Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי ת"א כדורסל של מעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את הגלישה הבוקר עם ידיעה מצערת משהו:

יומיים אחרי האווי לאסוף, גם ג'ים בוטרייט (AKA ג'ימבו) עלה לשחק במגרש של הגדולים :cry: .

מאז 77' (בתור ילד) אני צופה אדוק למדי במשחקי מכבי, מעטים הם השחקנים הזרים שנשארו בלב גם שנים רבות אחרי שהתעופפו חזרה לארצותיהם (להבדיל מכאלה שנשארו גם בלב וגם בארץ (ברודי, גריפין, אולסי, שארפ, סימס):

סילבר, ג'ימבו, ארל וויליאמס, לאסוף, לבאן מרסר, וויצ'יץ', אנתוני פארקר. זהו בערך.

שניים מהם שהולכים כמעט יחד... עצוב.

יהי זכרם ברוך.

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק חשבתי על הסגל שנבנה לו איפשהו.

לאסוף, ג׳ימבו, מגי, מיצ׳ל, ראלף על הקווים.

עצוב.

בלי קשר, עצוב גם כי השמות של היום כנראה לא יחרתו עמוק מדי אצל מישהו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
פתחתי את הגלישה הבוקר עם ידיעה מצערת משהו:

יומיים אחרי האווי לאסוף, גם ג'ים בוטרייט (AKA ג'ימבו) עלה לשחק במגרש של הגדולים :cry: .

מאז 77' (בתור ילד) אני צופה אדוק למדי במשחקי מכבי, מעטים הם השחקנים הזרים שנשארו בלב גם שנים רבות אחרי שהתעופפו חזרה לארצותיהם (להבדיל מכאלה שנשארו גם בלב וגם בארץ (ברודי, גריפין, אולסי, שארפ, סימס):

סילבר, ג'ימבו, ארל וויליאמס, לאסוף, לבאן מרסר, וויצ'יץ', אנתוני פארקר. זהו בערך.

שניים מהם שהולכים כמעט יחד... עצוב.

יהי זכרם ברוך.

יהי זיכרו ברוך

שכחת כמה שחקנים גדולים שנחקקו בזיכרון

קווין מגי שגם הוא הלך בטרם עת

לי ג'ונסון וג'ק צימרמן

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לא שכחתי, בכל הכבוד הראוי.

עברו כאן שחקנים גדולים עם השנים (שאראס, מקדונלד, באסטון אפשר גם את האפמן/פארגו/ביינום אם נשפוט לפי הגעתם לNBA, בלי קשר למה שעשו שם, אולי גם פרקינס, שיכול היה בנסיבות אחרות להפוך לאחד כזה). מעטים הם הזרים שבאמת הפכו כמעט ו/או בפועל לבני בית בישראל - אאל"ט כללתי את כולם ברשימה.

אלה שהזכרת באו לכאן לעבוד במלוא מובן המילה, ואחרי שסיימו את החוזה נעלמו.

פורסם

מה עם הבחור הרומני שפתח עם אולסי את הקייטנת כדורסל ? קונסטנטין פופה לא?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

ג'ים בואטרייט, היה באמת אחד הגדולים (והשקטים) בשחקני מכבי, לפחות בתפקידו - קלעי ("טהור", מה שנקרא).

לא זכור לי קלעי ברמתו, במכבי. אולי אולי יבדל"א - דיוויד בלו, אבל גם זה בספק.

כאן גם הזמן לבכות את האווי לאסוף (עוד אחד מהשקטים), שהדאנק שלו במילאנו (על בוב מקאדו + עבירת תוקף) ייזכר לעד.

יהי זכרם ברוך.

אכן, שמר, ניתן להרכיב מ"מכבי ת"א של מעלה" חמישייה דיי יפה...:-(

alfa 156 2.5.

פורסם

לא חושב שבלו משתווה לג'ימבו, בוודאי לא עד השנתיים האחרונות.

נסה להיזכר בשנים הראשונות של בלו - בחור אגואיסט שהיה מעיף שלשות בלי הכרה ו... זהו בערך. בוטרייט היה קולע כמעט מכל מקום ומצב.

לזכותו של בלו ייאמר שהוא השתפר לאורך הקריירה בצורה מדהימה - הוריד המון אגו, הוסיף מאסה, הגנה ובעונה שתיים האחרונות גם איום על הסל מטווחים קרובים וחדירות. בנקודה בה הוא עזב לדרכו, הוא היה אחד השחקנים החשובים במכבי, כולל סנטר לעת מצוא לזמן מוגבל. אם היו לו את היכולות הללו לפני עשר שנים, הוא מזמן היה מגיע לNBA.

פורסם

במה פארקר יותר התחבר לכאן מבאסטון? שניהם באו נתנו אחלה עונות והלכו, או שאני מפספס משהו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל קלעי, הוא באיזושהי צורה אגואיסט (הרי בראש הרשימה הסטטיסטית, לרוב, מופיע ראשון מי שקלע יותר).

אחרת - הוא לא היה זורק כ"כ הרבה (וזה חייב להיות נגזרת של מי שקולע הרבה - עריכה, כלומר - מי שקלע הרבה - בוודאי זרק הרבה לסל).

רק למי שמביא את הקבלות (נקודות) - לא זוכרים את זה (שהוא אגואיסט)

alfa 156 2.5.

פורסם
במה פארקר יותר התחבר לכאן מבאסטון? שניהם באו נתנו אחלה עונות והלכו, או שאני מפספס משהו?

פארקר הגיע כמחליף של שפר והביא גביע.

לאחר מכן חזר לקדנציה שנייה שבה הוא אפילו היה יותר טוב.

סה"כ 5 שנים בצהוב, 3 גביעי אירופה.

פורסם

יפה שהוא חזר, מעבר למשחק הוא התחבר פה למשהו? היה בו משהו יותר ישראלי משחקנים אחרים?

שמר הזכיר אותו ברשימה של אלו שהפכו לבני בית פה, ואני שואל במה זה התבטה יותר מבאסטון. שאלת תם אני ממש לא מומחה בתחום.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יפה שהוא חזר, מעבר למשחק הוא התחבר פה למשהו? היה בו משהו יותר ישראלי משחקנים אחרים?

שמר הזכיר אותו ברשימה של אלו שהפכו לבני בית פה, ואני שואל במה זה התבטה יותר מבאסטון. שאלת תם אני ממש לא מומחה בתחום.

בניתוח קר - אתה צודק, אין הבדל ביניהם מנקודת המבט שציינת.

אבל היות ופארקר הוא ככל הנראה קונצנזוס בשאלה "מי הכדורסלן הטוב ביותר אי פעם שדרך על הפרקט בישראל", הרי שכמובן אנחנו הישראלים ננסה לנכס אותו אלינו ולהפוך אותו לאחד משלנו...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• אחראי פורום
פורסם

לא היה בפארקר משהו יותר ישראלי משאר הרשימה, אבל שחקן אדיר כמוהו שעוד חזר לקדנציה שניה

למרות הצעות טובות יותר (ראה איזה סיום קריירה הוא נתן ב-NBA לא מעט כשחקן חמישייה),

ביחד עם הובלת השושלת המיוחדת ההיא, זה משהו שמקבע אותו כאחד האהובים והזכורים

גם בלי להתגייר ולהצטלם לעיתון עם מדים כמו טמבל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...