Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי ת"א כדורסל של מעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה שהוא חזר, מעבר למשחק הוא התחבר פה למשהו? היה בו משהו יותר ישראלי משחקנים אחרים?

שמר הזכיר אותו ברשימה של אלו שהפכו לבני בית פה, ואני שואל במה זה התבטה יותר מבאסטון. שאלת תם אני ממש לא מומחה בתחום.

לא יכול להסביר לך את זה, כמו מכונית (ולפעמים גם בחורה) שאתה מוכן לקבל אותה בלי למדוד את מעלותיה במונחים מוחלטים (למרות שאלה שהזכרתי היו בהחלט מטובי השחקנים שזרים שהיו כאן).

שלא יהיו אי הבנות - מגי , לי ג'ונסון ("סופרמן", הרבה לפני שהדביקו את הכינוי לדווייט הווארד), שאראס, מייק מיצ'ל (למרות עונה אחת בלבד במכבי. אגב, גם הוא נפטר מאותה מחלה ארורה לפני כשנה וחצי) היו שחקנים תותחים שסחבו את מכבי על הכתפיים וסיפקו המון רגעים מהנים, אבל משום מה לא היה אותו חיבור ערטילאי שבגללו יכולת להגיד "הוא בן בית כאן". ערטילאי, כי אני לא יכול לשים את האצבע על משהו ספציפי, זו ממש הרגשה סובייקטיבית.

פורסם

בקיצור נראה לי שפשוט היית רוצה להרגיש שהוא היה בן בית כאן, כי יותר התחברת למשחק שלו והוא יותר התחבר לקבוצה.

לא יודע לי (וממש לא ערכתי מחקר בנושא) שהוא עשה משהו בישראל חוץ מלשחק ולצאת לבלות עם חבריו לקבוצה.

לא היית לו אישה ישראלית, לא היו לו חברים ישראלים מחוץ לקבוצה, הוא לא נשאר כאן דקה אחת לא כשחקן, ולא מתרגש לראות את הדגל.

בקיצור עוד עובד זר, אולי הטוב ביותר שדרך וידרוך כאן אי פעם, אבל עובד זר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כי יותר התחברת למשחק שלו והוא יותר התחבר לקבוצה.

נו, אז מה אתה רוצה יותר מזה?

כמה נשארו באמת ישראלים, בכל הליגה?

ברודי, סטיב שלכטר (הפועל ר"ג), דיוויד בלאט, וילי סימס, דרק שארפ. פספסתי מישהו? וויצ'יץ' מחזיק כאן נכסים למיטב ידיעתי, אבל כאן מתחבר גם אינטרס כלכלי ולא "ציונות".

כל השאר, גם עם נשים ישראליות ו/או יהודים (ראה בארי לייבוביץ', בראד ליף, דייויד בלו, אפילו אולסי פרי חזר רק אחרי תקופת הכלא בארה"ב) חזרו לארה"ב ובהחלט אפשר להבין זאת.

בכ"ז - יש כמה שחקנים שבכל שניה שיצוצו בת"א (בהנחה שאתה בגיל המתאים) תרגיש כאילו בנצי חזר ארצה ולא שראית אורח לרגע. לטעמי פארקר הוא אחד מהם.

פורסם

איפה התקופה הזאת של שאראס, פארקר, וויצ'יץ' ובאסטון? איפה??

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...