המנוע מצויין כל עוד אתה נמצא בתחום העירני שלו, משמע מסל"ד ביניים ועד ניתוק / מגביל הצתה. בסל"ד נמוך עד בינוני - המנוע הזה אנמי למדי, הוא מרגיש מנומנם לגמרי ואין לו הרבה מה לתת או להשמיע. מעבר לכך, הוא גם לא מלהיב או מרגש מבחינת צליל.

המושבים נוחים ונעימים, אך תא הנוסעים שלה צפוף למדי - מקדימה ומאחור. גם לרגליים וגם לראש.

איכות החומרים / הרכבה לא מדהימים, זה ממש לא VAG או פורד. רכב ההדגמה השמיעה זמזומים קלים מפה ומשם.

בהחלט דברי טעם.

מבחינת המנוע - מסכים שיש לו חסרונות לעומת מנועי טורבו קטנים, אבל סה"כ עובד בצורה נעימה.

מבחינת גיר- פותח השרשור התעניין באוטומט. ובגלל זה ציינתי לטובה את הגיר של הסיוויק שעובד בצורה נעימה יותר מהאפשרויות הרובוטיות (מה שמוריד מהפרק את דגמי ה VAG השונים ואת הפוקוס).

אם גיר ידני על הפרק, אז הוואגיות בהחלט אופציה מעולה והפוקוס הידנית מצוינת וסקסית.

לגבי המושבים - הם מעולים לתחושתי. איכות החומרים סבירה אולם איכות ההרכבה גבוהה, גם אם לא ברמת ה VAG.

בכל מקרה - מסכים שיש שיפור לעומת הדגם היוצא, למעט בעניין המרחב - הדגם היוצא ממש מרווח מקדימה ומאחורה, כולל מרווח רגליים מצוין במושב האחורי. לא מובן איך מהנדסי הונדה נפלו עם זה הפעם.

בסיכום כללי - במחיר שלה היא נותנת תמורה מעולה. שים לב שגולף במחיר הזה מגיעה די בסיסית (בלי מגנזיום, גלגלים קטנים, בלי שליטה מההגה וכיו"ב).

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הגולף מצויינת - עם תמחור הזוי. כרגיל...

לגבי הסיוויק, קשה לי לומר שיחידת הכוח שלה נעימה - אחרי סיבוב ביטי, הסיוויק הרגישה חלושה / עייפה / אנמית בנהיגה עירונית. גם בבינעירוני - בהאצות ביניים - התחושה הייתה פחות נמרצת ומידית מזה של מנוע הטורבו הצנום והחלש מהותית. הסיוויק מרגישה עירנית ושרירית כאשר לוקחים אותה גבוה במעלה הסל"ד, שם היא מרגישה ב"בית" ובמקומה הנכון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יכול להמליץ לך על סוזוקי SX4.

אחלה רכב ללא בעיות כלל ואחזקה זולה יחסית.

הרכב גם קצת יותר גבוה מהשאר בקטגוריה שלו וממש נוח.

גם אם המשפחה תתרחב.

בהצלחה!

פורסם
מעניין מאוד.

הייתי אתמול בסוכנות בתל אביב.

המבצע על הסיוויק כולל בין היתר את דגם הקומפורט 1.8 אוטומטי,ב124,900. הנחה של 10,000 ש"ח.

בנוסף מקבלים קודן+מרימי שמשות ומערכת חיישני רוורס במתנה.אגרת רישוי 2200 ש"ח.

בנוסף,הסוכן טוען שהקומפורט מגיע עם בקרת שיוט ושיש טעות בפרסומים.

בקשר למערכת מולטימדיה,הסוכן שם לא ידע על מה אני מדבר (ללא קשר למבצע חבר)וגם ברכב שהיה שם לא היתה מערכת מותקנת בדגם קומפורט.

היו המון פרסומים בתחילת השנה באתרי רכב השונים כולל קארספורום,שנאמר שהונדה מציידת את כל דגמי הסיוויק במערכת בלאופונקט NY800 ללא תוספת מחיר.

גם באתר הונדה יש קישור לכתבה בCARTUBE.

http://www.honda.co.il/?CategoryID=538

פורסם
הייתי אתמול בסוכנות בתל אביב.

המבצע על הסיוויק כולל בין היתר את דגם הקומפורט 1.8 אוטומטי,ב124,900. הנחה של 10,000 ש"ח.

בנוסף מקבלים קודן+מרימי שמשות ומערכת חיישני רוורס במתנה.אגרת רישוי 2200 ש"ח.

בנוסף,הסוכן טוען שהקומפורט מגיע עם בקרת שיוט ושיש טעות בפרסומים.

בקשר למערכת מולטימדיה,הסוכן שם לא ידע על מה אני מדבר (ללא קשר למבצע חבר)וגם ברכב שהיה שם לא היתה מערכת מותקנת בדגם קומפורט.

היו המון פרסומים בתחילת השנה באתרי רכב השונים כולל קארספורום,שנאמר שהונדה מציידת את כל דגמי הסיוויק במערכת בלאופונקט NY800 ללא תוספת מחיר.

גם באתר הונדה יש קישור לכתבה בCARTUBE.

http://www.honda.co.il/?CategoryID=538

המחיר מעולה - מאוד אטרקטיבי לטעמי.

לגבי בקרת שיוט - אין.

לאמא יש לי את הרכב הזה, עלה על הכביש לפני חודש. ואין בקרת שיוט.

לגבי המולטימדיה- הם יצאו במבצע שכולל מולטימדיה ב- 134,900, אבל בפועל נתנו הנחה קלה למי שוויתר על המולטימדיה, משהו כמו 4,000 ש"ח. וברור שבמסגרת "חבר" לא יתנו את זה, המחיר גם ככה מאוד אטרקטיבי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

בתקציב הנ"ל הייתי שוקל ברצינות לרכוש שברולט קרוז טורבו.

נדירה יחסית ונותנת תמורה מעולה לכסף.

גיא משברולט פרסם שיש במלאי מספר של רכבים מודל 2012 עם 0 ק"מ, הייתי מבקש נסיעת מבחן.

גם יפה,גם חסכוני.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
המחיר מעולה - מאוד אטרקטיבי לטעמי.

לגבי בקרת שיוט - אין.

לאמא יש לי את הרכב הזה, עלה על הכביש לפני חודש. ואין בקרת שיוט.

לגבי המולטימדיה- הם יצאו במבצע שכולל מולטימדיה ב- 134,900, אבל בפועל נתנו הנחה קלה למי שוויתר על המולטימדיה, משהו כמו 4,000 ש"ח. וברור שבמסגרת "חבר" לא יתנו את זה, המחיר גם ככה מאוד אטרקטיבי.

בהצלחה.

ביררתי שוב עכשיו מול הסוכנות.העניין הוא כזה:מי שרוכש את הרכב במזומן, מקבל מערכת מולטימדיה במתנה בשווי 9000 ש"ח.

במבצע של חבר,תינתן הנחה של 10 אש"ח אבל ללא מערכת מולטימדיה,אבל עם קודן מרימי שמשות וחיישני רוורס מתנה.

בקרת שיוט-יש לטענתם.נוסף לאחרונה ב5 דלתות כסטנדרט.

אין תוספת מחיר לצבע מטאלי.

לדעתי המחיר טוב במיוחד כשמסתכלים על ירידת הערך הנמוכה יחסית למתחרות של הרכב.

רק מוזר לי שאם נותנים מערכת בשווי 9000 ש"ח במתנה למי שרוכש במחיר מלא,ההנחה שנותנים לחבר ללא המולטימדיה,די נעלמת למי שבכל זאת רוצה מערכת כזו..

נשאר רק לתאם נסיעת מבחן ולהחליט.

פורסם

הם תמיד מייחסים למערכת שווי אסטרונומי.

לא קריטי עניין המולטימדיה, המערכת המקורית טובה מאוד.

אם יש בקרת שיוט כסטנדרט, אז מעולה!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אוקיי אז עשינו אתמול נסיעת מבחן על הסיוויק האצ'בק.

היה מעולה.הרכב ממש שקט,נעים ונוח לנו.אנחנו זוג עם תינוק ככה שאני רואה שהרכב בהחלט יספק אותנו ב3-4 שנים הקרובות לפחות גם עם ילד נוסף בע"ה.

האבזור יפה ומספק בהחלט ויש המון פונקציות קטנות ונחמדות .המחיר ב"חבר" ממש מצוין.

תודה לכולם על העזרה והעצות.

עכשיו נותר להחליט..שחור או לבן?:)

פורסם
ומה עם נושא האמינות?

הפוקוס כמעט בטוח שלא תהיה אמינה לתקופה של 6-7 שנים, כאשר שלנו כבר מתפרקת

ה i30 נחותה ברוב משאר הקבוצה

והרנו מגאן טורבו דיזל?! אני מעדיף שלא להגיב ולתתלך להבין לבד באותה מתכונת, של האמינות :lol:

ידידי, אני לא יודע מה עוללת לרכב שלך אבל הרבה רכבי פוקוס מלפני 6-7 שנים ואפילו יותר מסתובבים בכבישי ארצנו ללא כל בעיה מיוחדת ואשר עברו רק טיפולים שוטפים.

פורסם

לטעמי - לבן, ובגדול.

זה לבן שמפניה יפהפה.

עם הלבן רואים את הקונטרסט לעומת הגריל האפור מבריק בחזית.

וחוץ מזה - הרבה יותר פרקטי - שריטות, לכלוך וכיו"ב.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אצלנו היא עוד לא בת שנה ואתמול נלקחה כבר בפעם השלישית על גרר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...