Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש לא מצאתי דבר שיעזור לי להחליט על תכונות שעלי להתעקש ברכישת מחשב נייד, אשמח להעזר בחברי הפורום לפני רכישה מחר.

מחיפוש שעשיתי עלה הדגם הזה:

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K55VD/#specifications

כאשר המעבד הוא I7

750GB 7200rpm

4G DDR3 1600MHZ

הנייד מיועד להחליף את הנייח בכל הפעולות, בעיקר לימודים אבל כולל גם משחקים (רצוי).

האם להתעקש על שדרוג הזכרון ל8GB על מנת לפצות על חוסר בכונן SSD או שזה OVERKILL?

איזו מערכת הפעלה עדיפה 7/8?

האם בתקציב הזה, עד 4000, יש מחשב טוב יותר?

האחריות היא למשך 3 שנים ע"י IBM

אשמח לחוות דעת בעד/נגד.

תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זיכרון פנימי לא יפצה אותך על מהירות העבודה שייתן לך כונן SSD.

מערכת הפעלה לדעתי- 7. אם יש לך מסך מגע אז ה- 8 כבר יודעת לנצלו היטב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

8G זה חובה אם אתה רוצה להנות ממחשב מודרני באופן מלא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם SSD הוא קריטי?

אם כך, אז אבקש לשדרג ל8G.

חוץ מזה האם המעבד הוא טוב?

והמאיץ הגרפי?

אין מסך מגע בדגם הזה כך שאני מבין שעדיף להישאר על 7.

פורסם

המעבד הגרפי הוא דיי מעפן - הוא יספיק אם אתה לא מצפה לשחק , לא יספיק לשום דבר חוץ מזה מעבר כמעט.

כמו שנאמר - לא הייתי קונה מחשב בלי 8 גיגה בימינו.

מצד שני גם לא הייתי קונה מחשב בלי SSD (שזה משהו שלא משנה איזה כמות זיכרון ואיזה מעבד לא יכולים לתת את ההפרש ביצועים היומיומי הזה).

כמובן שהחיים הם אוסף של פשרות.

בכ"א - אם אתה מצפה למחשב משחקים - אתה לגמרי לא בכיון עם הכרטיס מסך הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחשב לבית או ללימודים?

אם אתה מתכוון לקחת אותו עמך ללימודים - חפש דגם בגודל "13.3 ומעבד מתאים לסוג הלימודים (למדעי הטבע וההנדסה i5, למקצועות אחרים i3) - על מנת להנות ממשקל נמוך וחיי סוללה ארוכים - אם כי זאת על חשבון השימוש כמחשב משחקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון (מנסיון כואב) שהאחריות שווה לת*ת.

אין חלפים בארץ - ואם יתקלקל לך רכיב כלשהוא - תאלץ לחכות זמן רב ( שבועות ואף חודשים ) לתיקונו.

אם אתה מעוניין באחריות ששוה משהו לך על Dell, Lenovo או HP.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרצתי חיפוש עבור מחשבים בעלי SSD באותו השילוב של המפרט שהצגתי, המחירים קפצו מעבר לתקציב שלי בהרבה.

כך שאני כנראה יורד מהSSD.

את המחשב אני אקח בעיקר ללימודים/עבודה. די חשוב לי מסך גדול 15.6, פחות חשוב המשקל שלו ואורך חיי סוללה.

בלימודים ובעבודה אני נמצא בקרב שקע חשמל.

המחשב לא מיועד למשחקים גרידא, הוספתי את זה כאופציה ואני לא רואה בתקציב הזה מחשב טוב יותר עפ"י מפרט.

zvit מעניין, דווקא שמעתי דיבורים כאלו על החברות שאתה ממליץ(חוץ מDELL) ומנגד שבחים על ASUS.

תודה רבה עבור העזרה, אני כבר לא כ"כ נעול על הדגם שצרפתי קישור אליו וכנראה שלא אקנה היום.

אשמח לקישור למחשב שייתן לי יותר תמורה בתקציב הזה.

תודה רבה!

פורסם

אזהרה חמורה: מקלדת איומה.

חוץ מזה מחשב מהיר. Ssd יותר חשוב מ-8 ג'יגה אם חייבים לבחור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכרטיס מסך של הראשון חלש ולא יהיה חלופה טובה לנייח.

השני סביר יותר מהבחינה הזו.

בכל מקרה, אתר טוב לקרוא על כרטיסי מסך של ניידים, ולבדוק יכולות של זה שאתה עומד לקנות (בעיקר כי הקשר בין השם של הכרטיס לבין היכולות / מיקום שלו בסדרה קלוש עד אינו קיים בניידים) http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-610M.63759.0.html

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Ssd יותר חשוב מ-8 ג'יגה אם חייבים לבחור.

תלוי מה אתה רוצה לעשות עם המחשב. יש אפליקציות שצורכות המון זיכרון וSSD לא תמיד יכול לפצות על ידי זיכרון וירטואלי מהירות שיש לזיכרון לנפח דרוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאחר חיפושים רבים והרבה השוואות הפור נפל על המפרט השני שצרפתי.

הלכתי להתייעץ בחנויות המחשבים ולבקש הצעות מחיר, בסופו של דבר כל חנות המליצה על גרסה כזו או אחרת של האולטרה בוק של אסוס כאשר 2 חנויות הציגו את המפרט הזה בידיוק.

בכל אופן למפרט הקיים אני מתכוון להוסיף 4G זכרון.

האם אני מוסיף לבד או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה?

החנויות טוענות פה אחד שהם לא נוגעים במחשבים וגם לא ניתן להזמין שינויים (נפח כונן קשיח וכו').

תודה

פורסם

הדגמים מגיעים כמו שהם מהיבואן על פי הדגם והמפרט המתאים.

לא ניתן "להזמין" שום שינוי במפרט, רק לבצע לבד, כמו הנייד הבא של לקוחה שהזמינה ממני מחשב עם שדרוג לSSD במקום הקשיח הרגיל - הבוט המהיר ביותר שראיתי אי פעם למחשב ממצב כבוי:

http://www.youtube.com/watch?v=qTF3WZ9y818 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

את העבודה ניתן לבצע לבד או במעבדה, אם אין לך ניסיון אז עדיף לגשת למעבדה, מחשבי האולטרה בוק מאד עדינים בסגירתם, כמעט ואין ברגים והרוב קליפסים ודבק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...