Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ללנציה דדרה 1600 שנת 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי לנציה דדרה 1600 שנת 1997 שקיבלתי ירושה מאבי המקסים...

האוטו שמור ומטופל וברצוני לעשות לו טיפול 15K בעצמי.

האם מישהו יכול להמליץ על מקום לקנות את החלפים הבסיסיים הנדרשים - פילטרים, פלאגים וכו וגם המלצה על הסוג הכדאי?

תודה רבה

פורסם

בגדול ניתן לקנות את המוצרים הנדרשים בכל חנות למכירת חלקים לרכב.

אבל בגלל שמדובר על הרכב שבנדון יתכן וחלק מהחלקים יהיה יותר קשה להשגה (פילטר אויר למשל).

על כל פנים שאתה הולך לחנות לחלק חילוף תביא איתך את החלק הישן בכדי לוודא התאמה מלאה.

בהצלחה

פורסם

כמעט ושום חנות לא תחזיק חלפים חדשים לרכב כה ישן ונדיר , רוב הסיכויים שתוכל למצוא את כל החלפים במוסך מורשה של סמל"ת היבואן של האיטלקיות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם על העזרה, בסופו של דבר השגתי את כל הפילטרים לטיפול ממוסך עדי בחדרה - הם הזמינו לי שם על פי הקטלוג והיחס מצויין. המחיר - אני עוד לא יודע, כי אין לי למה להשוות - יצא 500 ש"ח כולל מע"מ לפילטר אוויר, דלק, שמן ו-4 פלגים. הכי יקר היה פילטר דלק - בסביבות ה- 180... ראיתי באי בי שזה כמה דולרים בודדים.

אבל פעם ראשונה תמיד קשה.

דרך אגב, מישהו יודע איפה ממוקם פילטר הדלק??

• תוכן חדש...